Moderátor: Admin
Martos col Legium írta:Castor!
Két kérdésem lenne (egyelőre):
1, a gyűrűknél meg az egyéb varázslatos tárgyaknál hogy tudom meghatározni, hogy melyek esnek bele a piaci értékhez +3 módosítót adó tárgyakba? (OK, néhánynál magamtól is el tudom dönteni, pl ami +2 tulajdonságot ad, az jöhet, ami +4-et, az nem, stb.)
Martos col Legium írta:2, az Osonó elf csizmák adta +10-es Csendes mozgás módosító összeadódik-e a Halkan járó vért adta +10-es módosítóval? Azért kérdezem, mert az Árnyék vértnél külön ki van emelve, hogy nem adódik össze az egyéb mágikus módosítókkal (pl: Elf köpönyeg), úgyhogy logikusnak tűnne, ha nem, viszont nem találtam erre vonatkozó tiltást, szóval elvileg igen.
Martos col Legium írta:Közben eszembe jutott egy harmadik is:
3, több tárgynál előfordul, hogy 4000 ap-ért +2 módosítót ad egy tulajdonságra, +16000 ap-ért meg +4-et. Kérdés: csináltathatok-e magamnak olyan tárgyat 9000 ap-ért, ami +3-at ad? (Okos fejemmel kitaláltam, hogy az ár itt is négyzetesen aránylik a módosítóhoz, mint a fegyvereknél)
Laokoon írta:Edit egy mágikus gyűrűnek eshet baja amikor össze vissza csapkodok a kezeimmel?
Quator ar Zaraquer írta:Még két kérdésem merült fel:
1, Martosnak írtad, hogy nem adódnak össze a módosítók, hanem a nagyobb számít. Ugye ez a VF-re nem érvényes? (Tehát +2-es varázspáncél, +2-es varázspajzs és +3-as védőgyűrű összesen ad +7-et meg az alapvért meg az alappajzs?)
Quator ar Zaraquer írta:2, A Master Samurai kasztnak van egy olyan "képessége", hogy Support. Ez azt takarja, hogy a hűségesküért cserébe minden nem mágikus cuccot (akár mestermunkát is) ingyen hozzávág a hűbérúr. Jól gondolom, hogy ennek megfelelően kasztelőnyből kifolyólag az általános felszerelést ingyen felírhatom, ami a pofámra ráfér?![]()
Quator ar Zaraquer írta:EDIT: A kifejezetten a szamurájnál lévő extra előnyöket hagymázoljuk át magyarra vagy megfelelő az angol elnevezése? Illetve vezessem fel valahová, hogy melyik mit tud vagy elegendő, ha a találkozóra azt az oldalt kinyomtatva elviszem?
Quator ar Zaraquer írta:Ismét én.![]()
A harci rész táblázata szerintem nem adja vissza a tényleges végösszegeket. Sok képesség/előny van, ami csak bizonyos esetekben működik és ezek nagyban befolyásolják a végösszegeket. Egy példa: A táblázatban szereplő 1d10+8-as sebzés ideális esetben 1d10+27.
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó