• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Vadászidény (V:tM)

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
151 hozzászólás • Oldal: 9 / 11 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11

Re: Vadászidény (V:tM)

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2011.08.15. 12:54

Vörösbegy

A tengerentúlról szalasztott Chaba elég furán tanulta el az angolt...
- Esetleg ha olyan szavakat használnál, amit a nem a te szinteden lévők is értenének, hálás lennék. Te lehetsz csak olyan elvarázsolt, idegen szavak szótárával üzengetsz, ne kend rá - ingatom a fejemet és finoman megütögetem kezemmel Csaba arcát.
- Fiúk, itt kenguru szag van, valamelyikőtök belülről rohad, munka után szellőztessetek - közlöm, pedig a tömény vámpírszag lenne a helyes kifejezés. Az erdőben bomló dögnek is jobb az illata, mert nem zárt térben teszi.

Míg ők muriznak, én ugyebár a zuhany alatt áztatom magam.
<Én enni hozok nekik és fegyvereket. Michael mit is...? Komolyan mondom, én jobban bánok velük mint ő falkaguru létére. Lehet, ezt meg is kéne mondanom neki...>
Nem vágyom a rangjára, túl sok felelősséggel járna, az meg nekem nem fekszik, de baszogatni ér :D
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rhizan Zild » 2011.08.22. 1:23

Ron

Csaba mondandójára először csak legyintek.
-Miért rejtegessem magam a kaja elől?
Majd kicsit jobban átgondolva a dolgokat eltűnök a kíváncsi szemek elől. [Off:Fátyol diszciplina./off] Az ajtó felé lopakodom ügyelve hogy ne érjek semmihez és a bejövőknek se legyek elsőre útban. Pár másodpercig csak figyelem Csaba és Mujahid reakcióit, megpróbálom kitalálni, hogy melyik szerencsétlen marad rám, majd ha ez kiderül a háta mögé osonok és megpróbálom hátulról lefogni. Arra törekszem hogy ballal befogjam a száját s közben mozgásképtelenné tegyem. [Off: Ha szükséges, tehát ha jobban ficánkol az áldozat mint amennyire ildomos lenne akkor használom az őserő Diszciplínát/off]

Ha minden zökkenőmentesen alakul akkor halkan, de még a többiek számára is érthetően a rakodó fülébe suttogok.

-Nyugodj meg kölyök. Megmutatom hogy mi lesz a munkád. Rakodni fogunk. Egy kis vérplazmát, onnan ide..

Hogy nyomatékosítsam a mondandómat egy kicsit belemélyesztem a karmaimat a testébe, majd végignyalom a nyakát, végül a füle mellett össze csattintom az állkapcsom. Mielőtt szárazra szívnám ezt a fiatal kis senkit a többiekre tekintek és villantok egy torz vigyort. Ha esetleg értetlenkednének megszólalok, mintha mi sem lenne természetesebb.

-Szeretem az adrenalin ízét..

Azzal megbontom a lőrét és nyakalni kezdem az éltető nedűt.
Nem a vesztés a bukás, hanem a lemondás
Rhizan Zild
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 156
Karakter: Zarren Morovis (Krán)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorgar ves Erhan » 2011.08.22. 8:40

Mujahid

Amikor Ron "ledobja" az álcát, akkor az előttem álló egy szál srácot hátulról elkapom. Konkrétan egyik karommal "átkarolom" lefogva mindkét karját, a másik kezemmel félrehúzom a fejét és rögtön kajálni kezdek.
"We shall earn the favour of the Gods with the blood of the Weaklings!"
Lorgar ves Erhan
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 317
ZK Karakter: Kenji Otomo, Komisszár // Redmondi Mesék
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2011.08.27. 9:33

KM esemény [Quator ar Zaraquer]
Helyszín: Alabama állam, Mobile
Időpont: 2010. június 6. (vasárnap)
Résztvevők: Michael

*A pult nyújtotta viszonylagos biztonságban Michael sértetlenül megússza a támadás első hullámát. Azt azért felméri, hogy a végtelenségig nem tartható ez a patthelyzet sem, így a továbbra is hisztérikus állapotban lévő, üvegekkel hadonászó pincérnőre veti magát és sikerül is egy jól irányzott ütéssel a társnője mellé küldenie. Bár ez a nő nem annyira nyugodt és összegubózó, mint az előző, hanem inkább a vonagló-nyöszörgő fajta. Ami persze csak még jobban erősíti az apró vágásokból és karcolásokból serkenő vér szétkenődő pirosságát és alkohollal keveredő illatát. A pillanatnyi megingás viszont kiváló alkalmat ad a megtáltosodni látszó dákót lengető nem is annyira szelíd motorosnak, hogy egy széles, lendületes ívű csapással tarkón vágja a tzimiscet és a hosszú rudat kettétörve átalakítsa rögtönzött, szálkás hegyű karóvá. Az elemi erejű ütés nyomán egy pillanatra megtántorodik még egy vámpír is, így Bobo, a kidobó végre ráfog a kevésbé virgonc bajkeverőre és egy határozott rántással áthúzza a pulton, majd a földre löki Michaelt. Így már a másik két, eddig hátul ácsingózó, "boxoló" is hozzáfér a verni valóhoz. Láthatóan a halandó kompánia terve teljesen egyszerű: négyen körbeállva addig rugdossák meg ütlegelik a fekvő áldozatukat, amíg van benne szusz.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2011.08.27. 10:06

KM esemény [Quator ar Zaraquer]
Helyszín: Alabama állam, Mobile
Időpont: 2010. június 6. (vasárnap)
Résztvevők: "Motel Campers"

*Az elköszönés után még motyog néhány hálás szót az öreg hajléktalan Mujahid után, de ezzel már nem nagyon foglalkoznak a szabbatok. A három fiatal bandatag eléggé megszeppenve lép a motelszoba "sőtétjébe". Mi tagadás eléggé kétes társaság a három éhes vámpír még "embernek" is. Miközben Vörösbegy a fürdőszoba felé veszi az irányt a három falkatárs szemrevételezi a vacsoramenüt és kiválasztja a neki megfelelő zsákmányt. Mindhármuknak sikerül minimális dulakodás, ficánkolás árán ráharapni a srácokra és a csók extázisában már sokkal ernyedtebb és kezelhetőbb lesz mindegyik préda. Eközben Begy szembesül vele, hogy a fürdéshez előbb ki kell pakolni a a kádból egyik társa vackát, aki ott töltötte a nappalt. Bár kicsit kezd "bejárónő" vagy elhanyagolt háziasszony érzése lenni, azért a frissítő zuhany, illetve fürdő jót tesz az élőholt testnek és léleknek egyaránt. Nehéz "munkával" hazahozta a fészekbe a napi betevőt és még játékokat is sikerült szereznie, erre fel még egy kis takarítás is kijutott neki. Mindezt csak tetézi, hogy a ductus a maga feje után menve már kelés után belevetette magát Mobile éjszakai életébe, magára hagyva az ingerszegény falkát. Lesz mit "megbeszélni", ha újra összeáll a nagy csapat. 8) Mire a "pancsolásnak" vége a kinti party is véget ér. Mostmár van egy tiszta gangrel és három padlón széthagyott áldozat. A jóllakott társaságból csupán Csaba néz ki kicsit furcsán a meg-meg roggyanó lábaival és furcsán lekonyuló ajkakkal, de ez a "kellemes zsibbadság" az ára, ha vérben felszívódó gyógyszerre telelőtt emberekből iszik valaki. 8) *
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorgar ves Erhan » 2011.08.27. 10:25

Mujahid

Mikor kiszívtam az emberem, elégedetten lököm a padlóra, lenyalom a maradék vért a számról;
- Nah ez jól esett... - mondom mosolyogva, majd a belépő Begy felé fordulva folytatom;
- Köszönöm a friss kosztot. Amúgy...felszerelés és társai kapcsán valami fizetni való vagy ilyesmi? Majd ki kell dobni a hullákat valahol...

Aztán egy gyors köszönő imát mondok a vérért és egy óvót a holtak lelkéért.
Lorgar ves Erhan
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2011.08.27. 18:11

Vörösbegy

Sóhajtva hányom ki a holmikat a kádból. Trehány banda! A borz különbül csinál magának vackot!
Jólesően eláztatom magam, hajamat is átöblítem vízzel, nem akarom magamon érezni Daniel szagát.
<Tehát a ductus elment mókázni. Csodás. Neki kéne azon lennie, ne csak kussban legyünk, de nyugton is. És ki gondoskodik erről a rakás fattyúról? Én. Megérett a "vezér" felrúgása! Meg bizony! Engem is leugatott, mintha egy cafat kajazsák lennék. Tarthatatlan. Le kéne tépni a tökeit és a szájába tömni. Még a végén nem nőne vissza :D"
Frissen fürödve, egy szál törülközőben kiállok a fürdő küszöbére. Két jóllakott pasast találok odakint.
Mujahid talál leghamarább a hangjára, futólag nézek csak az eldőlő emberre:
- Jól van, szépségeim, ti takarítotok fel. Mára elvégeztem a magam részét, holnap ti szolgáltok ki engem. A fizetés egy része törlesztve, de a maradék 2800 dolcsit 30 napon belül le kell szurkolnom. Én leégtem, tehát a pénzkeresés ősi feladata is rátok hárul innentől. Senora Pelirrojo elkölti, ti megkeresitek, comprender? Amúgy valamelyikőtök megmasszírozhatná a hátam, egy állat ma rámmászott... Azon kívül, hogy vakartátok a seggeteket, csináltatok valami értelmeset is?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Navaratna 2011.08.29. 10:34-kor.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorgar ves Erhan » 2011.08.27. 22:17

Mujahid

A hátmasszázs lehetőségét felvető Begy felé fordulok és így szólók;
- Vajh, milyen állat lehetett ... - mosolyodok el - minden estre, ha idefekszel a heverőre segítünk dolgon. A 2800-ból mondjuk egy ezrest bevállalok, a falka érdekében.
Aztán a heverőre mutatva masszírozni kezdem Begyet, ha elfogadja az ajánlatot.

[off]ha jól emlékszem 3as vagyonom van, abból csak kijön[/off]
Lorgar ves Erhan
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2011.08.28. 7:15

Michael

<Na egyel ismét kevesebben vannak.> Gondoltam mikor legépeltem a második csajt is, de örömöm gyorsan elszállt mikor egy jókora ütést, reccsenéssel vegyített hangot éreztem a tarkómon, majd egy pillanat után valaki kis is ránt a pult mögül és rögtön a földön találtam magam. A pillanatnyi szédülés után már csak arra eszméltem hogy a bár férfi tagjai, körülöttem állnak és nem rejtegetett vigyorral az arcukon arra készülnek, hogy agyba-főbe rúgják rajtam, amit csak eltalálnak rajtam.
<Rohadjatok meg mocskok! Elegem van most már belőletek! Most meg fogtok dögleníííí!!!!!>
Majd amint lehetőségem nyílik rá, egy kaszáló rúgással megpróbálok annyi támadót a földre juttatni, amennyit csak tudok és onnan földharcba keveredve veszettül próbálok fogaimmal és az ősi képességeim segítségével borotvaéles csontokat növeszteni az újaim végeiből és azokkal halálos sebet ejteni akit csak érek. Lehetőség szerint próbálom a motorostól is elvenni a dákóból kialakult karót, amivel akár komolyabb sérülést is tud nekem okozni.
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2011.08.28. 9:25

Vörösbegy

Válaszom Mujahid ajánlatára a törülköző földre engedése.
Nem vagyok szégyenlős, meg a vámpír férfiakat inkább a vér hozza lázba, mint egy pucér nő. Valahogy mindenki fatökű lesz az új létben.
<Vagy fapina, ha nőről van szó.>
Eldobom magamat hason a heverőre, államat kezeimre teszem.
- Kezdheted, remélem a halott húst is meg tudod dolgozni.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alaven » 2011.08.29. 10:16

Tölgyesi Csaba

// Nem tudom az ihlet eredetét, de előző hozzászólásomban nem találtam vérivási szándékra utaló nyomokat. Hozzászólásom is ezt fogja feltételezni. //

Izomrelaxált áldozatom a földre vezetem, a kabátzsebemből előkerülő ballont hagyom telítődni, majd párszor átlélegeztetem a pácienst, majd intubálom. Elvégre egy kis gyakorlás mindig jólesik. Miután a tubus a helyére kerülve elzárja a hátán fekvő alany légcsövébe vezető utat, néhány cseppet a véremből a szájába csöpögtetek. Mivel a félrenyelés esete kizárva, marad a vérköteléké. Csak ezután rögzítem a tubushelyzetet, majd lélegeztetésről nem megfeledkezve átkutatom a holmiját. Papírok, pénz, telefon, de mindent vissza is teszek a helyére.
Mivel nem adok se utándózist, se más, álomban tartó gyógyszert, kb tíz perc - negyed óra múlva fog lassacskán ébredni. Addig a többiekhez fordulok:

- Mujahid! Kérhetném kicsit a segítséged? Meg kellene kötözni a lábait és lazán kezeit elől, illetve ki kellene szellőztetni.
A kötözés után az ifjút a heverőre fektetem, teszek egy párnát a feje alá, lehetőleg úgy, hogy ébredéskor a lehetőségekhez képest a legbarátságosabb látvány fogadja. De legalábbis hullákat és vért ne lásson. Magához térése előtt, mikor már visszatér a spontán légzése, a tubust eltávolítom, szemhéját felhúzom, s mikor látom, hogy magához tér, belekezdek mondandómba:
- Nyugalom, most már rendben leszel. Pár percig még maradj így fekve, ne akarj hirtelen felállni. Ronald barátomnak érdekes bőrbetegsége van, és sajnos a kenőcseink a kipárolgására néhányan érzékenyek, epilepsziaszerű anaphylaxiás sokkot kapnak, esetleg még hallucinálnak is előtte. A többiek már kint pakolnak, szerintem neked az mára már kimarad. Mindenesetre itt a segítségünkre lehetsz, lenne néhány kérdésünk. Például mit tudsz a Tengerinarancs nevű helyről? Voltál már ott? Ki a tulaj?
Ilyen, és ehhez hasonló kérdéseket teszek majd fel neki tudata tisztulásával, bízva a pár csepp vér hatásában, miközben jelzem a többieknek, hogy figyeljenek, és kérdezhetnek ők is.
Alaven
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 82
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2011.08.29. 10:39

Vörösbegy

//Visszamenőleg módosítottam így a reagom.//

Míg hasra fekszem, azt szemlélem, mit körülményeskedik Csaba azzal az emberrel.
- Mondd, te a sürgősségin dolgoztál, mielőtt vérszívó lettél, vagy csak hobbiszinten sajátítottad el, mert a filozófiai doktorid nem volt elég?
Vért csöppent a szájába, összevonom a szemöldököm:
- És meddig kívánod magunkkal hurcolászni a házikedvencedet? Jobb, ha tudod, potyautast nem akarok látni tartósan a falkában. Nem fogok kínlódni egy emberrel. Ha beszarik, te takarítasz fel utána, ha éhes, te eteted a magad rovására. Michaelnek is lesz hozzá egy-két szava, ha meglátja.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorgar ves Erhan » 2011.08.29. 12:53

Mujahid

Mikor épp nekikezdenék Begy masszírozásának (így egy kicsit az emberi lét élvezetének felelevenítésének), akkor hallom Csaba kérdését, így egy nagy sóhajjal így szólok;
- Légy oly kedves várj egy kicsit Begy... - majd megkötözöm a srácot, aztán Begyhez fordulok.
- Kedvesem, lenne oly kedves és odaadná a járműve kulcsát? El kéne takarítani a szemetet. Amint visszaértem megkapod a beígért masszázst. ;)
Ha odaadja a kulcsokat, akkor megkérem Ront, hogy segítsen, én a kocsival odaállok az ajtóhoz, kinyitom a hátulját, gyorsan bedobjuk a két hullát, és utána elhajtok /elhajtunk egy folyó mellé, egy mocsarasba és ott kitesszük őket, aztán vissza. (annak függvényében keresünk úticélt, hogy merre van a legközelebbi alkalmas hely erre. A legjobb a lápos lenne az aligátorok miatt.)
Lorgar ves Erhan
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2011.08.29. 13:58

Vörösbegy

Durcásan felkelek, visszalejtek ruganyos ragadozóléptekkel a fürdőbe, előszedem a slusszkulcsot ledobott holmim zsebéből. Visszatérve meglengetem Mujahid előtt:
- Árfolyamom percről percre nő. A nekem járó szívességek dagadnak. Egyben kérem vissza - adom át neki, s búcsúzóul megnyalom a nyakát. - Kifelé menet a recepciós fiúnak ti magyarázzátok meg, mért hordtok ki testeket - emlékeztetem őket egy fontos részletre, aztán visszaheverek kanapéra s rákacsintok Ronra.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rhizan Zild » 2011.08.29. 19:19

Amíg Begy fürdik én átkutatom az üres vérzsákot hátha van nála pár használható cucc, esetleg némi pénzmag. Majd kissé véres, de elégedett vigyorral leülök a kanapénkra. Csaba produkciójára csak a fejemet vakargatom.
-Ebből baj lesz..
Amikor Vörösbegy kilép a szobából és földre dobja a törülközőt átengedem neki a kanapét. A test látvány egy ideje már nem nagyon izgat de mindig is érdekelt hol a határ az egyetlen nőnemű falkatagunknál.
-Üdv Begy. Ejha.. Megáldott a teremtő minden földi jóval. így talán még szívesebben osztom meg veled az...
Lenyalom a maradék vért az ajkaimról majd a szekrényhez lépek és kitárom az ajtaját.
-...én kis privát lakosztályomat.

Azután Mujahid kérésére.
-Mujahid állj ide a bejárat mellé. Majd úgy visszük ki őket mintha részegek lennének.~Nem úgy mint két üres vérzsákot..~

Megvárom míg a falkapapunk közelebb parkol de mielőtt elkezdenénk kipakolni, rámosolygok Begy-re viszonzásképp a kacsintást.

Fejemre húzom a kapucnit az áldozatom bal kezét átlendítem a bal vállam felett majd ráfogok jobb kézzel a derekára és lassan az ajtó felé indulok.
~Remélem nincs kint senki.~
-Mujahid. Megtennéd hogy körülnézel odakint amíg belepaszírozom a kocsiba ezt?

Mujahid után óvatosan kilépek majd berakom a kocsiba az első áldozatot. Ülő helyzetben helyezem el, úgy hogy amikor becsukom az ajtót a feje az ajtó felé nyekkenjen, mintha csak aludna. Ha minden rendben megy segítek a papunknak kicipelni a másik hullát is.
Nem a vesztés a bukás, hanem a lemondás
Rhizan Zild
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 156
Karakter: Zarren Morovis (Krán)
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
151 hozzászólás • Oldal: 9 / 11 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11

Vissza: Quator Vampire kalandja