Moderátor: Admin
Laokoon írta:Kene csinalni egy kalandot a nagyon raero forumtagoknak Nava Martos es en is szivesen vennenk
Martos col Legium írta:Ezzel a tervvel csak az a baj, hogy ehhez kéne egy nagyon-nagyon-nagyon ráérő KM, mert (immáron tapasztalatból tudom) ahhoz sokkal több idő kell, mint egy JK-nak.
Garmacor írta:Ha kisebb akkor meg a korlátozás válik értelmetlenné.
Engem nem zavar ha emiatt lassabb a mese irama, mivel én hosszabb távban gondoltam el ezt a kampányt, szeretném eljuttatni a karaktereket oda hogy presztizs kasztot tudjanak választani, vagy hogy epikus szintre tudják felfejlesztetni ugyanazt a karatert. (Feltéve ha addig meg nem hal a karakter.)
Őszintén szólva én valós időben éves periódusokig elhúzódó kampányra gondoltam, ha végigkalandoztuk Cormyrt átvezetném a történetet a Birodalmak más országaiba, esetleg Mélysötétre is. Így különösebben nem vagyok tőle kétségbeesve hogy áll a kaland, nagy ügy, akkor pár nap múlva folytatódik, én itt leszek a jövő héten, jövő hónapban és a jövő évben is, különösebben nem rohanok sehová, lehet az folyatatni pár nap szünettel is ha valaki valamiért nem ér rá. A reagok nem szaladnak el, vissza lehet olvasni mi történt.
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó