• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 100 / 180 • 1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.10.28. 21:06

//off: Paga Sker, a törvénykönyv szerint olyan fénnyel izzik fel a szimbólum, amilyen szférát használ a mágia. Ha több szféra is tartozik hozzá, akkor a legelső szféra a mérvadó. Az átok litániánál a halál az első szféra, és annak a színe a vörös. Hugilee, örülök, hogy írtál. NJK gyanús volt már a dolog.//

Mindenki

Még hajnalban

*Arra ébredtek, hogy a paplovag áhítatosan imádkozik, miközben kis időre teljesen megváltozott a környék. A poshadt, rohadt szagot felváltotta a friss virágillat. Az itteni állatok idegesítő sivitozása helyett, halk, alig halható, kellemes dallam cseng mindenki fülében. Hamar véget ér a kellemes lét, és újra teret nyer a láp árnyéka. Ám így is erővel telve indultok útnak, hála Domvik segedelmének.

Nappal

*Otthagyjátok a némán várakozó torzókat. Lassan haladtok, de idővel eltűnik a láthatáron a fura fabarlang, és szerencsére az óriással sem találkoztok. Késő délután van, mikor Erhan talpa szilárd földet érint. Olyan érzéssel másztok ki a sárból a füves részre, mint a hajótöröttek, kik szárazföldet érnek. Jó félórán keresztül mindenki a mocskot kaparja le a csizmájáról, és a ruhájáról. Riadtan veszitek észre a hüvelykujj vastag piócákat ruháitokon, de hála Darla előre látásának egyikőtök véréből sem kaptak. Lerázzátok magatokról, és a földet érve gusztustalan vonaglásba kezdenek. A két zsoldos dühösen kezdi taposni a „vadakat”, mire Rászim jóízűen nevetni kezd rajtuk. Valahogy mindannyi ótok arcára mosolyt csal a két harcos babonás szerencsétlenkedése.
Kicsit később Darla elő veszi a térképet, és mutatja, hogy merre vagytok, és még mennyi van hátra. Szerencsére nagyon jól haladtatok a mocsárban, és fél nappal előbb kiértetek belőle.

- Ez itt a varangy erdő! -*Mutat maga mögé. Igazából csak most kezdtek körbe nézni. Sűrű rengeteg, de nem áthatolhatatlan. A fák még zöldben pompáznak, de imitt, amott már látszik az ősz eljövetelének ideje. Madarak vidám csicsergése tölti meg, az amúgy kissé félelmetesnek tűnő erdőt. Ekkor Mikar, az egyik zsoldos szólal meg.

- Kisasszony, ugyan miért ez a neve?

*Darla egy pillanatra elmosolyodik a kérdésen, majd utána válaszol.

- Hajdan ebben az erdőben egy gyönyörű szép város tündökölt. Lakói nem szenvedtek semminek a hiányában. A vezető igazságosan irányított, míg az emberek becsületesen végezték a munkájukat. Ám egy éjjelen idegen érkezett e kedves helyre. Egy gyönyörű nő, kinek szépsége az istenekével vetekedett. Hamar tudtára került a város urának, és mivel épp feleséget keresett magának, vendégül hívta otthonába. A nő nem mondott sem igent, sem nemet. Feltételhez kötötte, hogy hozzá megy e az úrhoz. A nemes bármit megadott volna a szépségnek, így rábólintott, mondja hát mi a kívánsága. Ő azt kérte, vadásszák le a legnemesebb vadat az erdőben, és bőréből készítsék el a legszebb ruhát, melyet valaha látott. Úgy lett. Az összes vadász útnak indult. Szarvast, medvét, farkast, és még megannyi állatot leöltek, és megnyúztak, ám a szépségnek nem tetszett egyikből készített ruhaköltemény sem. Az uraság szomorú lett, de a nő felajánlott egy újabb lehetőséget. Vágják ki a legszebb, és legnagyobb fákat, majd építsenek egy hatalmas tornyot, hogy úgy élvezhesse a táj szépségét, mint a madár. Az uraság vak lett a szerelemtől, és parancsot adott az építésre. Sorra dőltek a hatalmas fák, hogy felépülhessen a torony. Keserves munkával megépült, ám az erdő csúnya és kopár lett, és a megmaradt vadállatoknak sem maradt hol élniük. Az emberek a fejüket csóválták, de a város vezetője már teljesen vak lett a szerelemtől. A szépségnek ez sem tetszett. Ám ezt mind elfeledi, ha az uraság meg tesz neki egy dolgot. Apró semmiséget. A nemes, szerelme előtt térdelve ígért fűt, fát. A szerelmemért mondj le az Egyetlenről. Ha igazán akarsz, akkor megteszed. Az uraság megdöbbent a kérésen, de annyira akarta a nőt, hogy beleegyezett. Sőt, a városlakókat is rákényszerítette, hogy átkozzák ki Domvikot. Az összes szobrot, és könyvet hatalmas máglyán égették el. Ekkor a tűzben egy küldött jelent meg. Szemeiben a düh, villámokat, és tűzcsóvákat hányt. Megátkozta a nemest és a nőt. A legtorzabb állattá változtatta őket, és az erdőbe száműzte mind kettőt. Nos, gondolom kitaláltad milyen állattá változtatta őket.

*A zsoldos összeráncolja a homlokát, majd értetlenül széttárja a karjait.

- Nem. Hisz, nem ismerem a történet végét.

- Varanggyá te ostoba! -*Röhög fel a másik, és egy sallert nyom le neki. Mikar már csapna is vissza, de ekkor a parancsnok jelzi, hogy elég legyen.

Kicsit később

*Mélyen az erdőben vagytok, mikor úgy dönt a parancsnok, hogy letáboroztok éjszakára. Rászim rákérdez, hogy rakhatnak e tüzet, ugyan is hűvös éjszakának néztek elébe, és közben a felhőtlen eget kémleli, ahogy a kék hold fénysugarai bevilágítják a kicsiny tisztást.
Közben felállítjátok a sátorokat, előkészültök a vacsorához, és a lefekvéshez, mikor feltűnik nektek, hogy Darla nincs sehol. Ennek hangot is adtok, mire Lathan, a zsoldos mondja, csak arrébb ment, hogy könnyítsen magán. Ebben a pillanatban egy erőteljes farkasüvöltés fagyassza a szót a harcosba, majd Darla sikító hangját halljátok. Azonnal fegyverrel a kezetekben rohantok a hang irányába.

0. kör

*Döbbenten álltok meg a tábortól kicsit messzebb az erdőben. Egy szőrös testű bestia áll tőletek 4-5 lépésre. Feje, mint egy farkasé, csak akkora mintha medve koponya lenne. Testtartása görnyedt, de emberi. Szőrős karja, karmos mancsokba végződik. Termete még így lehajolva is eléri a két métert. Előtte a szétmarcangolt Darla teste fekszik. A szörny felétek fordul, és szemeiben vöröses fény dereng.

//off: Mindenki írja le, hogy milyen fegyvert visz magával. Körökre osztott harc lesz. Nagyjából félkörívben álltok, így egyenlő távolságra álltok a bestiától. //

PM: mindenki
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2014.10.29. 17:25

Marko Lestarn

Amikor a parancsnok kiadja az utasítást, hogy letáborozunk, előveszem a másik tömlőnyi könnyű bort és körbeadom mindenkinek. (1-2 deci nem árt meg senkinek, pláne ilye események után.) Mikor készen vagyunk, a fekhelyemet igazítom meg. < De jó is volna újra ágyban pihenni.> A lány nem ott létével nem foglalkozom, < Szerintem kijár neki az egyedüllét > egészen addig ameddig a hangokat meg nem halljuk. Hirtelen mozdulattal a félvállra kapom a kardom, majd a pajzsomért nyúlok. A lábvasaimmal mitsem törődve ott hagyom a cuccaimmal. A kardomat csak a hang felé iramodva veszem elő. < Ha a farkasok ránk támadnak, legyen mivel viszonozni.>

Az elénk bontakozó kép kissé megdöbbent. Kardomat a balla kezembe veszem közbe szólok a többiekhez.

-Foglalkozzatok a bestiával, én megpróbálom megmenteni Dalrát!!!

Szabaddá vált jobb kezemmel rámutatok a kreatúrára és elkiáltom magam. ( Szent tűz: 2 E, 2 s, 8 kegyp., sp.: 9)

-Domviiik!!!

< Csak remélem, hogy ennyi elég ahhoz, hogy az előny a mienk legyen.>

Kardomat ismét a kezembe tartva megiramodok Dalra felé. Ha nincs rá lehetőségem, hogy akadálytalanúl elérjem a lány testét, akkor egy támadást még intézek a rémre.

//off: harcértékek kesőbb...
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.10.29. 17:45

Lovag Perl Lawarin Solec

A békás történet után.

*Miután nyugalomra intettem embereimet oda megyek Darlához.

- Kedves történet. A tanulsága is kedvemre való. Ám felmerült bennem egy kérdés. Ennek a helyi legendának van valami köze ahhoz ahova most megyünk?

*Az út hátralévő részében a sor elején Darla mellet haladva töltöm. Könnyed csevegést fojtatva. Célzott kérdésekkel hagyom, hogy elmesélje mindazt amit a kutatása során megtudott a környékről. Ha akar még mesélhet arról a helyről is ahova megyünk. A kérdéseket igyekszem úgy megfogalmazni, hogy ne érezze őket faggatásnak.

//Karizma próba Dobás.6//

A táborban

*Mikor úgy érzem mára már eleget mentünk és kiválasztottam a megfelelő pihenőhelyet. A megállj parancsot követően leajzom az íjam és elkezdek előkészülni a napi karbantartáshoz míg a többiek hozzá látnak a tábor kialakításához. A közreadott bórból megiszom a fejadagom, majd tovább adom. Mikor Rászim rákérdez, hogy rakhatunk e tüzet testem rögtön igennel felel de még mielőtt agyam is így felelnek körbe nézek, hogy milyen milyen sűrű az erdő körülöttünk.

- Igen rakunk tüzet. Szedjetek és vágjatok ágakat, fiatal fákat, hogy hőfogó falat építhessünk. Oda és oda.

*Mutatok azokba az irányokba ahonnan a szél fúj.

//Off.
Itt megragadnám az alkalmat, hogy megemlítsem. Nem éjszakázunk a tisztáson. Mellette lehet de nem a tisztáson.
(Kivéve ha a tisztás akkora, hogy az alább felsorolt szempontjaimnak éppen, hogy megfelel.)
Néhány nagyobb vagy kisebb fa által közrefogott kicsiny lapos földszakaszon ahol rejtve vagyunk és elég sík a kényelmes alváshoz. Valamint, ha tüzet rakunk a közepén akkor elég mesze legyen a fáktól a tűz. Mindösszesen a harmadik szempont, hogy mindenkinek legyen bőven hely.

Valamint.

Vannak sátraink?

Én emlékeim szerint nem írtam, hogy magammal hoznám. Nekem nincs is legénységi sátram. A másik meg túl nagy, hogy magammal hozzam.
Szerintem mocsaras vidéken ahol nincs hova felállítani nincs értelme. Csak lelassít.//

*Ahogy felhangzik a sikoly először a hang irányába majd a fának támasztott íjamra szegeződik.

<... Nekem is pont most kellet nekikezdenem a karbantartásnak… Ez most nem jött jól ki…>

- Utánam! Számszeríjat hozni.

*Mondom ahogy kardomat előrántva megindulok a sikoly irányában. Szavaim mindenkinek szólnak. Így bízom benne mindenki jön.

<... Dovik fénye világítsa meg kárhozott lelked te förmedvény…>

- Ez egy vérfakas. Csak én harcolok vele! Mindenki más csak foglalja le. Kizárólag Domvil áldását bíró fegyver sebzi.

*Pajzsom magam elé emelem. Kardom döfésre emelve félig a pajzson pihentetve mellé emelem mellkasom magasságában.

- Íjat szegez!

*Adom ki az első parancsokat.

- Fegyveresek utánam! Vadat körbevenni!

*Adom ki a következő parancsot majd lépésben megindulok a dög felé.

-Cél Fej! Lő!

*Ahogy a többiek körbe veszik és ezzel megosztják a szörny figyelmét, én eltökélten fojtatom tovább a menetelést. Az utolsó métereknél adom ki az íjászoknak a tűzparancsot. A parancsot kiadva hirtelen előre török és mellkason döföm. Egyenesen a szívét célzom. Találat után kardom nem húzom ki. Pajzsommal távol tartom a fejét, nehogy leharapja az enyémet. Miközben kardomat testében mozgatva lefelé tolom. Fokozatosan felnyitva a testét.

//
Az íjakkal azért szeretném, hogy lőjenek a katonáim, hogy ösztönösen hátrébb lépjen egy kicsit Darla testétől. Valamint, hogy megfosszuk a kőr elején a kezdeményezéstől. Bízva abba, hogy három fejlövés azért megzavarja a figyelmét.

Mára a paplovag tűznyilát követően.

KÉ:77+9=86
TÉ:105+41+Roham 20= 166
VÉ:147-Roham 20=127
Sebzés: Dobás (3+4+4+1)+1=13
Túlütés küszöböm 20

A kardomat a paplovag még a küldetés elején áldotta meg.
A többi sebzést a KM belátására bízom, abban az esetben ha a kardom a testben marad.

Erő próba Dobás: 9
Érzéskelés Dobás: 3

A szörny számára igényelném a következő mínuszokat.

-Harc több ellenfél ellen.
-Mivel bekerítettük örülnék ha egy kicsit hejhez lenne kötve.
-Valamint örülnék neki ha a nyilak mait a látása sem lenne tökéletes.
-A harc gyűlöletből is jól hangzik.

pm. KM//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2014.10.29. 18:45

A vérfarkassal szembe levő hátráltató tényező még az is, hogy 1 körig elemi tűz sebzi. Szerintem elég negatív hatás rá nézve. :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.10.30. 3:11

//Igen, "szegény" pára töbszörös hátrányban van. :)

UI.: KM.: Mivel a nyílzápor után támadok így a
-támadàs meglepetésből-
mòdosítòira is igényt tartok.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2014.10.30. 21:11

Marko Lestarn

Mint igértem a harcértékeimet mosr írom meg.

Ké: 45
Té (kard): 190 Sp:11
Té (pajzs) 162 Sp.:3
Vé: 196

Mint mondtam, csak akkor támadok, ha máshogy nem tudom megközelíteni Dalra testét. Hozzátenném, hogy az én fegyvereim is áldottak. Gyorsan haladok és inkább a védekezésre öszpontosítok, mint hogy éljek a roham előnyeivel, hátrányaival.

Remélem itt is játszik az njk-kal szembeni morális szabály. Amint a lányhoz érek, úgy helyezkedek, hogy ne legyek háttal a fenevadnak. Letérdelek a test mellé, a kardomat leteszem mellém a földre, megfogom a szent szimbólumomat és a szebet közben mormolom a litánia szövegét(kézrátétel: 6 kegyp., 1kör 20 ép / 40 fp).
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.10.30. 21:18

Nagilla Ves Erhan.

A hosszü menetelés után , örülök , hogy végre letáborozunk...

Majd a parncsnak megfelelöen lecucolok valahol és elkezdem felmérni a terepet, körbe nézni, majd ha kell tűzifát keresni a tüzhöz, mely Raszim ötlete volt, mely mosolyt csal az amugy is elgyuzott az arcomra.

< Mázlink van ma legalább meleg helyen alszunk...! >

// Sátram nekem sincs, csak valami hálózsák féleség, hogy melegen tartson a hüvösebb éjszakákon... //

A körbe adott italt egy bicentéssel köszönöm meg Markonak! Majd huzok belöle egy jó kortynyit...

Már éppen örülnék, hogy lassan lesz tűzünk, mikor éles síkolyt hallok, mely Darlátol ered...

< Elengedtük volna egyedül egy ilyen veszélyes helyen.... Bárcsak vele mentem volna,,, De valahogy felsem tünt , hogy nincs a táborban...Talán még él... :S >

Nem is teketoriázok sokat, egyból kardot rántok és pajzsomat felvéve a földről, már rohanok is a hang írányába, ahogy csak a lábam birja! Utközben már reflexböl áll a kezemre a pajzs ...

Gyorsaság: 14 Dobás: 9

Mikor meg látom mivel is van dolgunk egyből hátra lépek egyett.... Darla testének látványa nem sokkol, csak feldühit.

Asztrál : 13 Dobás: 6

De nem a félelemtől hanem a meglepetségtől, hiszen hallotam már ezekről, de reménykedtem, egész életemben, hogy soha nem kell össze futnom velük. De már ekkor dühből rohanok ellenfelemnek, tudván, hogy egyetlen harapás elég, hogy a kárhozottak mezejére lépjek....

< Tartozom a mesemondonok, ki felkészitett, hogy nefegyon belém a vér.... >

Egyből neki rohannék a bestiának és már uton is vagyok szinte mindenkit megelőzve, mikor hallom a parancsot, hogy körbe venni,
Így annak megfelelön a farkas közelében enyhén ballra veszem az írány, hogy tudjam háritani a támadását, és így elterelve a figyelmét is.
Rohanás közben figyelek, arra, hogy ne takarjam el a célt az ijjászok elől!

< Remélem, tényleg sebzi az áldott fegyver, mert fogyalmam sincs , hogy miveel lehetne megölni, a mi fegyverink amugy is csak arra jók , hogy jobban felböszitsék, mert kárt nem fognak tenni benne az is biztos...! >

Nem támadom meg, csak szurkálok, hogy inkább rámfigyeljen, és védekezek...

Lovagi karddal
Ké: 94+7=101
Té: 130+47=177
Té: 130+96=226
Vé: 198

A pajzsal való plusz támadásomat nem használom, inkább ha elég közel vagyok és a a parancsnokra támadna akkor azt a támadását probálom levédeni valahogy... vagy kardal háritom, és akkor nem támadok, csak egyszer.
Kard Vé: 178

Gyorsaság: 14 Dobás: 12
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.10.31. 12:49

Triptipol Kopt

Darla meséje után a két harcoson jót derülök én is.
Végig óvatosan és az erdőt kémlelve haladok. A táborverésnél sem veszem le a felszerelésem. Sátram nincs, tehát nincs miért leszerelkeznem. Idegen helyen nem is tenném , még alváshoz sem , tehát amikor Darla sikolt , teljes felszereléssel megyek. ( hosszúkard, tőrök , nyílpuska, fúvócső )

„- Ez egy vérfakas. Csak én harcolok vele! Mindenki más csak foglalja le. Kizárólag Domvil áldását bíró fegyver sebzi.”
-Vagy az ezüst –teszem hozzá félhangosan, hogy azért hallja mindenki.

// Nem egészen tiszta, hogy ezt a vegyétek körbe és nyilazzátok dolgot, mindenkinek mondta Perl, vagy csak a csatlósainak. Mondjuk nekem nincs íjam…//

Mikor hallom a parancsot, előveszem a kardjaimat, amik utazásunk kezdetén meg lettek áldva.
// Elvileg akkor ez hatásos lehet ugye ? //

Nem értem, hogy miért, akar egyedül szembeszállni a fenevaddal, de a parancs az parancs, szóval csak óvatosan közelítek, ugrásra készen, ha kell .

//Dobások:
Érzékelés : 3,16,12
Gyorsaság: 10,1,15
Ügyesség: 8,14,5 //
Erő :8,3,11,

harctéri gyakszi4
Fegyverismeret3

Akrobatika:18,

1. Támadás:…………………
1.nyílpuska:…………………
Pusztítás –a túlütésküszöb 20…
Ké :76+16=92…………………
CÉ: 76+=………………
Sebzés 3+3…………………..

2. kard:………………………
Pusztítás : túlütésküszöb 20…
Ké:76+64=140………………
CÉ: 76+=……………….
Sebzés: 3+2…………………

VÉ : 153. //
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.10.31. 18:03

Celestius Clash

Amikor a parancsnok kiadja az utasítást, hogy letáborozunk, előveszem a másik tömlőnyi könnyű bort és körbeadom mindenkinek.

*Az italt amikor megkapom nem iszom belőle, csak tovább adom.

//off: Bocs, de elég sok kérdésem van, így nem igazán tudok reagot írni, ami azt jelenti hogy kb egy körre megállok gondolkodni, majd nemsoká becsatlakozom//

- Ez egy vérfakas. Csak én harcolok vele! Mindenki más csak foglalja le. Kizárólag Domvil áldását bíró fegyver sebzi.

*Meglátom ahogy a széttépett Darla felett áll a szörny és belém mar a vér látványa, a félelem aromája szinte a nyelvem hegyét súrolja, ami egy részemnek örömet okoz, a másikat viszont elrettenti.
Ott állok a történés előtt tehetetlenül, mikor eszembe jut, hogy mivel is van dolgunk, mikor Perl ráront azzal, hogy

*Ebben igaza van, viszont még valamit muszáj utána kiáltanom.
-URAM, NE TÁMADJANAK RÁ! Adjon egy pillanatot, had gondoljam át, addig foglalják le!

*Minden erőmet összeszedve próbálom feleleveníteni a vérfarkasokról szerzett tudásomat.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.10.31. 18:11

-URAM, NE TÁMADJANAK RÁ! Adjon egy pillanatot, had gondoljam át, addig foglalják le!

*Celestius Clash szavait figyelmen kívül hagyva adom ki parancsaim és haladok tovább. Csak egy cél lebeg előttem. Mégpedig az, hogy minél előbb eltakarítsam Darla testének közeléből az elkárhozott lelket óriási farkastestbe zárva. Nem késlekedek a cselekvéssel. Nem úgy mint az orkoknál.

- Íjat szegez!

*Adom ki az első parancsokat.

- Fegyveresek utánam! Vadat körbevenni!

*Adom ki a következő parancsot majd lépésben megindulok a dög felé.

-Cél Fej! Lő!

//off hugilee

A nyilazós rész a csatlósoknak szóltak mivel úgy tudom nálam és náluk van íj.

Ha a te kardod is áldott akkor igen az is jó ellene. Nem tudtam, hogy meg van áldva.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.10.31. 22:37

Triptipol

// OK , akkor , ha támadásra kerül sor én is nekimegyek Perl mellett harcolva //
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.11.01. 13:30

//off: Elfelejtettem írni Revoltznak, hogy nem látott semmi különöset, mikor nyomokat kutatott. A lápos mocsárban hamar elvesznek a nyomok. Pelso, nem tudja a karaktered, hogy a paplovag varázsolni fog, így a kezdeményezések alapján jön a cselekedet. A szenttűz az utolsók közt lesz. Hugilee, ha változtatsz a taktikádon, akkor a harcértékeket is ahhoz igazítsd. E mellett nem dobtál támadást a közelharcra. Gorodak nem dobtál sebzést. Hála az égnek sokat írtatok, remélem nem hagytam ki semmit. :) //

Vérfarkas

http://kepfeltoltes.hu/141101/v_rfarkas ... es.hu_.png

Mindenki

1. Kör

*Felajzott nyílpuskával, előrántott karddal áltok a fenevad előtt. Solec kiadja a parancsot, szinte egyszerre mozdul a csapat. A három csatlós célzásra emeli a fegyverét, a harcosok bátorsággal a szívükben iramodnak a bestiának. És ekkor elszabadul a pokol. A szörnyeteg egy szökkenéssel átugorja a köztetek lévő távolságot. Ráveti magát a parancsnokra, és azonnal a földre teríti, miközben karmaival felszakítva a bőrvértet, mélyen a mellkasába hasít. Solec felüvölt a fájdalomtól, és a ránehezedő súly kipréseli a levegőt belőle, alig kapva levegőt. A vérfarkas a parancsnok arcába üvölt, miközben nyállal fröcsköli össze, és kész hatalmas agyarait a nemes nyakába mélyeszteni. Ám hirtelen felvonyít a szörny, ahogy Kopt végig hasítja az oldalát, a vágás nem ejtett rajta mély sebet, inkább csak a bőrt érte, de legalább nem a parancsnokkal foglalkozik, igaz még rajta áll. Kopt hátra ugrik, mikor a karmos mancs felé csap, és gyorsaságának hála nem kapja el a dög. Ezt kihasználva Erhan odaugrik, és a kardját a vérfarkas gyomrába döfi. A penge mélyen fúródott a húsba, de a szörny nem üvöltött fel, hanem dühösen arrébb csapja a nemest, ki jó két métert hátra repül, és a kardja tőle három méterre esik a földre. Ekkorra a parancsnok levegőhöz jut, és ő is beledöf a dögbe, mire az felüvölt, és leszáll Solecról. Három nyílvessző süvít a levegőben. Kettő a szörny feje mellett, de egy a homlokának csapódik, ám a nyílvessző a kemény koponyán kettéhasad. Ebben a pillanatban kiált fel a paplovag, és fohásza meghallgatatott. Hirtelen mélyzölden felizzik a szimbóluma, majd hangos süvítéssel tűzcsóva csap le az égből, és beborítja a szörnyet. Miközben az fájdalmasan felüvölt, Solec sietve csúszik hátra, nehogy a lángok őt is megkóstolják.
Revoltz a dárdáját támadásra készen tartja, de észrevette, hogy csak az áldott fegyverek okoznak neki igazán komoly kárt, így nem tudja, mitévő legyen. Clash összeszorított fogakkal áll a csatamezőn. Tudja jól mi ez, és azt is, hogy nem olyan könnyű ennek a bestiának kioltani az életét, csak túl hírtelen történik minden, és nem jut azonnal eszébe az írás, melyet erről a dögről olvasott.
A pillanatnyi lehetőséget kihasználva a paplovag Darla mellé ugrik, ám szomorúság költözik a szívébe, mikor elé térdel.

//off: Egyértelműen látszik, hogy csak az áldott fegyverek okoztak fájdalmat a szörnynek, ám a nem áldott fegyverek is sebzik. Erhan, egy támadásnyi cselekedetedbe kerül, ha vissza akarod szerezni a kardodat.//

PM: Paga, Pelso
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2014.11.01. 21:26

Marko Lestarn

Dalra teste mellet térdelve, mély lélegzetet veszek. Lingua Domini nyelven mormolt imám utám
(- Adj e léleknek örök nyugalmat, és engedd a megbosszúlását értelmetlen haláláért! - a Hit
Hatalmáért fohászkodom), elkomorodott arccal egyenesedek fel. A vérfarkas felé iramodom.
Ha még lángol a szőrzete sem érdekel.

-El innen!- Kiálltom mindenkinek, ahogy a bestiára vetem magam. Hangom ellentmondást nem
tűrő hangnemet üti meg.

Ké: 67
Té(kard): 203 sp.:15 (túlütés +40-től)
Té(kard): 237 sp.:12 (túlütés +40-től)
Vé: 210

Pajzsomat nem használom támadásra.

Célom mielöbb levágni ezt a mocskot.

//off: Ne haragudj kedves KM, de szerintem egy 2 szegmenses varázslat elöbb fogan meg,
mint egy 5-ös időigényes karddal való tamadás. De mindegy így már csak azon reménykedek,
hogy a Hit Hatalma még az előző körbe megfogan, hogy mielőtt széttépjük a vérfarkast.
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.11.02. 0:14

//off: A szabályrendszer azt írja, hogy egy egy szegmenses mágia, illetve egy felajzott íj mindenki előtt van, ám egy két szegmenses mágiánál KÉ-t kell dobni. Na most a kezdeményezőérték azt mutatja, hogy jelen pillanatban ki reagál gyorsabban. Lehet, hogy te két szegmens cselekszel, de mire észbe kapsz, és varázsolsz, a gyorsabb reagálásúak már rég megcselekedték a tetteiket. Ráadásul nem lehet mindent időre kisakkozni, mert az ellehetetleníti a mesélést, és a játékot.//
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.11.03. 20:15

Celestius Clash

//Már az előző körben valami hasonlóra készültem, szóval ha nem gond, akkor én szeretném, hogy ha ez a beszélgetés mit alább leírok, az előző körben történjen meg. De ha nem is az előző körben, de 1-2 másodperc alatt.//

*Idegesen szorongatom az alabárdomat, ahogy azon gondolkodom, mivel lehetne megállítani. S eszembe jut, hogy nem tudnánk megölni. Ezért egy pár pillanatra lehunyom a szemem...

<-Hé, vörös!
-Rég nem szóltál hozzám, mit akarsz?
-Add kölcsön az erődet!
-Óh! És azt miért tenném?
-Nincs időm a játékaidra. Szükségem van az erődre, te pedig szeretsz rajtam uralkodni. Kössünk egy egyezséget! Átengedem a testem, bármikor ha veszélyben vagyunk, így kedvedre gyilkolhatsz, de ha végeztünk az ellenséggel, visszamész a szobádba.
-Hm. -kuncog- Tetszik az arroganciád. Figyelmeztesd a társaidat.>

-MARKO! KÉSZÜLJ FEL ELŰZNI EGY GONOSZ LELKET! //Ezzel a mondattal igyekszem megakadályozni egy újabb támadásban, hogy ne késlekedhessen a litánia létrehozásával.//

*A földbe szúrom az alabárdom, ökölbe szorítom mindkét kezem, ahogy egyre erősebben elkezdek üvölteni, a szemeim elkezdenek vörösen fényleni, a testem pedig halványan vörös ködöt áraszt magából.

*Megrohamozom a vérfarkast, s aki az utamba áll, azt félre lököm //!!!Lököm, nem ütöm!!!//

KÉ: 70+32+3=105
TÉ: 70+95+75=240 //Nem tudom most hogy vérfarkas ellen mennyire működik a pusztítás, de 4. fokon van nekem,
TÉ: 70+95+96=261 szóval elvileg -20 túlütésküszöb. //
TÉ: 70+95+86=251
Sebzés: 5+5=10 //pusztítással +1//
Sebzés: 1+5=6 //pusztítással +1//
Sebzés: 6+5=11 //pusztítással +2//
VÉ: 171-140=31

*Elkapom bal kézzel a bal karját, enyhén megrántom magam fele, s közben a térdemmel belerúgok, hogy eltörjem. Aztán a jobb könyökömmel teljes testi lendületet beleadva, ahogy a jobb lábamat leeresztem, pofán csapom.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Sirak 2014.11.03. 22:06-kor.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 100 / 180 • 1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján