• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Vadászidény (V:tM)

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
151 hozzászólás • Oldal: 4 / 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11

Re: Vadászidény (V:tM)

HozzászólásSzerző: Rhizan Zild » 2011.05.28. 11:57

Ronald

Újabb éjszakai nemlétem első pillanatai alatt a gondolataim elsősorban egy jóízű vérzsákra terelődnek aki valószínűleg most is céltalanul bojong az után. Na de mindegy. Első a munka ha mindenki felkelt úgyis kirajzolódik az esti munkamenet.

Első dolgom felszerelkezni az estére, majd a laptopot bekapcsolva egy hálózatot keresek a közelben és megpróbálom feltörni, hogy egy helyi internetkapcsolattal információhoz jussak a városról. Ha sikerül rákeresek a nagyobb szórakozóhelyekre, összehasonlítom a kórházi jelentésekkel, hogy honnan, mely helyek közeléből jelentették a legtöbb rosszullétet, s hogy szűküljön a kör a jövedelmezőbb helyek tulajdonosairól is gyűjtök némi információt hátha találok valamit ami egy halandónak nem szúr szemet de az éjszaka teremtményeinek igen.
Nem a vesztés a bukás, hanem a lemondás
Rhizan Zild
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 156
Karakter: Zarren Morovis (Krán)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorgar ves Erhan » 2011.05.29. 22:04

Mujahid

"Ébredés" után imádkozok egyet Allah-hoz majd Káinhoz (szigorúan ebben a sorrendben). Majd kicsit megmozgatom a tagjaim, és ha mindenki felébredt összehívom a csapatot valamiféle tanácskozásra, hogy eldöntsük a továbbiakat.

Miután összeültünk így szólok;

- Hallgatjuk az információkat és ötleteket a hogyan továbbra.

Majd várakozó álláspontra helyezkedek. Addig semmiképp nem teszek javaslatot, amíg a ductuson kívül a többi falkatag nem reagál valamit.
"We shall earn the favour of the Gods with the blood of the Weaklings!"
Lorgar ves Erhan
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 317
ZK Karakter: Kenji Otomo, Komisszár // Redmondi Mesék
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2011.05.30. 17:11

Michael Swarts(Nekromat)

Mikor felébredek, látom hogy már mindenki fent van. Ronald a lap-topjával kutat valószínűleg a célpontunk után. Mudjahid még imádkozik valamelyik istenéhez, vagy épp mindkettőhöz. Sosem voltam vallásos és ez nem változott meg azután sem miután megöleltek. Emellett tiszteletben tartom a falkatársam "hobbiját" és nem szoktam gúnyolódni, vagy élcelődő megjegyzéseket tenni rá ezért.
Ahogy Mudjahid összehívott bennünket, és láttam hogy minden szempár rám szegeződik, éreztem, hogy valami ötlettel kell előhuzakodnom, de a kelés miatti kábulat és egy kis szétszórtság miatt is nem jutott hirtelen semmi okos ötlet az eszembe, ezért Ronald felé fordultam.
-Na jó. Mit tudunk? Elméletileg a célpontnak a kikötő negyedben vannak érdekeltségei. Ronald, találtál esetleg valamit a gépen ezzel kapcsolatban? Valami gyanus hír, vagy adat ami ha nem is a célpontra, de valamelyik csatlósára mutatna, ahol eltudnánk kezdeni a keresést?
Amíg Ronald válaszát várom, a többiek felé is nézek és kérdezem.
-Van esetleg valakinek valami jó ötlete esetleg?
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2011.06.04. 12:26

KM esemény [Quator ar Zaraquer]
Helyszín: Alabama állam, Mobile
Időpont: 2010. június 5. (szombat), majd június 6. (vasárnap)
Résztvevők: Mindenki

/Az apartmanban/

*A csapat gangrelje, aki a tegnapi leordítás óta nem szólt és nem is tett semmi érdemi lépést az ügy érdekében, az ébredést követően tüntetőleg összecsomagolja szegényes holmiját és csak valami mormogással kifejezve véleményét a tökölődésről, kiviharzik az apartmanból és felszívódik az éjszakai város lüktetésében. Eközben Ronald csatlakozik a világhálóra. Nem is kell hálózatok feltörésével bajlódnia, mert a szobába be van vezetve az internet, illetve vezeték nélküli kapcsolatot is azonnal érzékel a laptop, mely nyilvánosan használható. Mobile felsőbb rétegeiről, üzleti érdekeltségeiről nem sok konkrétumot sikerül összegyűjteni. Pontosabban nagyon sok hír és jelentés szól a különböző, főként kereskedelmi, ügyletekről, de összefüggést vagy kiemelkedő értékeket nem fedez fel bennük a nosferatu. Az éjszakai életre és annak gócpontjaira irányuló keresés már sokkal eredményesebb. Az elmúlt napok rendőrségi hírei között sokszor feltűnik egy Tengerinarancs nevű hely. Ugyan ez a név a különböző fórumokon, chatszobákban is folyamatosan jelen van, mint a "fékevesztett buli" szinonimája. Elég komoly "bandaleszámolások" is folynak a környéken, de inkább a nagy számú könnyű sérülés az, ami a hely veszett hírnevét adja már évek óta. A cégjegyzékben is utánaolvasva annyi derül ki, hogy ez egy kikötőnegyedi, közelebbről a szárazdokkok szomszédságában elhelyezkedő disco. Az épület egy régi raktár, melyet a városüzemeltetés átadott használatba egy bizonyos Hatch Ltd. számára körülbelül két évvel ezelőtt.

Mindezt elég sok időbe telik előbányászni, az adatok csak lassan csordogálnak a különböző töredékes forrásból. Ennek köszönhetően a képet ennyire összerakni 2-3 órát is elvesz az estéből, amíg Ronald feszült figyelemmel szörfözik a virtuális térben. Közben a ductus és a falkapap egymásra marad, hogy valamivel kitöltsék az idejüket. Ha minden igaz, akkor két falkatag is a környéken lófrál, talán még nem is értesültek a Hadjáratról. Tölgyesi, a Pander "varázsló", legalábbis ő ezt mondja mindig. Nomeg Vörösbegy a gangrel vadőrnő. Mind taumaturgistának, mind pedig jól képzett vadásznak hasznát vennék, főleg az előbb elpályázott másik bestia hiányában. A telefonszámok, elérhetőségek megvannak, így a kapcsolatfelvétellel nem lehet probléma.*

/Tölgyesi Csaba/

*A kódexet elvitték. Bár jóval az általad kifizethető felett volt a licit, csupán az ellenfelek elszántságát érdemes volt figyelemmel kísérni. A kódex igazi értékét sokszorosan meghaladó, legalább százszoros áron kelt el, amit egy magát megnevezni nem kívánó "műgyűjtő" könnyedén kifizetett az alkuszán keresztül. Jelenleg nem sok dolgod van erre. Az eljutott hozzád is, hogy a szabbat a Montgomery-Mobile tengelyen tervez valami nagyszabásút, de falkád Miamiban maradt tagjai eddig még nem jelentkeztek, hogy informáljanak. Michael Swartz, a ductus, elérhetőségei természetesen megvannak, talán még a többiekéi is. Mindazonáltal a legtöbbet biztosan a vezető tud az ügyek alakulásáról.*

/Vörösbegy/

*Éppen egy kiadós "szőrme-vakáció" végén vagy túl. A Nemzeti Parkból visszafelé tartasz Miami és a falkád területe felé. Tudod, hogy tegnap volt a Palla Grande a floridai fővárosban, amin mindig valami nagyszabásút álmodnak a szekta vezérei. Érdekes módom Michael, a ductusod, sőt Mentorod se jelentkezett, hogy elújságolja mire számíthatsz, ha hazaértél. Épp egy benzinkútnál álltál meg rövid pihenőre, nem messze Mobile kikötővárosától és egy telefonhívás nem tűnik hülyeségnek, mielőtt felkészületlenül betoppannál a nem is olyan távoli Miamiba a baljós hallgatás közepette.*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Quator ar Zaraquer 2011.06.28. 12:55-kor.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2011.06.04. 15:10

Vörösbegy

Az össznépi banzájt ugyan kihagytam, de így sem vagyok elégedetlen, nem érzem úgy, lemaradtam valamiről. Hogyan is lehetne másképpen, ha kedvenc időtöltésemmel és egy csapatnyi idióta egyetemistával teltek a napjaim?
Az egyetemisták viccesek voltak. Kirándulásuk alkalmából hoztak kamerát is, és eljátszottam velük amolyan Blair Witch stílusban. Az ötletadó filmet még abban a lakókocsiban láttam iksz évvel ezelőtt, aminek vadász tulajdonosának már nem volt többi szüksége. Egész jó kis dvd rendszert tett fel magának, érdemes volt kipróbálni lakoma után :)
Gondolataim viszaterelődnek a jelenbe. Nagy a hallgatás Raynold, de még Michael felől is. Ekkora punnyadással zárult volna az összeröffenés?
Jól jött a pihenő, amit tankolás miatt kellett beiktatnom ideiglenesen használt járgányomnál.

Míg a kocsiba csorog a benzin, rákönyökölök a motorháztetőre, rövidnadrágos vadőri szerelésemben kicsit kitolom a hátsóm, eljátszogatok Motorola Razr telefonommal.
Vannak ennél sokkal modernebb darabok, de mentorom a megmondhatója, annak is örülni kell, nem külső antennással nyomulok, mint fél évvel ezelőtt. Érdekes, húsz évvel ezelőtt vígan meg lehetett mobil nélkül lenni, most meg akinek nincs, annak a ductusa kiveri a hisztit.
Kit hívjak fel előbb? Raynoldot, vagy Michaelt? Kicsit zavar ez a néma csend és hullaszag - és benzin, motorolaj, aszfalt, sorolhatnám... -, így míg balommal fejem tetejére felfogott vörös hajamat csavargatom, nagy rágózás közepette jobbommal sms-t küldök indián származású mentoromnak:
"Ray! Volt valami érdekes a Manituk gyűlésén? Nagyon csendben vagy, ez nem szokásod. Hívj fel, nem szeretnék elpuhulni! Robin" - írom alá a nevemet, aminek semmi köze Batman segédjéhez.
Ahhoz se kell sok gondolkozás, kikeressem Michael számát a telefonomból. Ő még nem tudja, de "Zizike" néven van elmentve neve... Addig jó nekem míg ez nem megy a fülébe. Lenyomom a hívás gombot s várom, hajlandó-e egyáltaláűn felvenni a telót.
Míg várom a kapcsolást, szemem a benzinkúton tartom.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2011.06.04. 16:34

Michael Swarts(Nekromat)

Miközben Ronald gyűjti az infókat számunkra, csak fél szemmel vettem észre hogy valamit matat Jack, motyog valamit és lelép. Kikerekedett szemmel néztem utána, majd Mudjahid-re, aztán csak legyintettem. Nem titkoltam arcvonásaimon hogy még mindig mérges voltam rá a tegnapi baklövése miatt.
-Na, ez lelépett. Nem is baj. Ilyen viselkedéssel csak nagyobb bajba sodort volna minket és akkor esküszöm én ontottam volna ki a beleit.
-De ha már belekről van szó, azt hiszem nem ártana kicsit a hobbimnak is áldozni, ha már úgy is várnunk kell. De előbb nem árt ha hívok erősítést. Úgy tűnik ennek a megbízásnak a fele sem tréfa. Szólok Csabának meg Vörösnek. Remélem jobban fogja csinálni mint az a lökött mentora.

<Igen, ha ebben a feladatban jól helyt áll Vörösbegy, lehet hogy át is veszem a "mentorálását". Igazán szemrevaló kis teremtés. El tudnék hancúrozni vele.;) :) >
Előbb Csabát hívom. Elmondom neki hogy mi történt a gyűlésen, az úton és a városban, majd megadom a címünket hogy ide találjon. Amint lerakom már csörren is a telefon. A kijelzőn a Vörös szót lehet kiolvasni. Felveszem.
-Ááá.... épp rád gondoltam.- Elmesélem neki is hogy mi történt velünk idáig.- Itt agyunk Mobile-ban egy motelben a város szélén. Gurulj ide és beszállhatsz a buliba, de jól cuccolj fel. Nem lesz laza menet.
Megadom a címet, majd ha mást nem akar leteszem és szólok a többieknek hogy plusz két taggal bővülünk az elvesztett egy helyett. Majd elindulok az ajtó felé és odaszólok a többieknek, hogy leléptem vadászni, 1-1,5 óra és jövök. Ezt követően kilépek az ajtón, elsétálok az autóhoz, benézek a pótkerék alá, ahova a késkészletemet rejtettem el a rituálé elvégzéséhet.
Sosem indulok el nélkülük sehova. Ha ez meg van autóba ülök, keresek a közelben valami elhagyatottabb szórakozóhelyet, vagy kocsmát aminek a közelében lehetőség szerint van valami elhagyatott sikátor, gyárterület, vagy ilyesmi és ha találtam ilyet leparkolom a kocsit és a kiszemelt vendéglátóhelyiség felé tartok majd belépek a főbejáraton.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nekromat 2011.06.05. 9:27-kor.
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2011.06.04. 17:46

Vörösbegy

Két hajcsavarás közben leesik, ha nem nyomom a kallantyút, az életben, de még azon túl sem lesz megtankolva a kocsim, így balommal csak rá kell fognom a töltőpisztolyra.
Alig csörög egyet a ductus mentora, máris felveszi. Mi van, ennyire unatkozik? Ugyan mi a rossebet csinálhat?
Se köszönés, se pá, ennél még egy erdei farkas is különbet vonyít a falkájának üdvözlésképpen, máris belevág a sűrűjébe. Ráncolom kicsit a homlokomat, konkrétumokat nem mond, no de azért van szám, hogy kérdezzek. Habár erről némely pasinak más lenne a véleménye, mért is van a nőknek szája... 8)
- Rám gondoltál? Gondolj erősebben, mert ki kell majd engesztelned: nélkülem meresztitek valahol a seggeteket, és csak most jut eszedbe szólni? - csettintek sértődötten a nyelvemmel. - Ha nem hívlak, ki tudja mikor méltóztatol felhívni, és az nem mentség, felém ritkán van térerő, ugye? Ez Amerika, nem az öreg kontinens, itt ezt nem veszik be! Ha meg te vagy az Alfa Hím, és legutóbb még te voltál, nem Bin Laden, többet is elárulhatnál, mi kéne. Minden alkalom sajátos felkészülést igényel, így ki vele, miféle cuccokra is gondoltál, miben szenvedtek hiányt rajtam kívül :D .
Megvárom, erre mit mond, a reakciójából lemérhető, milyen hangulatban van: ha feszülten lebasz, mert nem a könyvtárszagú "Adjon az éj szerencsét, ductusom!"-mal indítottam, akkor valóban lóg valami a levegőben, ha csak leanyáz, pusztán kajás, viszont csak a szokásos helyi vagány csávós hőzöngést vágja le, akkor túlzott, azért meg nem kell annyira tekerni, mint beállítja. Ha meg kedves lesz az az igazán gyanús!
Amint végeztem, farzsebembe dugom a telót, remélve, menet közben Raynold is megtisztel egy egy hívással, vagy egy üzenettel, bakancsban bevonulok a kasszáshoz, leperkálom a benzin árát, aztán húzok is arra, amerre a cím szólt. Kitérőt akkor teszek csak, ha olyasmit mond beszerzésre Michael, ami nincs nálam.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2011.06.05. 10:02

Michael Swarts(Nekromat)

Mikor Vörös belekezd a felcsattanó hangnemben való társalgásba, a telefonból olyan hangerővel jön ki a hang, hogy egy grimasz keretében kicsit eltartom a fülemtől és unott "tipikus ribi" pofát vágok Mudjahid felé aki remélhetőleg levágja a szituációt és elmosolyodik rajta, vagy valami grimaszt lök ő is felém.
-Most mit csípi a segged a pisi!?!?!?! :D Ne durrogj itt nekem! Told ide azt a formás kis picsádat még ma ha kérhetem! Sok ember és vérszopó legyilkolására számíts, úgy hogy erre pakolj be ami kell. Nekünk asszem más nem kell, de hívlak ha esetleg eszembe jutna valami. Na mozogj!
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2011.06.05. 14:30

Vörösbegy

<Látens Brujah> - villan át bennem a vélemény Michaelről. Még a végén kiderül, nyakalt is a fajtájukból és ez lett az eredménye :P
Elköszönés nélkül kinyomom a telefont, s mivel meglehetősen bunkón beszélt velem, mérgesen intézem azt a benzinfizetést, a kocsiban ülve is morgós a kedvem. Nagy kedvem lenne ki-be mereszteni a karmaimat, de későbbre tartogatom az erőmet.
Mivelhogy elterveztem, megleckéztetem ezt a faszkalapot, ha odaérek hozzájuk. Sose árt a falkavezérnek, ha edzésben tartják, ha meg gyengének bizonyul, nem méltó arra, játssza a főnököt.
A gondolatra ragadozó vigyort eresztek meg a volán mögött és a kelleténél jobban beletaposok a gázba.
Igen, ez jó lesz. Sose árt próbára tenni a dominancia sort. A természet folyton szelektál. Aki gyenge, vesszen, ha viszont képes megvédeni a pozícióját, majd behódolok, ahogy a farkasok teszik az alfa párral szemben. A csetepaté még nekem is megér ennyit. Jobb ha észben tartja, nem engedhet meg magának bármit...
A jó vezér képes nemcsak kivívni, de fenntartani is a személye iránti tiszteletet, ám ha mitugrászként pattog csak az övéi felett, ne csodálkozzon, ha nekiugranak!
Mindennek van következménye.
Menet közben sms-t írok Ronaldnak. Az ő száma a "Felejthetetlen" néven virít a mobilban. Minek szívassam olyasmivel, "Szépségem"?
Az eddigiek alapján neki van a legtöbb esze az egész csapatban. Ha már Michael nem méltóztatott felvilágosítást nyújtani csak arcoskodni a vonalban, ő majd pótolja a hiányosságokat.
Vagyis nagyon remélem...

"Üdv Ron! Hallom, Michael megint elvan magával. Küldd már meg nekem, mitek van: fegyverek, töltények stb, darabra, hogy becsülhessem, mire van szükségünk. Továbbá hányan vagytok abban a motelben? Teljes a létszám? Számlát kérek a cuccokról, és csak azért is az orra alá dugom, nem én vagyok a kasszás. :P Csak neked valamit ne szerezzek? :) Hamarosan jövök. 'Begy"

Ha válaszol, ha nem, tárcsázom Daniel Zapatát, a beszerzőmet. Tojok rá, alszik-e vagy sem, habár ilyen idő tájt vígan ébren lehet. Jobb híján magamnak biztos bevásárolok nála, s pár gránátot kicsikarok a falka javára. Így mielőtt a motelbe mennék, útba ejtem a fickót.
Vigyorom mosollyá szelídül. Őneki gőze sincs arról, mi vagyok. Szimpla unott flörttel le lehet kötni a figyelmét.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rhizan Zild » 2011.06.06. 12:32

Ronald

A gangrel kiviharzásának megfigyelésével csak pár értékes másodpercet töltöttem, s mivel még magamhoz képest is lassan haladtam az információszerzéssel visszafordultam a világháló felé. Ezután már csak Michael telefonja zökkentett ki a munkából. A hangvétel alapján Vörösbeggyel beszélhetett. Ennél a pontnál már megeresztettem egy tőlem megszokott torz mosolyt.

Miután Michael elviharzott "reggelit" hajkurászni megcsörrent az én telefonom is. Michael szokásos ködösítése után nem is volt meglepő hogy ki írt. A kijelzőn felvillant: "Egy új beérkező üzenet: Amazon ". Válaszüzenet helyett inkább tárcsáztam.

Amikor felcsengett az ismerős hang..:

-Uff Vörös. A nagyfőnök hozza a szokásos formáját Talán kicsit ideges is mert a városi rokonod egy nyüszítés nélkül kilépett az ajtón. Azt hiszem nem látjuk egy ideig. /Felsorolom a fegyverlistánkat./ Útközben hozhatnál nekem 4 liter jó évjáratú vöröset sértetlen palackban ha lehet. A többit rádbízom. Lehet Szőke vörös vagy barna eseteleg fekete :D De félre a tréfát. Fegyverek főként a csendes munkához kellenek. Nem kell sok nagy és hangos cucc nem akarjuk magunkra vonni a figyelmet. Bár ez nem tőlem, tőlünk függ. S ha már itt tartunk egy Glock hangtompítót beszerezhetnél nekem. Hálám jeleként megosztom veled a szekrényt :D

Közben a letöltöm a város térképét a gépre s majd később a telefonra is. A szerzett információkat gondosan elmentem majd a térképen a Tengerinarancs környékét tanulmányozom egy ideig. Majd egy hirtelen ötlettől vezérelve előkerítem a Tengerinarancs tervrajzait a netről, hogy mire mindenki beér már talán egy akciótervvel is tudjak szolgálni.
Rhizan Zild
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alaven » 2011.06.06. 14:49

Tölgyesi Csaba

Az általam kinézett könyv elkelése után pár műtárgyat még megvárok, majd szolidan felállok és távozok az árverés vége előtt. Odakint megindulok a legcsendesebbnek vélt irányba, majd egy nyugodt helyen megállva – körbetekintés után - telefonhívást kezdeményeznek a ductus irányába:

- Üdv Michael! Feltételezéseim szerint alakult a dolog, úgyhogy nincs további személyes teendőm errefelé. Amennyiben semmilyen ügyet nem kell számotokra intéznem, újra csatlakoznék hozzátok. Hol tartózkodtok jelenleg, illetve mire jutottatok eddig? Hol tudunk találkozni?

Ezek után - szükség esetén - elmondom neki jelenlegi tartózkodási helyem, hátha az lesz a végeredmény, hogy felvesznek autóval.
Alaven
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 82
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2011.06.06. 16:39

Vörösbegy

Üzenet helyett megcsördül a mobilom. Egyik szemöldököm felvonom, felveszem. Ahogy meghallom benne Ronaldot, feltételezem, Michael nincs már hallótávolságban, azért ilyen laza. Nagyot nézek, amikor Ronald arról tájékoztat, Charles úrfi lelépett:
- És Michael meg csak lesett, nem csinált semmit? - kérdezek vissza, ám a kocsiban hangtalanul, kárörvendően felnevetek. Igen, ideje már kicsit megmozgatni a ductust, kezd puhulni. Még a végén híre megy, nála bármit meg lehet tenni, azt is, se szó se beszéd meglép valaki a csapatából. Aztán ott tartunk, a fő feladat mellett még a saját pozícióját is védheti :P :) - Akkor nem volt elég ideges, oda se neki.
<De majd lesz ideges, ha a torkára taposok. Velem nem beszélhet úgy, mint egy emberrel!!!>
Meghallgatom a listát és Ron személyes kívánságát. Ennél a résznél már jóval szelídebben mosolygok. Szerencsétlent bizonyára elhalmozták megint melóval és annyi ideje sincs, kitegye a lábát enni. Ezt a szívást!
- Csendes munka? Nem vagyok kommandós, inkább márka szerint diktált, mi kellene, csendesek legyünk. Ha rajtam múlna kézigránátot vennék meg vállról indítható rakétát -árulom el neki szégyen nélkül, ez fordult meg a fejemben Michaellel való rövid csevejünk után. Sok akciófilmet láttam :P - A hangtompító kezdetnek jó irány - teszem hozzá.
Mikor meghallom, mi lenne a hála, felkacagok. Nincs ebben semmi gúny, Michael után Ron legalább feldobta a hangulatomat.
Van feladat bőven. A srácoknak fegyverzet kell pluszba, Ron éhes, jól jönne most egy undorító taperolós hajlamú stoppos... De csak az arzenál beszerzése után. Mekkorát nézte már a csóringerje, ha várna engem a verdában és marokszám hordanám vigyorogva a cuccot a kocsiba! :D
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorgar ves Erhan » 2011.06.06. 17:57

Mujahid

Mikor a gangrelünk lelép morogva, arabul megjegyzem;
- Ezért a véredet veszem...de csak lassan. - ezt nyomatékosítandó egy ragadozó mosolyt engedek meg.
Majd konstatálom, hogy nem értik a többiek mit mondtam, bár annyira nem izgat a dolog. A telefonálási hercehurca alatt jómagam csöndesen imádkozok, vagy az imádott puskám tisztogatom. Miután Mike közli hogy elmegy vadászni, rövid imát mondok a sikeres vadászatáért.
Mikor Ronald telefonál és nincs ott Mike, akkor így szólok Ronaldnak;
- Te Ron...Kérj már egy kis tápot nekem is, ha nem gond. Hja meg esetleg hangtompítót a Coltok-ra. - Ha elmondja Vörösbegynek amit kértem, akkor hozzáteszem; - Kösz.
Amikor felajánlja a szekrény megosztását felnevetek és így szólok;
- Allah szakállára, mondom, rég hallottam ilyen jó poént tőled tesó!
A telefon után így szólok;
- Várhatóan mikor jönnek? Csak hogy az érkezési szertartást még most megtartjuk vagy csak holnap...
Ha szünetet tart a kutakodásban akkor odafordulok és megérdeklődöm;
- Nos, remélem jutottál valamire, mert ettől becsavarodom...
"We shall earn the favour of the Gods with the blood of the Weaklings!"
Lorgar ves Erhan
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 317
ZK Karakter: Kenji Otomo, Komisszár // Redmondi Mesék
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rhizan Zild » 2011.06.06. 22:25

Ronald

Még átadom Mujahid listáját mielőtt elköszönök Vörösbegytől. Allah említésére a magamban tartott mosoly szétterül az arcomon is. Nem lehetett túl épületes látvány, de jót tesz a csapatmorálnak ha nem a ronda kis gyíkot játszom a gép előtt :D

-Ha minden igaz Vörös itt lesz pár órán belül Csaba-rol nem tudok semmi konkrétat, de ha még ma összegyűlünk szerintem lesz idő elvégezni a szertartást.

Visszafordulok a Laptophoz s a helyszínt tanulmányozom. Amikor Mujahid is érdeklődik odahívom.

-Ez a legígéretesebb helyszín amit találtam. Szinte az egyetlen Mutatom a dokkok térképén a Tengerinarancs helyzetét. Elméletileg ez a legjobb hely a városban, ha buliba vágyik az ember. A rendőrségi adatokból az is kiderül, hogy a vendégek nem csak pézt de pár decit is otthagynak a helyszínen :)

Ha megjönnek a többiek akkor részletesen beszámolok a talált információkról. De addig is még van időm kitalálni egy lehetséges akciótervet a helyszínre.
Rhizan Zild
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2011.06.07. 10:06

Vörösbegy

Horkanok egyet, ahogy befut a pap kérése is:
- Hé, ez nem a McDonalds! Add át Mujahidnak, ha szeretne tőlem szívességet, annak szívesség az ára!
<Mondjuk hanyagolhatna, ha rátör a vallási áhítat. Emberként se voltam vallásos, ne most kelljen már elkezdenem!!>
Feladat van bőven: szerezzek be csöndes holmikat, némelyeknek márkára megvan, mi jönne jól, tetejébe két embert is kell leszállítanom. Csak tudnám, "Abdult" mi akadályozza abban, szerezzen magának. Hülye vallási előírások, biztos az egyik mondja most azt, nem szabad! Két embert már necces aléltan bevonszolni egy motelszobába, szóval ezeknek saját lábukon kéne oda bemenni...
<Jaj, ne, adjam be két útszéli trógernek, kefélhetnékem van és hármasban akarom csinálni velük?! Jobb híján... De a srácoknak ezt drágán felszámolom. Legközelebb ők szereznek nekem kaját!>
Látszólag könnyed a hangulatom, pedig fejben már tervezem, mi lesz Michael jutalma a bunkósága miatt, no meg nem kis feladatot böffentek ki a gyűlésen sem. Falkák taposnak majd át falkán, hogy övék legyen a dicsőség, s az is kétséges, pusztán egy falka magában elég-e a küldetés teljesítéséhez. Szidni bárkit lehet, de lebecsülni egy öreget, akinek a neve vagy egy betegségére, vagy egy fóbiára hajaz, nos azt talán nem kéne...
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
151 hozzászólás • Oldal: 4 / 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11

Vissza: Quator Vampire kalandja