• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Vadászidény (V:tM)

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
151 hozzászólás • Oldal: 7 / 11 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

Re: Vadászidény (V:tM)

HozzászólásSzerző: Lorgar ves Erhan » 2011.07.10. 19:19

Mujahid

Elkerekednek a szemeim Csaba szózatára, majd hangos röhögésbe kezdek, nagyjából 5 percig röhögök, miközben elképzelem Begyet mint Artemisz manifesztációja.

Aztán köhécselve, nevetve megkérem, hogy lassan mondja el még egyszer miközben nekiállok lepötyögni a dolgot. Ha megvagyok vele, akkor elküldöm az üzenetet, egy :* smileval.
"We shall earn the favour of the Gods with the blood of the Weaklings!"
Lorgar ves Erhan
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 317
ZK Karakter: Kenji Otomo, Komisszár // Redmondi Mesék
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2011.07.11. 10:38

KM esemény [Quator ar Zaraquer]
Helyszín: Alabama állam, Mobile
Időpont: 2010. június 6. (vasárnap)
Résztvevők: Vörösbegy

*Az alkukísérlet hallatán Daniel is elereszt egy nehéz sóhajt. Láthatóan az elmúlt percekben kialakult jókedve vészes gyorsasággal fogyni kezdett. Megdörzsöli orrnyergét, mielőtt szúrós tekintettel Begyre nézne és válaszolna.*

-Ezt mindig eljátszod velem. 8) Mondom, ez nem a kínai piac, ahol a sok "kiciócó" sárgával lehet barterezni. :roll: Az én árum minőségi és friss. Hidd el Robin, a hatezerkettő' már a baráti kedvezményes ár, amennyiért sehol máshol nem kapod meg a cuccokat. Ráadásul valami miatt annyira jóságos és adakozó vagyok, hogy a nagyker árból adtam kedvezményt.

*Bár nem nagyon van más fegyverpiaci kapcsolat, amivel össze lehetne hasonlítani Daniel árait, de eddig se nagyon volt az az alkudjunk a portékára fajta, ha "üzletről" volt szó. Persze időleges, kisebb engedményeket ki lehet imádkozni belőle, de ez általában némi ingyen "áruminta", ha új lőszerfajtát dobnak piacra vagy párszáz dollár bónusz kedvezmény egy kis évődésért. Láthatóan az ilyen jellegű pluszokra most is hajlandóságot mutat, de a felezés nem hatott túl kedvezően amúgy is ingadozó kedvére. Azért elég felszínes érzelmi téren ahhoz, hogy ezeken hamar túltegye magát és gonosz, kéjvágyó vigyorral folytassa a "játékot". Most ő lép közelebb és markolja meg Vörösbegy fenekét, bár nem teljes erőbedobással. Úgy tűnik határozottsága ellenére arra vigyáz, hogy ne hagyjon maradandóan vörös vagy liluló tenyérlenyomatot a hozzá képest törékenynek tűnő nőn.*

-Persze, mint mindig, most is áll a készpénz plusz természetben vegyeskondíció a fizetésre. :D Mondjuk eddig se nagyon használtad ki ezt a "bónuszfokozatot". 8) Legyen mondjuk a kp összeg...

*Az előzőleg meghatározott árat már nincs érkezése szóban is megbontania a kereskedőnek, mert a gangrel mobilja megszólal és a beállított hang jelzi, hogy ez bizony sms. Természetesen a "legjobbkor", töri meg a "varázst" ez is. Daniel felvont szemöldökkel kissé hátrébb lép. Ugyan nem szól semmit, de az arcáról tisztán leolvasható a kérdés: "Ki a szar zavarja a csajt pont a célegyenesben?!?" :wtf:
Ha Begy megnézi az üzenetet, az első ami bizonyossá válik, hogy Mujahid, a falkapap írt. A túlburjánzó szöveg viszont egyáltalán nem rá vall. Maga az üzenet:

"Ó Artemis földi manifesztációja, kinek hamvas szűziessége rokon a z erdő-mező érintetlenségével, s kinek természetétől fogva osztályrésze a sóphrosyné, a józan mértéktartás, a szellem tisztasága az ösztönökkel szemben, kérlek szánd meg eme halandót jóindulatoddal a következőképpen: 1 db Glock 17, 2 db hozzá megfelelő hangtompító, lőszer."
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2011.07.11. 19:18

Vörösbegy

Szeszélyes egy ürge ez. Hol gondterhelt, hol nyűgös, hol hisztis, hol vidor...! basszus, ha nő lenne, azt mondanám, klimaxol. Bár női kiadásban nehezebb eset lenne és nincsenek meleg hajlamaim se :P
Míg ő felvilágosít, szerinte már az szép összeg ajánlat, amit most elém dobott, pimaszul gondolok arra, igen, mindig ilyesmivel szívatom. Egyszer se volt arra példa, az általa mondott első árra rábólintottam volna, oké, jöhet, itt a pénz :) Próbálkozni mindig szoktam, sose lehet tudni, mikor jön be alapon.
Ahogy sejthető volt, kedélye újabb hullámzásba kezd, immár az a maradék vér is, ami eddig a fejében cirkulált, leszállt övtájékra, hogy sokkal elemibb vágyaknak, ösztönöknek engedjen utat.
<Ajvé, de jó... Ó, srácok, egyszer az életben, ha nektek kéne pitizni egy női beszállítónak, megnézném, hogy teljesítenétek, főleg úgy, ha feltétel lenne, semmi szabbatos durvulást nem eszközölhetnétek!>
Kérdőn felvonom szemöldökömet, vajon feszes popsim jelenleg mennyit taksál árengedmény formájában... A válasz is megfogalmazódik fejemben, amit Danielnek mondanék arra, mért is nem engedtem eddig bányászni a Vénusz-dombban, erre mi történik?
Az egyik legzavaróbb dolog, amiért moziban ütnek: megszólal a telefon. No nem csörög, de egy sms-jelző hang is tud hangulatot rombolni.
Összeráncolom mérgesen a szemöldökömet, előkapom telómat, megnézem, ugyan melyik anyaszomorító nem tud békén hagyni?
A szöveg láttán egy "He?" ül ki a képemre. Mujahid mégis kerített magának kaját, csak a delikvens be volt lőve és átragadt rá is az "ihlet"? Akkor nem prófétás rizsát kéne nyomnia hurikról?
<Artemis... Az valami istennő volt a mitológiából. Mani feszt? Milyen fesztivál? Hamvas szűz. Az igaz, egyik falkatagnak se tettem szét eddig a lábamat, de ez nem jelenti azt, szűz vagyok. Szófos? Ezt hova rakjam?! Meg mi ez a rendelés? Ez későn jött be, sorry. Talán ha küldenétek egy kis plusz zsét...>
Csettintek bosszankodva a nyelvemmel és elrakom a telefonomat.
- Hol is tartottunk? Azt akartad mondani, mégis jó a 3000? - villantom fel mosolyomat, és visszalépek oda, ahol az üzi előtt is álltam, csak kezem most már nem a seggére vándorol, hanem a lába közé.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2011.07.13. 17:26

Michael

<A picsába! De kemény fából faragták ezt a köcsög vérzsákot!!! Csúnya halált tartogatok neked te rohadék!>
Miközben látványosabbnál látványosabb közelharc bemutatót tartunk a kidobóval, a szemem sarkából észre veszem hogy a többi vendég is megelégelte a dolgot, és kezdenek körbezárni.
<A faszba! Ennek a fele sem tréfa. Itt az ideje magasabb szintre vinni a küzdelmet.>
Miközben azon elmélkedek, hogy hogyan kellene rövidre zárni ezt az egyre növekvő csetepatét, a szemem megakad a két pultoson, főleg azon, aki a telefon kagylóját emeli és éppen tárcsázni készül.
<Óóóó...... a büdös kurva! Elrontja a szórakozást. Akkor mégis vele kell hogy kezdjem...>
A verekedés közben, amint lehetőségem lesz rá, egy hirtelen megindulással a pult felé rohanok minden erőmmel és gyorsaságommal. Megpróbálom kikerülni a támadókat, a meglepetés erejére és testi erőmre hagyatkozva. Ha eljutok a pultig, ott egy lólengésből megpróbálok berepülni a pult mögé úgy, hogy egy úttal teljes erőből testen, vagy fejbe találjam a telefonáló picsát, majd azonnal kitépem a telefon vezetékét. Ha sikerül és beválik a pult mögül kissé védettebb pozícióból lesz lehetőségem szétzúzni az érkezők fejét. Időmhöz mérten felkészülök a túlerővel történő küzdelemre és felébresztem az ősöktől kapott rettenetes erőt.
<Gyertek rohadékok. Ilyet még nem nyaltatok, azt garantálom!>
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2011.07.13. 17:38

-Valami rossz hír? Talán a megbízóid?

*Érdeklődik kimérten Daniel az üzenet hatására Begy arcára kiülő bosszús kifejezés láttán. Mivel a nő érezhetően hamar elhessegeti az sms utórezgéseit és visszatér a "folyó üzleti ügyekre", a fegyverkereskedő is kienged és széles vigyorral "hagyja magát". Az biztos, hogy vagy egy méretes telefon van "rezgőre" állítva a zsebe sarkában vagy valami más jelzést sikerült kitapintania a nőnek. Az ismételt 3000-es ajánlatra önelégült mosollyal válaszol Daniel.*

-Dögös vagy Cica!... de háromezer kettőszáz dollárt még a Te segged sem ér. 8)

*Azért, ha már nem csak kp-ról van szó, akkor igyekszik a férfi is ellenőrizni a fizetőeszközöket, így ismét ráfog Robin fenekére, de ezúttal egy leheletnyit erősebben és teljesen magához húzza a nőt. Közben enyhe "neheztelésként" érzékelhetőek a vágyak kavargásának hátterében "hangosan tébláboló" testőrök. A két gorilla továbbra sem veszi vállára a söréteseket, de azért éppen most kapar a torkuk, vagy érzik úgy, hogy valami ráragadt cuccot azonnal le kell csoszogniuk a bakancsuk talpáról. Ezzel talán azt akarják jelezni, hogy ezt vagy hátul csinálja a párocska vagy legalább ők hagy menjenek addig ki cigizni Marko-ékhoz. A pillanatnyi benyomást Daniel végre befejezett ajánlata töri meg:*

-Mivel nagyon jó bőr vagy és meg kell hagyni nem is az a hirtelen kapható fajta, így legyen ötezerhét' kp és ötszáz meg természetben... pontosabban minő véletlen egybeesés, éppen van itt a privát irodámban egy kényelmes szófa. :lazza:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rhizan Zild » 2011.07.13. 18:14

Ron

-Lassan teljes lesz a csapat, üdv Csaba.

*Folytatom a keresést, bár igen jól haladok de még nem állt össze teljesen a kép. Közben Mujahid-ot és Csabát hallgatom s közbeszólok ha "értelmes" témához érünk.*

*Tölgyesi sms szövegére megeresztek egy vigyort. Aztán halkan felnevetek amikor elképzelem hogy Vörösbegy mit fog szólni a listabővítéshez.*
Nem a vesztés a bukás, hanem a lemondás
Rhizan Zild
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 156
Karakter: Zarren Morovis (Krán)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2011.07.13. 18:39

Vörösbegy

Daniel további "alkudozásra" kész. Nem hagyom, bosszúságom, amit az sms okozott, átragadjon a folyó ügyekre, mert akkor azt a picurka nyerő helyzetemet is süllyesztőbe lököm, amit eddig kivívtam.
Sikerül is a kis intermezzot hamar a felejtésbe taszítani, eredményeképp beszállítóm máris tesz róla, közelebb legyek hozzá.
Kezdek fáradni - számomra az emberek násztánca igen fárasztó -, pedig most jön egy újabb fejezet, reményeim szerint kettesben és nem nagyközönség előtt. A gorilláinak nagyon mehetnékük van. Nocsak, a nyers erőszaktól szemük se rebben, de az ilyesmi máris kínos a számukra? Vicc a köbön!
Daniel bedob egy új árat, és azt csak én tudom huncut hunyorításom mögött, az irodában letolom a torkán a részletfizetést, még akkor is, ha azért nekem kell majd letolnom valami egészen mást a torkomon... :P
- Mire várunk még? - somolygok. - A fiúk gyertyát fognak tartani? - sandítok a fegyveresekre.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2011.07.16. 9:09

*A huncut hunyorításra és a sürgetésnek ható kérdésekre Daniel mosolya kiszélesedik és meglehetősen önelégültté válik. Láthatóan célegyenesben érzi magát. A két testőrnek újfent alig észrevehetően int valamit, mire mindketten vállukra veszik a puskájukat és elkezdenek pakolászni. Bár egyenlőre csak ládákat tesznek-vesznek, de valószínűleg összekészítik a kis "bevásárlókocsit", amiről a mai este szól. A főnök pedig továbbra is Begy fenekét fogva "irányítja" a megfelelő irányba a felhalmozott készletek útvesztőjében a nőt. Néhány forduló után pontosan az említett privát iroda fémajtajához érnek, melyet kinyitva a fegyvernepper előzékenyen előre engedi a "hölgyet". Odabent kellemes szórt fényt biztosítanak a falakra szerelt kerek világítótestek. A berendezés eléggé célirányos. Csiszolt hajópadló, mindenféle szőnyeg nélkül. Egy íróasztal mögötte egy kényelmes bőr forgószék, előtte két sokkal kényelmetlenebbnek kinéző egyszerű fémvázas szék. Illetve az íróasztallal átellenes fal mellett a beharangozott, szintén bőrrel bevont ülő-fekvő alkalmatosság. Ami nem annyira a klasszikus művészet jegyeit magán viselő szófa, mint inkább egy kihúzhatósnak kinéző kanapé. A kanapé felett egy igen részletes térkép Mobileról, a forgószék mögötti falon pedig egy irányítószámokkal és útjelzésekkel ellátott USA térkép. Az egyetlen kissé elütő, de érdekes felüdülést jelentő díszítő elem a sarokban álló tartóoszlopról lógó amerikai zászló. Bár a törvény őreivel és a honatyákkal számos gazdasági kérdésben eltérő az álláspontjuk, de azért a bűnözők között is vannak "valódi hazafik", akik a jóféle belföldi hadianyagot árulják jóféle dollárért. 8) Daniel hagy néhány pillanatot a nézelődésre, aklimatizációra. Egyenlőre a becsukott ajtó keretnek támaszkodva hanyag eleganciával zsebre dugott kézzel, de a felkorbácsolt ösztönök lángjában izzó szemekkel issza az eddig elérhetetlennek tetsző "hippi csaj" minden mozdulatát.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2011.07.17. 13:11

Vörösbegy

A fiúk Daniel jelzésére máris teszik a dolgukat, mi pedig elindulunk az útvesztőben. Minél közelebb érünk az iroda ajtajához, a sötétben annál szélesebben vigyorgok.
Szóval a beszállítóm másba is, azaz belém is szeretne szállítani. Vajon mit fog szólni hozzá, ha vázolom, én hogy szeretem és az úgy is lesz?
Szépen bevonulok az irodába, ő bezárja az ajtót, én ráérősen körbetekintek. Rögtön felmérhetem, mit értett szófa alatt, és hogy habár dél-amerikai származású, a csillagos-sávos lobogó ott virít. Már csak a függetlenségi nyilatkozat másolata hiányzik bekeretezve a falról :D
Mikor kellően felmértem az irodáját, megfordulok, végigmérem. A tekintetem egy ragadozóé, aki élvetegen somolyog.
- Ha van nálad stukker, azt most tedd ki. Itt ami most elsülhet, az csak és kizárólag a harmadik lábad - állok meg tőle két lépésre terpeszben, mintha kiképzőtiszt lennék, kezem parancsolóan az asztalra mutat, hova is teheti le.
- Mozgás, nem mondom kétszer.
Szemhéjam kicsit leeresztem, így nézek rá, és közben keki színű, vadőri ingem legfelső gombjához nyúlok, lassan nekiállok kigombolkozni.
- Remélem, szereted a játékokat, mert én nagyon - fogok bele halk, határozott hangon. Mintha az oroszlán nősténye dorombolna. - Mi több, ragaszkodom hozzá, az történjék, amit én akarok. Azzal, hogy átléptük ennek a helyiségnek a küszöbét, immár az én izgalmas szabályaim következnek. Így semmi szivi, semmi édesem, vagy drágám, de még csak a polgári nevem se jöhet ki a szádon. Itt bent most én vagyok a főnök, nem te, ennek megfelelően csak Vörös úrnőnek szólíthatsz és azt teszed amit mondok neked, ellenkezés nélkül. Vonakodásért büntetés jár, és ne ringasd magad hamis biztonságba, sehol egy korbács vagy ostor, ismerek más módszereket hogy ráncba szedjelek. Ha viszont példásan viselkedsz, engedelmességedért jutalom jár - a jutalom szónál farkasvigyort engedélyezek magamnak.
- Aggodalomra semmi ok: a bizalom a lényeg. A fájdalom csak ennek próbára tevő velejárója - nézek egyenesen a szemébe. Ingemet már kigomboltam de nem veszem le, nem tárom szét. - Add hát magad, és garantálom, a végeredményt sosem felejted el.
Várom, míg felfogja, aztán ráparancsolok:
- Vetkőzz, zokni se maradjon rajtad, és dobd el magad a kanapén! Rendes férfi helye a nő alatt van és jópofát vág hozzá! Hadd lám azt a készséges, lelkes mosolyt!
És belecsípek az arcába.
- Ha úgy éreznéd, valami túl sok, a varázsszó: fogkefe. Csak és kizárólag erre hallgatok, jajgatás, könyörgés, vagy bármi egyéb, amit megszoktál, érvénytelen. Ha pedig kedved támadna a fiúkat behívni: feldugom a zászlótartó rudat a seggedbe... - mondom negédesen, hogy aztán újra a dominák szigorú arckifejezését öltsem magamra.
Amint megteszi, amit parancsoltam, a kanapéhoz megyek és végigkarmolom kulcscsonttól köldökig.
- Így, hogy legyen egy kis színed! - majd kioldom az övemet, kifűzöm a nadrágomból és félreértés nélkül látszik, ha rosszul viselkedne, mivel fogom eltángálni... Szépen kilépek nadrágomból - mivel rövidgatya, a bakancsomat se kell levennem -, hanyag vállmozdulattal leveszem az ingem, így már csak fehérneműben és bakancsban vagyok, így ülök rá a hasára (nem teljes súlyommal). Ha felém nyúlna, ráhúzok a lábszárára:
- Kaptál rá engedélyt hogy fogdoss? Nem, akkor pedig kushadj! Először dicsérj! Úgy dicsérj, baszki, mintha az életed múlna rajta! - nézek mélyen a szemeibe, két kezem között kifeszítem a nadrágszíjat, nyakát mustrálom.
<Ára van a kufircnak, Daniel, és én azonnal kérem a részem...>
- Ha bocsánatot is kérsz, azért külön jutalom jár - nyalom meg ajkaimat.
Ha jól viselkedik, akkor megsimogathat, bocsánatkérésnél leveheti a melltartót, egyéb esetben a szíjjal megfenyítem kicsit, no persze nem úgy, mintha tényleg kárt akarnék benne tenni, de azért érezze, meglegyintem.
Megdolgozom az élvezetéért, szenvedjen csak kicsit, ha már erre vágyott!
A magam részéről nem enyelgek, ha meg is érintem, a szíjjal teszem, vagy a körmeimmel. Szövegelni nem hagyom bármiről, csak engem istenítő szavakat ejthet ki a száján.
Ha kellően formában van, megengedem neki, levehesse a bugyimat, aztán viszont visszaparancsolom a helyére. Nem ingyen van, hogy nőként tudjon velem mit kezdeni, nem is hagyom hamar neki, ölébe vonjon:
- Részletben fogok fizetni, azaz most kapsz háromezret kp-ban a többit 30 napon belül és te örömmel beleegyezel. Két embered pedig jön velem, hogy segítsen lerakodni, elvégre én gyönge nő vagyok... Na hadd lám azt az örömöt az arcodon! Bólinthatsz!
Csak eztán nyársalom fel magam rá, nem adom meg neki azt az örömöt, lezavarom az egészet, mint egy gyors menetet. Satuba fogom combjaimmal és megragadom a torkát (nem akarom megfojtani, de azért megszorítom kicsit):
- Szeretnéd megfogni a csöcseimet? Úgy bánj velük, mintha kínai porcelánból lennének. Ha durva leszel, én is durva leszek, nem kifogás, fegyvermarkolathoz szokott a kezed! Én egy finom hölgy vagyok, tartsd észben!
Eztán két része lészen a dolgoknak: ő megkaphatja a sunám, ha már annyira nyáladzott érte, én pedig a nyakára hajolok, amikor már nagyon benne van a kis iparos munkában. Ami elvész, pótolni kell, s habár jár némi fájdalommal neki az elején a harapás, aztán nem lehet oka panaszra. Élete legelemibb gyönyörét éli át, ha betartja a szabályaimat...
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alaven » 2011.07.19. 9:15

Tölgyesi Csaba

- Nagyon helyesen tettétek, hogy nevettetek. Ez egy kiváló módszer, hogy szünetet teremtsetek kényszeres gondolataitok folyásában.
Kis hatásszünet, csend.
- A nagy gondolkodók - könnyed mosoly - azt szokták mondani: az elméd egy műszer, egy szerszám, arra való, hogy megold a problémákat és feladatokat. Amennyiben tényleg csak egy szerszám, tedd le. Hagyd nyugodni egy kicsit.
Néhány pillanat, hátha próbálkozó kedvükben vannak.
- Valójában az emberi gondolkodás nem más, mint szenvedélybetegség. Azok minden tulajdonságával együtt: nem látod a lehetőséget, hogy kilépj belőle; megadja az öröm hamis érzetét; majd az örömérzet mindig fájdalomba csap át. Ilyen szempontból kiváló ez a nyelv, ami rengeteg bölcsességet hordoz szavaiban. Csak nézzétek meg a gondolat szó elejét...
Alaven
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 82
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorgar ves Erhan » 2011.07.19. 9:38

Mujahid

- Nos... - kezdem mondandóm Csaba "gondolat"-menetére - azt kell, hogy mondjam, hogy az érvelésed elég...helytálló - eresztek meg mellé egy mosolyt.
- A helyzet az, hogy, ahogy te is mondtad, az elmédnek pihenni is kell. Allah se azt tanítja, hogy egész nap járasd az agyad...Nos, Ron, te jutottál valamire már?
"We shall earn the favour of the Gods with the blood of the Weaklings!"
Lorgar ves Erhan
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 317
ZK Karakter: Kenji Otomo, Komisszár // Redmondi Mesék
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2011.08.06. 13:13

Résztvevők: Michael

*Michael szerencséjére elég alkoholt ittak és eléggé önhittek a támadói ahhoz, hogy ne siessék el a bekerítő hadműveletet. Valószínűleg fokozni kívánták a lelki megterhelést azzal, hogy először csak köré gyűlnek és csak utána kezdik el a verést. Így viszont a szabbatnak maradt ideje és lehetősége felmérni a legrövidebb és legbiztosabb útvonalat az asztalok között a söntéshez. Nekiiramodva elcikázik a részeg boxoló és az üveget szorongató "szívtipró" között, majd a lendületét felhasználva megtámaszkodik a pulton és egy Magyar Vándor nyitányt produkálva elegánsan beletalpal páros lábbal a telefonálni készülő pincérnőbe. A nő erejéből csupán egy nyikkanásra futja, ahogy kiszorul a levegő a tüdejéből és az italos polcnak csapódva a földre rogy, jópár palackot magával sodorva. Amint a tzimisce ismét biztos talajon áll, immár a pult mögött, egy erőteljes rántással az egész telefonkészüléket letépi a falról. Jelenleg a négy verőember "kocogva", már amennyire egy pubban kocogni lehet a berendezési tárgyaktól, felé tart láthatóan azért, hogy leszámoljanak a felszolgálólány bántalmazójával. A pult belső oldalán a csúnyábbik pincérnő sikoltozva elkezdi a keze ügyébe kerülő üvegekkel, poharakkal megdobálni Michalet, miközben hátrál a pult végében lévő "ajtó" felé, hogy kijusson a szűk helyről a biztonságot jelentő embertömeg mögé. Barátnője csak összekuporodva nyöszörög az üvegcserepek között/alatt. Az akció nemvárt következménye viszont, hogy a pincérlányt megvágták a szilánkok és a vámpír lábánál elkezd az ismerősen hívogató vérszag előkúszni. Erre a lélek vermébe zárt Bestia megrántja béklyóit és Michael lelki szemei előtt szinte látja a felparázsló vörös szempárt, melyekben visszatükröződik a vérrel és belsőségekkel borított bár...*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2011.08.06. 15:09

*Kissé meglepetten vonja fel a szemöldökét Daniel, amint Begy szembefordul vele az irodában és parancsoló hangon előadja a játékszabályait. Egy pillanatig láthatóan mérlegeli a férfi, hogy mit tegyen. Vagy belemegy a hippi csaj játékaiba vagy egyszerűen rádobja az asztalra és adj neki. Bár nem egy agyongyúrt állat, de így is nagyjából plusz húsz kiló izomból indul egy esetleges "tárgyalásnak". Végül kisimul a képe és egy vidám mosollyal megvonja a vállát. Az ajtófélfától ellökve magát hanyag mozdulattal leveszi a zakóját és az asztalra fekteti. Így már látható a kettős fegyverhám, amiben mindkét hóna alatt egy-egy .45-ös colt pihen. Ebből is kibújik és az öltönyre fekteti a pisztolyokat. Ezek után csendben hallgatja a további utasításokat és készséggel engedelmeskedik nekik. Levetkőzik, azt meg kell hagyni nem dobál vagy gyűr gombócba semmit, mindent rendben rak le, valószínűleg nem először készül fel egy esetleges tettenérésre, amikor villámgyorsan kell beleugrania valami ruhába. 8) Ezek után a kanapéra fekszik, kezeit a tarkója alatt összekulcsolja és a Begy által "kért" élveteg mosoly is szétterül teljes szélességében az arcán. Bár az izmai megfeszülnek a karmolás nyomán, de láthatóan Daniel is élvezi a játékot. Főleg, hogy ebben a helyzetben nem sokat kell majd tennie a "munka dandárjában". Ahogy a nő is fehérneműre vetkőzik és a hasára ül már kezd ébredezni a férfiassága is, de továbbra sem nyúl a partnere felé, hagyja kibontakozni a nőt. Amikor a dicséretre kerül a sor Daniel ezt is teljesíti, de egy kis csavart ad a dolgoknak, hogy nem angolul szólal meg, hanem spanyolul vagy portugálul vagy mit is beszélnek annyira délen?!? Bár a szavakat nem érti, de a hanghordozásból és a mimikából ítélve nagyon negédesen becézgetheti Begyet a férfi. Valami miatt egy szópár visszatérő motívum: "Senora Pelirrojo". Ennél is csak következtetni lehet, hogy jó eséllyel ez lenne a "Vörös Úrnő". A bocsánatkérésnél sem vált angolra, de arckifejezése nagyon "bocsánatkérő", kivéve a szemei, amik sokkal elemibb ösztönökről árulkodnak. Így végül pár fenyítéssel megakadályozott próbálkozás után csak eljut a melltartó kapcsáig, onnan pedig a bugyi leimádkozásáig és megoldja ezt a "problémát" is. ... Viszont itt hirtelen megtorpannak az események. A szabbat közli az üzletet érintő követeléseit. Erre ismét felszalad Daniel szemöldöke és újból mérlegeli, hogy helyet cseréljenek-e hirtelen?!? Végül ismét döntésre jut és egy gyors felüléssel egybekötve ráfog Vörösbegy torkára. Az izmai alig feszülnek meg a karjában, de a vámpír érzi, hogy bár csupán halandó, könnyedén el tudná törni egy halandó "hippi csaj" nyakát. Sokkal ádázabb kifejezést ölt a fegyvernepper arckifejezése is. Ráadásul még az elvesztett angolságát is megtalálja.*

- Azt hiszed, hogy játszhatod a dominát és még van pofád alkudozni?!? :twisted:

*Az esetleg lendülő övet baljával megfogja és szilárdan tartja. Ha nem próbálja komolyan megsebesíteni a gangrel a férfit, akkor Daniel továbbra is a nyakat fogva könnyedén megemeli annyira a nőt, hogy átbillentve a kettejük képzeletbeli hintáját Robin szoruljon a kanapé másik végébe és a bandavezér kerüljön felé. A viselkedés változása ellenére azért vannak látható jelei, hogy eredményes lehet a tárgyalás. Legalábbis a mindenek ellenére ágaskodó férfiasság és a tág pupillák erre engednek következtetni a vadőrlány számára.*

- Akkor lássuk csak. Most kapok háromezret kp-ban és 30 napon belül kifizeted a többit. A fiúk felrakják a cuccot a kocsidra, ha már hirtelen elgyöngültél...

*A gyönge nő utalásra csak megrántja a szíjat Daniel. Egyrészt jelezve, hogy az előbbi játékokban nem annyira érzékelte, hogy problémát jelentene egy "szatyornyi pisztoly" cipelése Vörösbegynek. 8) Másrészt pedig a szerepek változásával el is veszi az övet a nőtől, ha az nem kíván "kötelet húzni" vele.*

-... viszont most nagyon tüzes kislány leszel és ráadásul neked nem jár "varázsszó".

*Azt meg kell hagyni, hogy van valami megnyerő a férfiban. Bár nincsenek természetfeletti képességei, de a természet nem fukarkodott karizmában és magabiztosságban, mikor Daniel volt soron. Mivel mindkét fél a dominanciára törekszik, így válaszúthoz ért az egymás torkát szorongató pár. Vagy komoly fojtogatós gyilkosság lesz az ügyből vagy kicsit elvaduló szex. Az együttlétben innentől kezdve kiütközhet mindkét fél önös vágya. Daniel a lenti akcióra és a mellek megdolgozására koncentrál. Vörösbegy pedig jót haraphat a férfi nyakába. Az első fájdalomra egy "Nefogazz!" morranás és egy erős rántás a nő csípőjén a válasz, de ezek után a Csók extázisa mindkettejük tudatában szétrobban. Daniel átéli élete legjobb numeráját. A gangrel pedig mohón nyeli a lüktetve szájába spriccelő forró és élettől dús vért. Mint minden jó dolog ez se tart soká. Daniel szorítása a vérveszteség és az élvezet hatására elgyengül. Végül zihálva ráomlik a nőre, de közvetlen közelről látszik, hogy élveteg vigyor ül a képén.*

-Uhh-huhh. Te aztán tényleg 500 $-os vagy!!! 8)

*Ezzel még szusszan néhány nagyobb lélegzetvételnyit és elkezd feltápászkodni. Bár kicsit mintha megszédülne a hirtelen magaslati levegőtől, de elégedetten támaszkodik neki az asztalnak, hogy felöltözzön. Közben pedig figyeli, hogy mik a nő tervei a továbbiakra? Szórakozottan a nyakához is nyúl, ahol Begy megharapta.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2011.08.06. 15:23

Résztvevők: "Motel Campers"

*A várakozás eléggé idegölő még így élőholt vérivó szörnyetegként is. Sőt talán így még elviselhetetlenebb, hiszen akár az örökkévalóságig is eltarthat. Viszont a világháló nem adja könnyedén magát, így az információvadászat még tart a nosferatu részéről. Két társa ugyan váltott néhány mondatot, de nagyjából két-három percre sem volt elegendő a téma, máris kifulladt.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2011.08.06. 19:01

Vörösbegy

Daniel belemegy a játékba, ez jó. tetszőn emelem meg szemöldökömet is, amikor kipakolja kézi lőfegyvereit.
- Ilyenekkel engem is meglephetnél, mondjuk Hálaadásra... - dünnyögöm.
Nettül teszi le ruháit, elképesztő ez a pasas!
A későbbiekben sem vetkőzi le saját egyéni stílusát. A pofája még mindig rohadt nagy, nem férne be egy hangár szélesre tárt ajtaján. Ráadásul az anyanyelvén szövegel, amil lehet éppenséggel folyékony sértegetés is, csak nem értem. Tudom már, melyik kifejezésre kerestetek rá Ronnal online szótárral! Senora Pelirrojo. Ez akár egy igen obszcén szó is lehet...
Állja a sarat, nem vált angolra. Egy darabig. Míg meg nem hallja a kiegészítésemet. Fene az érzékeny lelkébe! :)
Elkapja a torkom, felvonom egyik szemöldököm, vad tekintettel állom a pillantását. Magabiztos kitartásért nekem se kell a szomszédba mennem, levegőre meg nem szorulok, így fulladásveszély kizárva.. Nehogy már azt higgye, ennyivel belém dermeszti a vért! Akkor se, ha gőze sincs a kilétemről.
<Addig jó neki...>
Habár érzem az erejét, nem hátrálok meg. Semmi meghunyászkodás! Ő kérdez, van-e pofám alkudozni, és biccentek, amennyire a markától telik. Természetesen van.
A szíj lendül, mert mért ne, elkapja, elvigyorodok. Ejj, de szívesen mutatnám ki a fogam fehérjét, csak akkor nagyot koppannék! Játszani az embert olyan, mintha nap mint nap szótlanul hagynám, seggbe tegyenek! Szabbatoshoz képest még ez az egy fő is sok, adjam a hibbant fegyverbuzit. Néha, ilyen alkalmakkor nagyon sok.
Összezárt szájjal rámorgok, amikor pózt kíván váltani, ebben azért van állatias színezet némileg. Hagyom elvegye a szíjat, én meg megfeszítem a testem, hogy leguruljunk a földre és ott ismét én kerekedjek felülre. Tőlem menet közben is elgurulgathatunk így, ki a nagyobb legény alapon...
Meg kell hagyni, nagy kan a maga halandó módján a beszállítóm. Belakok belőle, mert megérdemlem. Mint az a reklámszlogen...
Elnyalom a sebét - azt, amit táplálkozásom okozott, mindenképpen-, nehogy replikázzon, meg nehogy ötletelni kezdjen és tippjei óvatlan fülekhez is eljussanak, az egyéb fognyom meg hagyományosan kiszívott nyak jó embléma lesz neki. A vért is szépen lenyalom a bőréről.
Rám omlik, - ez a részlet olyan tipikus halandó koromból -, s míg fel nem tápászkodik, élvezettek futtatom végig nyelvemet fogsoromon.
- Szédítő vagyok, nemde? - nézem végig enyhe imbolygását.
Hamarább szeretnék végezni az öltözéssel, mint ő. Nem kapkodok, de ennyi előnyt azért akarok.
Elégedett képet mutatok, ami lényegében így is van. Kiharcoltam - khm, kikúrtam - a részletfizetést, a bepakolást, jó volt a vére. Ezt a bókot sajnos nem oszthatom meg vele.
- Az én részem teljesült, most te jössz... - kacsintok.
Ha már magára talált, indulhatunk is ki az irodából.
Meghányom-vetem magamban, ha két emberét felzabálnák a többiek, később nagyot szorulnék nála, ahol két ilyen kefélés se segítene ki. Így azt az ötletet, eljöjjenek vele, a rakodók, elvetem.
Fizetni akkor fizetek, emberei szeme láttára, amikor a bepakolás is kész.
- Nem tudod, hol találhatnék két fazont, akik nem kérdeznek semmit és okoskodás nélkül teszik a dolgukat, ha megfizetik őket? Kisebb alkalmi fizikai munkára kellenének - kérdem Danieltől.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
151 hozzászólás • Oldal: 7 / 11 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

Vissza: Quator Vampire kalandja