Moderátor: Admin
- Barátom, kérlek, az egyik katonáddal tudakold meg, hogy mi történt, és mikor.
Paraszt: -Kyel áldása legyen rátok. Hallottunk a veszedelemről, s azonnal útra keltünk a király nevében, hogy véget vessünk a pusztításnak. Úgy látom túl későn értünk ide, de úgy bízz szavamban, elüldözzük a fertőt a vidékről!
Pap: -Tragikus nap ez a mai, fájdalmas a szívnek íly sok embert temetni. E miatt vagyunk most itt, hogy eltöröljük a gonoszt a földekről. Kérlek vezess minket "Elran" Grófhoz, hogy mihamarabb beteljesíthessük nemes küldetésünk.
Thor írta:
- Ám mielőtt elindulnánk, meg kell bizonyosodnom valamiről. Akit érdekel, az jöjjön velem.
*És vigyor jelenik meg a képemen. Az a fajta, amit a gyerekek mutatnak, ha próbára akarják tenni társaikat. Ezután leszállok a lovamról, és gyalogosan elindulok az egymásra pakolt halottakhoz. Ahogy közeledek felé, arcom elé teszem köpenyegemet, hogy a bűzt tompítsa. Séta közben, ha van ki mellém szegődik, elmondom mit akarok.
- Kíváncsi vagyok, miképp haltak meg torz életük előtt.
//off: egészségpróba d 20-al: 20 egészség: 14 azt hiszem elvétettem.Azért leírom, hogy, mit akartam//
*Amennyire csak tudok, közel megyek a hullákhoz. Meg akarom tudni, miképp haltak meg átkozott feltámadásuk előtt.
//off: A kérdés: lemészárolták őket, majd utána támadtak fel? Rituális sebeket lehet látni rajtuk, és utána éledtek fel? Csak azok a sebek vannak rajtuk, amit élőholtként szenvedtek el, egyébként sértetlenek: Elméletileg látszik a seben, hogy halottként vagdosták, vagy még élőként is. élettan: 5, nekromancia: 5, démonológia: 2, orvoslás: 3//
- Nagy hatalomra vall, hogy ennyi ártatlan mind élőholtként végezte. Rossz érzés tudni, hogy ez idáig titokban lapult a szörnyű veszedelem. A gonosz közelebb van, mint gondoltuk. Mindenki legyen résen, és figyeljetek oda egymásra.
- Szükségünk lesz az egyik halottra, amit eltemettek. Ismerek egy módszert, ami közelebb vihet minket a rejtély megoldásához. Remélhetőleg a grófné bele fog egyezni.
Thor írta:
- Elvégeztem a vizsgálatot, és azt kell mondjam, nagyobb a baj mint reméltem. A magiszter váránál hatalmas energia szabadult fel, és az élők, mind átkozott holtakká változtak. Soha nem hallottam még hasonlót sem. Nem tudom mi okozta ezt. Lehet, hogy a magiszter maga a nekromanta, de az is lehet, hogy varázspárbajt vívtak. Ami biztos, hogy úgy kell a magiszter várát megközelítenünk, mintha ő lenne a nekromanta. A holnapi napon meditálok, és megpróbálom felkutatni a nekromantát és a magisztert.
Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó