Mi Gyulán vagyunk 3-an és eléggé vegyes a paletta rendszerek/világok terén, bár első szintről indulós "életutazást" nem játszunk, általában induló szint 5+
Ez szép és jó csak éppen 2-3 an elég ritkán ülünk le mókusozni vagy dnd-ni mert ugye 1 km és a maradék a jk... Így szétszórva hiába lesz kiírva, mi egy viszonylag "stabil" kört szeretnénk csinálni, tényleg előre tervezhető időpontokkal... Ha nem havonta akkor ritkábban/sűrűbben, de úgy hogy akkor most Gyulán játszunk jövő hónapban Pesten majd Kecskeméten aztán meg Debrecenben az sztem nem tartható ..
A kiírásnak annyi értelme lenne, ha esetleg valaki újonnan regel és elolvassa, talán ott lakik ahol te és eggyel máris többen vagytok, én nem az ingázásra gondoltam
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Én se azért írtam, hogymost felváltva ingázzunk KEcskemét-Gyula között. Ha esetleg van, aki mifelénk lakik, akkor ne kelljen elzarándokolnia messzire, hanem hozzánk is benézhet egy ismerkedős questre.
Olyan ember segítségét, jelentkezését (pm, e-mail, msn) szeretném kérni, aki angol nyelvből nagyon tud. Egy bemutatkozó szöveget kellene lefordítanom magyarról angolra. Hivatalos fordítónál 13.000 Ft-ot kérnének, erre nincs pénzem, de számomra fontos lenne. Természetesen nem kérem ingyen, de ezt majd a privát beszélgetések alkalmával megbeszélnénk.
Remélem akad ilyen személy köztetek; a jelentkezést előre is megköszönöm!
Yv
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Hat nem tudom batyam igen jol tud angolul es valoszinuleg penzre is szuksege van (kinek nem ) ugyhogy megkerdezhetem de o nem tagja a forumnak tehat pmben nem igazan tud veled komunikalni
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht "A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana "A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht "A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana "A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax