A kocka nem kedvel. Halmozom a nyomi értékeket. Bár ne erről lennék híres

Moderátor: Admin
Castor de Vinter írta:CFRK
Togar hívta fel rá a figyelmem hogy keverem a kritikus találatokra vonatkozó szabályokat.
Az eredeti magyar 3.0-ás alapkönyvben még úgy van hogy ha megdobod a fegyver kritikus zónáját, egy újabb támadót kell dobni ami ha sikeres csak akkor kritikus.
A 3.5- angol változatban ez annyiban változott hogy ezt eltörölték és simán ha megdobod a kritikust az kritikus és nem kell egyéb plusz dobásokkal bonyolítani.
Én is ez utóbbi módosítást használom, azaz a fegyver leírásában van egy határéték amit ha megdobsz az kritikus találat (ahol nincs feltűntetve ilkyen ott 20; de van pl 19-20 határétékű, ahol a 19 is kritikus); életszerűbbnek érzem, pörgősebbek vele a csaták, nem húzza annyira az időt.
Nyilván rátok nézve is veszélyesebb, dehát, ahol vasakkal vagdalkoznak az veszélyes...
Navaratna írta:CFRK
A kocka nem kedvel. Halmozom a nyomi értékeket. Bár ne erről lennék híresRemélem, csak a kezdet ilyen nehéz, és később kiegyenlítődik a dolog
Martos col Legium írta:Füstölgő nyomokon
Istenek az egekben, most gondoltam csak végig, milyen karaktereket engedek én össze: egy Dreina paplovag, egy dzsad dervis és egy Darton pap. Hogy itt milyen hit-viták lesznekAz a szerencsétlen törpe az egyetlen, akit nem pártfogol különösebben egyik égi hatalmasság sem
Enor ak Mverrys írta:NK
Szóval az éberség képzettség felesleges? Mert akkor ebben a szent esetben hihetetlen gyorsasággal törlöm a listáról.
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó