Moderátor: Admin
Martos col Legium írta:
Alauron, akkor te is maradtál a druidánál? Mert ha igen, akkor lenne egy ötletem, hogy miért csatlakoztunk a zsoldossereghez: az Arabel városán keresztülfolyó Kard folyó (Sword River - a térképről) a városka határán egy kis szigetet ölel körbe, amin a druidák egyik szent ligete volt (ehhez persze kell Castor jóváhagyása is), és ezt a várossal együtt elfoglalták. Minket meg a környéken bóklászva talált meg egy feljebbvalónk, és megkért, hogy társulva myrmeen felmentőseregéhez űzzük ki a megszentségtelenítőket a területről.
Castor de Vinter írta:Ha a Hrotghar fia Doraf -nevű karakterre gondolsz, megnéztem és az még első szintű.
Dobj linket, hogy hol a karid.
Vagy küldd az e-mail címemre.; amit már leírtam egyszer.
Mindenképpen küldj be vele egy hsz.t a karakterek közé, mert a HP-t dobni kell, de már ezt is írtam; hogyan, vissza tudod keresni itt.
Egyébként ha fórum hozzászólásban van a karid azt kódokkal együtt ide is bemásolhatod nem?
Navaratna írta:CFRK
Lenne nekem egy gondom. Nézem a felszereléseket, nézegetném ki a cuccaim súlyát, árát, adatait, de ezek mint normál emberre van konvertálva. Én viszont kis termetű gnómmal vagyok, mindenem méretarányosan kisebb/könnyebb. A való világban sem jó minden egy M méretűnek az L-estől, és árban sem ugyan az a fekvés.
Hogy számoljak át?
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó