Navaratna írta:Farmolok egyet én is. Vörösbegynek 1 hangtompító kellene a saját fegyverére és töltények (most nem tudom, vadászpuskába tár kell vagy egyenként vételes a töltény).
A falkapap is hangtompítókat kért a maga cuccaira (Coltokra, passz, hány darab van neki belőle), gondolom töltény neki is kéne, Nosferatu Glock hangtompítót igényelt. Ehhze jönne pár eleve hangtompítós felszerelés, mondjuk fejenként kettő készlet?
Navaratna írta:Farmolok egyet én is. Vörösbegynek 1 hangtompító kellene a saját fegyverére és töltények (most nem tudom, vadászpuskába tár kell vagy egyenként vételes a töltény).
A falkapap is hangtompítókat kért a maga cuccaira (Coltokra, passz, hány darab van neki belőle), gondolom töltény neki is kéne, Nosferatu Glock hangtompítót igényelt. Ehhze jönne pár eleve hangtompítós felszerelés, mondjuk fejenként kettő készlet?
Bocs a post farmért.
Most jutottam el az összeírásig a rendeléseteket illetően. (Nagyjából belőttem az IRL árakat és lefele kerekítős engedményekkel írom fel.)
Tehát, akkor:
A gangrelnek kell 1 hangtompító
Az asszamitának 3 hangtompító
A nosferatunak 1 hangtompító
200$/db
Ezen felül mindenkinek lőszer.
Pisztolyba 40$/100db
Puskába/karabélyba 20$/20db
Sörétesbe 10$/10 db
Valamint Nava írtad, hogy mindenkinek még két plusz fegyvert (árilag pisztolyt) is vennél hangtompítóval:
5-en vagytok: 5x2x500$=5.000$
Így a hozzászólásokból általam leszűrt "fegyverlista":
5 hangtompító 1.000$
400 pisztolylőszer 160$
100 puskalőszer 100$
10 extra pisztoly 5.000$
500 extra pisztolylőszer 200$
Nava kérdésedre válaszolva: A lőszert papírdobozban árulják különböző kiszerelésekben.

Ezt a hosszas árazást, összeírást azért csináltam, hogy legyen értelme konkrétumokról is tárgyalni Daniellel. Elnézést, ha kissé unalmas és rombolná a játékélményt.