• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Helyszínmoderátorok, Kalandmesterek kerestetnek!

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
343 hozzászólás • Oldal: 22 / 23 • 1 ... 19, 20, 21, 22, 23

Re: Helyszínmoderátorok, Kalandmesterek kerestetnek!

HozzászólásSzerző: Kyarra » 2010.09.08. 22:32

Üdv!

Kalandmestert keresek.
Zárt kalandban szívesen játszanék valahol. Utkhoz és etk-hoz is vannak könyveim bár a világismeretem nem a legnagyobb, de ha muszáj utána olvasok. Szívem szerint a kevésbé gonosz karaktereket és helyeket + kalandokat kedvelem.
A másik kérés hogy lehetőleg ne kis 1-2 szintű kaland legyen ilyen mesékre készített karakterből nekem tengernyi van.
Hozzáteszem wod-os és dnd kalandban is szívesen benne lennék.
Kyarra
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 195
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2011.03.22. 19:45

Sziasztok!

Nem tudom, mennyire aktív még az oldal, de gondoltam, bekukkantok röviden, integetek pár régi ismerősnek és bejelentem, hogy:

KALANDMESTERT KERESÜNK!
:D

Apró, hálás csapatunk mely jelenleg 3 emberből áll, mesélőt keres hosszan tartó, előreláthatólag heti 1-2 üléses életútjátékra.

Kezdőhelyszín: Quironeia
Médium: Windows Live Messenger, megegyezés alapján a fórumos játék is elképzelhető

Érdeklődők PM-ben jelentkezzenek!

Üdvözlettel,
Hakea
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2011.05.16. 10:33

Üdv!

Ha már fellendítenénk az oldalt:

Kalandmestert (meg játékostársakat) keresnék M.Ó.K.U.S. kalandhoz, ha lehet a Nagy Ződ alapján, ha mindenáron ÚTK, akkor még meggondolom a szintek függvényében.

Volt jópár nagyon élvezetes és izgalmas mese régebben, így részemről nosztalgia is lenne a dolog. (Ezért is szeretnék az Af/Mf szerint játszani.)

(Jelenleg 3 helyen is mesélek, így ezt nem vállalnám be, viszont szívesen játszanék, mert jelenleg mókus karakterem nem nagyon van.)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: MosesAdRyan » 2011.08.17. 17:43

(Kapcs. ford.)
Üdvözlet,

az oldalon új, rengeteg játékos-, kevés mesélőtapasztalattal bíró lelkes mókus jelentkezik kalandmesternek! Várom a karakter- s helyszínötleteket! : )

A'frad
"Fogta és itta vala, míg lelkét nem töltötte a Két És Fél Mennyország!"
(Jelenések Kólája)
MosesAdRyan
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 6
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: MosesAdRyan » 2011.08.23. 10:23

(Kapcs. ford.)

Üdv,

Jogosan felmerült a kérdés, hogy mire is számíthatnak a játékosok a szárnyaim alatt!

Szeretem keverni a valósághűséget a meseszerűséggel. Ugye a Magusban az előbbi elsődleges. De ha léteznek kiskapuk, én örömmel használom ki őket... Ha szükség van rá. : )
A valósághoz még hozzátartozik, hogy én csak mesélő vagyok: ha jön egy ihlet, vagy tényleg senkinek nincs ötlete, akkor közbeavatkozok; DE valójában a játékosok irányítanak. : )
Számszerűleg: 2-3 játékos lenne nekem az ideális. A karakteralkotás teljesen szabad: a karakterek ismerhetik is egymást, akár családtagok is lehetnek, akár egy domvik-hitű is kipróbálhatja magát a Kosfejes Úr szolgája ellenében (persze akkor valaki elbukik :P), szóval jöhetnek a vérgőzösebbnél vakmerőbb elképzelések bátran, megbeszéljük! : )

A'frad
"Fogta és itta vala, míg lelkét nem töltötte a Két És Fél Mennyország!"
(Jelenések Kólája)
MosesAdRyan
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 6
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2011.11.15. 0:15

Hello ismét!

Néhány hónapja már, hogy utoljára felnéztem, így gondoltam, megpróbálom még egyszer, hátha él itt még valaki akinek lenne kedve KM-kedni, természetesen MAGUS-t, a kaland terjedelmét tekintve elsősorban életutat.

Jelenleg 3-4 érdeklődőt számlál a parti, rendszer terén az UTK preferált, lehetőleg szabadosan, józan ésszel foltozva ;).

Amennyiben akadna vállalkozó szellemű egyén, PM-ben vagy a roguesunKUKACcitromail.hu címre küldött mailben jelezzen lehetőleg.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2011.11.19. 1:42

Üdv mindenkinek

Mivel a legutóbbi kezdeményezésem miszerint zárt kalandot meséljek eléggé úgy érzem befuccsolt, így arra az elhatározásra jutottam, hogy akkor egy nyílt helyszínt nyítnék meg újra.

Ha lehetséges és az Adminok beleegyeznek, én erre a célra az Északi Városállamokat választanám és 3 JK-nak tudok biztonsággal legkevesebb heti két reaggal játék lehetőséget biztosítani.

Kérem a leendő játszani vágyókat, hogy még ne "bombázzanak" PM-ekkel. Várjuk meg míg az adminok jóváhagyják ajánlkozásomat.
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Airun Al Marem » 2011.12.01. 21:25

Minden hely elkelt

Öröm hír tétetik közzé

Megvan a 3 bátor hős akik, számára most kinyílik az Északi Városállamok kapuja.

1. Jomadar
2. Amaryen
3. Rhizan Zild

Jöhettek akár csapatosan vagy külön külön is.
"...a hajnal a szabad ég alatt, a rákövetkezõ a dorani országút egy apró fogadójában találta. Meghalgatta a legfrissebb híreket, megtérített egy hegyi rablót, aki az élmény hatására tíz arannyal támogatta Darton evilági birodalmának ügyét..."
Airun Al Marem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 307
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Narxes » 2012.01.20. 19:45

Sziasztok!

Kalandmestert keresek, ki mesélne nekem. Ha indulna új kaland, vagy esetleg egy régiben volna hely, én jelentkeznék jk-nak. Addig is készítenék egy karit az előtörténetek közé, hátha jó lesz valamikor. :)

Üdv

Narxes
Narxes
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Prog-Nad-Doran » 2012.01.20. 21:05

Sziasztok!

Én is szívesebben játszanék, főleg mert már nagyon régen játszottam, és nem tiszta minden szabály. Csak a régi rendszerben játszottam eddig, de az új jobban tetszik.
A karaktert én megcsináltam, és fel is töltöttem (Randal Dal Arknumog). Remélem elfogadják a moderátorok. Előre is köszönöm, hogy időt szánnak rá.
De úgy veszem észre, hogy nem nagyon aktív az oldal (bocsánat ha rosszul látom), ezért megpróbálhatnánk összeszedni azokat,a tagokat, akik aktívak, és esetleg mesélhetnénk egymásnak.
Prog-Nad-Doran
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 53
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Narxes » 2012.01.20. 21:13

Igazad van Prog, valóban nem túl aktív e fórum, de reméljük még akad aki szeretne mágusozni és összeszed minket. :)
Az útk rendszere nekem is jobban tetszik, bár a régiben is szívesen játszanék.
Narxes
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Prog-Nad-Doran » 2012.01.23. 18:08

Úgy látom nem reagált senki az ötletünkre.
A te karakteredet elfogadták? Az enyémet még nem.
Mi a véleményed arról, hogy meséljünk egymásnak?
Te nekem, én neked.
(Bár nehéz lesz a karakter sérelmeit nem a másikra visszavezetni, de Te sem vagy már kisfiú, hogy véresen komolyan gondoljad a játékot)
Ha volna kedved hozzá, írjál, és megpróbálunk kalandmesteri jogosultságot kérni.
Prog-Nad-Doran
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Narxes » 2012.01.24. 2:44

Hát én a KM-kedést egyenlőre nem merném vállalni, mert ahhoz átfogóbb ismeretekre lenne szükségem, de ha neked van egy jó modulod és úgy döntesz, hogy kalandot indítanál, én jelentkező lennék játékosnak. Ha pedig a kalandodhoz nem igazán illik a számszeríjászom, akkor szívesen csinálok másik karit, ami passzol a modulhoz. A lazább erkölcsű karikat kedvelem 8)
Narxes
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rhizan Zild » 2012.01.24. 16:58

Sziasztok.

A karaktereket egy km bírálhatja el. Jelen esetben ha valamelyikőtök km-i jogokat kér és kap akkor elfogadhatja a másik játszani kívánó játékos karakterét. Persze ez csak azokra a karakterekre vonatkozik amelyeknek a mesélő mesél(ni fog).

Én is egy karakterrel kezdtem mielőtt utánanéztem volna a dolgoknak onnan tudom :D

Ha lenne új kaland. Szerintem akadna rá jelentkező.

/Rhizan
Nem a vesztés a bukás, hanem a lemondás
Rhizan Zild
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 156
Karakter: Zarren Morovis (Krán)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Prog-Nad-Doran » 2012.01.24. 17:08

Hát az átfogó ismeretekről annyit, hogy én 18 évesen játszottam utoljára. A régi rendszerben. Most 33 vagyok! És csak most olvastam az új törvénykönyvet.
De a fő szabály ugyan az. Ha a KM azt mondja a 00 dobásra hogy nem talált, akkor sem vitatkozhatsz. Ehhez nem kell átfogó ismeret. :)
Ráadásul nálunk senki nem szeretett KM lenni. Mindenki csak azért mesélt, hogy tudjunk játszani. De jól éreztük magunkat.
Sosem volt olyan átfogó ismeretünk Ynev-ről, mint másoknak. Szinte nem is foglalkoztunk vele, hogy hol milyen politika, viszályok, közbiztonság van.
Teljes modult sosem dolgoztunk ki. Volt egy keret, amit spontán alakított a KM.
Sosem volt olyan kalandban részem, mint amilyet Thor mesél. Ilyenre szerintem nem is lennék képes. Részletesen leírt harcok, helyszíneket is nagyon jól írja le.
Szóval ilyet biztosan nem tudok.
És bocs, ha önző vagyok, de tényleg csak úgy próbálkoznék a meséléssel, ha én is tudok játszani a boszorkánymesteremmel.
Az pedig, hogy milyen karakterrel szeretnél játszani, teljesen mindegy. Csak a csapattagokhoz kellene alkalmazkodni. De mivel nem valószínű, hogy csapatban lehetne játszani, így teljesen mindegy.
Prog-Nad-Doran
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
343 hozzászólás • Oldal: 22 / 23 • 1 ... 19, 20, 21, 22, 23

Vissza: Csevegõ