Én csak a saját szemszögemet tudom elmesélni, miért vagyok olvasó. Kezdetben nagy volt a lelkesedés részemről, elkészült az első kari, majd nekikezdtünk a játéknak ami félbeszakadt, ez volt az első keserű élmény. Majd folyamatosan maradtak abba a kalandok tűntek el a játékosok, és jöttek a viták a szabályokról és azok betartásáról. Egyszerűen elment a kedvem a MAGUS-tól.
Mindenkinek vannak problémái, sokat dolgozik stb, és ráadásul egy generáció felnő lassan aki a fórumos játékot elindította. Személy szerint én már csak DnD-zek és Star Wars-ozom, a sok vita sem tett jót az oldalnak, én a magam részéről sajnálom a dolgot, ez az oldal egy része az életemnek, ahogy a kalandok is amiket itt meséltem és játszottam, de beleuntam az állandó vitatkozásokba. Mert az első talit sohasem felejtem el, annyit röhögtem rajta.
Hogy mit lehetne tenni, én sem nagyon tudom, én maximum egy összeköltözést tudnék felajánlani valamilyen formában, de gondolom ez csak egy végső megoldás lenne, nem szeretném ha teljesen kihalna az oldal.
Mindenképpen több km kell és több mese, hogy aki frissen regel tudjon hol játszani, meg aktívnak kell lenni, mert elég necces volt hogy néha heteket kellett várni egy topikra. Részemről ezt tudom javasolni, nálunk ez bevált.