De feltétlen muszáj volt burkolt fenyegetésekkel (Kiderül ki hogy bírja a 1d12+10-eket) erősíteni a csapatkohéziót?

Én nekem a véleménykülönbséggel nincs bajom, normálisnak tartom.
El tudom fogadni ha valaki mást szeret máshogy akar játszani mint én.
Én nagyon szívesen mesélek MINDANNYIÓTOKNAK.
Nem tudom megfordult-e a fejedben az, hogy a fenti megnyilvánulásod után szívesen játszanak-e majd veled...nem arról van szó hogy a karakteredet útálják-e, hanem téged mint user-t mennyire fogadnak örömmel a játékban.
Azzal nincs bajom ha a karakteritek útálják egymást, de ha a játékosaim egymást b*tják az csak kevéssé fog hozzájárulni a jó játékélményhez, mindemellett értelmetlennek is tartom, mert akik útálják egymást ugyan mi a fenének akarnak együtt játszani? Akinek irritáló a számomra a jelenléte azt elkerülöm nem? Erős a gyanúm hogy Nava és Alauron a hsz.-edet olvasva ki akar majd lépni. (Nagyon remélem hogy benyelik ezt tőled és elteszik a quatoros hülyeségek közé.)
Ezt elkerülendő a:
A jellem kérdést szavazásra bocsájtom, kérem a party tagjait hogy igen-nemmel szavazzanak arról hogy engedélyezett legyen-e a gonosz jellem? (a KM nem szavaz)
A jellemet nem fogom hatalmi szóval korlátozni senkinél. Ezt a userek konszenus készségére bízom. Ahogy a szavazás dönt, az lesz. A demokrácia a többség zsarnoksága.
UI: Amit a jellem megítélésről írtál az igaz, de a fantasy világok kétpólusú világok, az általad írt PR duma azért kellett, mert anno az USA-ban a D&D-t olyan mértékben boszorkányüldözték, hogy a TSR kénytelen volt efféle bugyuta didaktikával védekezni, hogy ne szedjék szét a perekkel. Igen tudjuk tényleg hülyeség, de ettől még ez így maradt a szövegben.