Pedig mostanság kezd feléledni El Hamed. Schakallor és Mynea/Miss Torre története személy szerint nekem nagyon tetszik, merem ajánlani. De sajnos játéklehetőséggel kapcsolatban nem szolgálhatok tippel, Győr meg ide igen messze van.
Igazad van. Látom is. Azthiszem beszélek is kedvenc országom legfőbb uralkodójával hogy játszanak e mostanság. Kinek mi a kedvenc időszaka és kedvenc karakterei magus-ban? Nekem időszak a fajháborúk kora. Karakterek meg a következő sorrendben: kráni-toroni fejvadász,tűzvarázsló(fényösvénye),ranagol-domvik pap. Mással nem nagyon szeretek játszani.
Sziaszto! Lenne egy nagyon buta kérdésem. Zárt modulba szeretnék bekerülni,de nem nagyon tudom hogyan lehetséges. A karaktert és az előtörténetet a zárt kalandokhoz kell írni vagy símán az előtörténethez? Utánna a kalandmesternek és egy adminnak kell szólni hogy nézzék át? Bármelyik admin jó?
Az Új kaland, avagy játékos kerestetik-ben Saggaras Zenir meghirdetett egyet. Olvasd el, ha érdekel a sztori, írj neki egy PM-et. Így. Sok sikert nektek!
A nyár és a szeptember, illetve október eddigi része a tanulás és mindenféle új képesítések megszerzésével telt nagyrészt. Meg persze a már-már mindennapossá váló megfeszített ütemű munka, ami sose akar alább hagyni. Szeptemberben sikeresen felsőfokú OKJ-s Felnőttoktató lettem. Tegnap meg sikerült a forgalmi vizsgám, így 1-2 hét és lehet rettegni az utakon. (Persze az ótóvétel még csak tervezés alatt áll, így valszeg még van egy kis időtök. )
Az igazán nagy élmény és pozitívum az szeptemberben egy 5 napos buszos kirándulás Erdélybe volt. Szováta, Csíkszereda, Székelyudvarhely, Farkaslapa, Gyilkos-tó, Békás-szoros és környékük/társaik. Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha teheti nézze meg (főként a Békés-szorost!), mert lenyűgöző élményekkel lesz gazdagabb.
Szerepjátékos vonulat: Két év után végre egyszerre volt itthon a régi banda minden tagja. Ennek örömére nyomtunk egy szalonnasütést augusztusban és annyira jól sikerült, hogy játszani már nem is játszottunk. Egyébként továbbra is sivárság van asztali terén, így az "itthon maradottak" kártyázunk ezerre' hétvégente.
(Úgy szeptember eleje körül eszembe jutott, hogy egy találkozót lehet el kellene indítani ezévre is szervezés szintjén, de annyira kihalt minden, hogy inkább nem borzoltam ilyenekkel a kedélyeket. )
Mindig van ok, mért kihalt a fórum: nyáron nyaralás, internetmentes pihi miatt, ilyenkor meg csőstül jön a munka, tananyag?
No, azért fél hónapnak el kellett telnie, mire felfigyeltem rá, Amica füstjeleket ereget Jó olvasgatást a blogomon Közösségi oldalon ha fent lennél megkereshetsz, még a blogomnak is van klubja/oldala, ahol mindig jelzem, ha tettem fel valami újat.
Quator: grat a jogsihoz, láttam, milyen büszkén álltál a kocsi mellett a fotón Miben más felnőttoktatónak lenni gyerekoktatóhoz képest? (Vicc: itt a házit nem a kutya eszi meg, hanem a kisbaba...?)
Magamról dióhéjban: nyáron elkezdtem az írói blogvezetést, így régi verseim, mostani novelláim, folytatásos történeteim, regényajánlóim szerepelnek. Látogatni szokták, regisztrált felhasználó szám szerint 3. Ennek a háromnak is nagyon örülök. A blog nincs agyonkedvelve, de ettől még remélem, ha kiteszem, raktam fel valamit, nem csak én meg a botok veszik észre. Közmunka keretében szeptembertől iskolai könyvtárban vagyok, ez három hónapra szól, közben azon vagyok, más is akadjon a horgomra, ne csak államilag kiutalt meló. Előny, hogy eme négy órás elfoglaltság mellett van időm írni, így különféle irodalmi pályázatokon indulni. Ezek lezárulta folyamatos, így lassacskán majd az oda beküldött műveimet is felteszem a netre.
Lehet tudományosan közelítve elemezni a pedagógia-andragógia-gerontológia összefüggéseit, átfedéseit, különbségeit... , de ez száraz és nem szeretem.
Egyszerűsítve: A gyerek azért jár az oskolába, mer' köll. A felnőttnek viszont teljesen össze-vissza motivációi vannak. A felnőttoktatás lényege, hogy a felnőttkor sajátosságait tudja kezelni, figyelembe venni és eredményesen adja át az ismereteket. Illetve felnőttoktatóként nem csak megtartja az ember az órát és kész, hanem magába foglalja a tanfolyam szervezést és adminisztrációt is.
Kecskeméten lenne esetleg csapat, ahol lehetne viszonylag rendszeresen, max heti/2 heti alkalommal játszani? Vagy esetleg lennének magányos farkasok, akikkel meg lehetne szervezni?
I. OM tali: Elhagytuk Masgart!!
KARAKTER: Worag, a lelenc, Darton-pap Vjírgas Margalos, (codex)
Quator: Én is gratulálok a jogsihoz, messze vagyok Tőled és még nem félek Remélem jobban sikerül kihasználnod az előnyeit, mint nekem A felnőtt diákokkal az a baj h nem mindig akarnak órára járni ^^" Ez sajnos velem is így van, de küzdök a kísértés ellen!!!! Örülök h ki tudtál mozdulni egy kicsit, nekem még mindig nem sikerült úgyh irigyellek érte, bár most jön az őszi szünet.
Nava: Végre van munkád!!!! Na azért az a 4 óra is vmi! Mondjuk a diákok sokszor nem becsülik meg a könyveket
A tali nem lenne rossz ötlet, csak nem tom hányan jönnének el :S Lehet itt a fórumon már hiába hírdetnénk meg, vhogy telón vagy facebookon kéne elérni hozzá az embereket. Biztos kevesen lennénk hozzá ...
Egyik fantasy regényemmel, az "Isteneknek embert" című művel indultam a Könyvmoly kiadó Aranymosó pályázatán. Hamarosan felkerül majd az első 10.000 karakter a honlapjukra. Ha felkerül, csillagokkal lehet pontozni, mennyire jó a mű, s ha elég érdeklődésre tart számot, akkor a kiadó szerkesztői megfontolják annak papír vagy e-book alapú kiadását. Amint elkészültem a kiadó részére a szinopszissal, ajánlóval, bemutatkozó anyaggal, küldöm nekik és akkor majd kitehetik. A blogomon szereplő résztől annyiban különbözik, a durva káromkodásokat eltávolítottam, és rövidebb, lévén az első fejezet nem 10.000 karakter.
Szorítsatok értem, időben jelzem, ha a részlet felkerült a honlapjukra!
Akkor én is írok pár sort a mi újság veletek dologban, egyben _nem_ írok postot a szabadság bejelentőbe.
Szóval nyár végén eladtuk a házunkat és lassan sikerül beköltözni az újba, papírforma szerint holnapután, hétfőn végre kulcsátadás. Szerettük volna kihagyni az albérletet, de nem jött össze (értsd: két költözés). Az új házban a feleségem közölte, milyen átalakításokat szeretne a kertben, így akkor az albérleti tespedés után lehet újra megfogni az ásó nyelét, pedig a téli tüzelő felének behordása után már elkezdődött az izomlázam. A munka ügyben a főnököm szeretné már bemutatni az alkalmazást, de egyelőre csak ott tartunk, hogy amiket kitalálunk, az miért nem fog a megrendelőnek tetszeni - habár tudtommal csak annyi az elvárás, hogy nekik ne kelljen vele semmit csinálni és helyesen és gyorsan menjen. A családban annyi az újság, hogy pár napja a gyerekek átlagéletkora elérte az öt évet. Szerepjáték irányban pedig az előrelépés, hogy olyan kb. egy hét után végre sikerült ide újra belépnem.
Hozzáteszem én is a magamét. Iymerhez hasonlóan én sem írtam a szabadságbejelentőbe - pedig kellett volna! - de sebaj: majd most megokolom utólag a kimaradásom.
Mikor a Testvérviszály c. projekt végképp besz..., kis túlzással átestem némi alkotói válságon. Magyarán elment egy kicsit a kedvem az egész fórumosditól. Nem hibáztatok senkit - egyszerűen így alakultak a dolgok.
Beletelt némi időbe, míg visszataláltam. Úgy döntöttem, hogy a Manifesztáció megéri a fáradtságot. De ekkor meg jött az a augusztus vége-szeptember eleje - vagyis az országszerte rettegés övezte Tanévkezdés. Az asszonykám és én is tanévet kezdtünk. Ő érettségizni fog jövőre, én meg mentőtiszt leszek majd egyszer, a távoli jövőben. Pluszban ott voltak a gyermekeim: Dávid fiam 4 évesként az oviban, Flóra lányom meg másfél esztendősként otthon; és valahogy ők is több törődést igényeltek az átlagosnál.
Ám mostanra szerencsére belerázódtunk/sínre raktuk a dolgokat. Ezt többek közt az is mutatja, hogy Shackallorként is aktívabb vagyok!
"A halál nem szomorú. A szomorú az, hogy a legtöbb ember egyáltalán nem is él."
Erre jártam és szomorúan látom, hogy kicsit sivárabb lett az élet, mint amit anno megszoktam. Nekem megszületett második gyermekem, így újra böngészhetek az éjszakai altatások között Gondoltam is, hogy beugranék egy kalandba, de nem úgy néz ki, hogy indul új mostanában. Pedig az utóbbi 2 évben szinte csak dokumentációkat olvastam (meg persze Öreg néne őzikéje és hasonlókat), kezdek túl kocka lenni, hiányzik a "lélek balga fényűzése".
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci