• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
955 hozzászólás • Oldal: 53 / 64 • 1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 64

Re: Torozon Tavernája

HozzászólásSzerző: Shackallor » 2015.02.25. 17:06

Quator,

Nekem is rémlik a múlt, anno mintha igen komoly szűrőként funkcionáltál volna pont az Nyílt Játék Bírájaként.
Az előtörténettként "bármihez" biztosan lesz egy-két keresetlen szavam :)
A tapasztalat és Narxes több, mint egy hónapon át csiszolt hóhérpoétája azt mutatja, hogy nagyon is megéri szőrözni.
A játék menete pontosan lekövethető, ha belelesel az éppen csordogáló sztorikba.

Mondjuk, hogy "fél - életút". Eddigi JK - im számára egyetlen, mondhatni komolytalan feltételt szabtam : illendő átfutni az ismertetőt, hogy képben legyünk, végül is melyik Kránnal lesz dolgotok a jövőben a sok párhuzamban létező közül.

VAN kalandvezetés, bár lehet, csak én értelek félre. Elvileg erről szól a HM acc. Mindenkinek személyre szabott rémálmokkal szolgálok :)

Ami nincs, az a bandázás. Akaratom szerint alakul majd, hogy lesz - e bármiféle kontakt a Játékosok között. Ha csapatos kalandra vágytok, ajánlatos indítanotok egy független ZK - t, magam mindig is az oldschool Nyílt Játék híve voltam.

A Helyszínek szintén láthatóak az UTK\Krán topic alatt. Egyetlen, általam megálmodott Szövetséges Tartomány játszható, az sem feltétlenül absztrakt-hardcore formában.

Ez itten Nyúl-Krán, kérem. Legalábbis többek szerint az.

Elfek kilőve. Ők sokkal beljebb tanyáznak, mint a játszható helyszínek és tutira nem akarjátok, hogy Rátok szabadítsam őket. A további egzotikumok ellen semmi kifogásom.

Ha emlékeim nem csalnak, nagyon képben vagy a statokkal, szóval bármilyen konverzióra vevő vagyok.

Megjegyezném, csak akkor érdemes belevágnotok, ha valóban nem zavar a sebesség. Jelenlegi egyetlen Játékosom is néha heti - kétheti türelemmel kell, hogy felvértezze magát, minthogy egyre kevesebb időm marad írni. Minél többen lesztek, annál jobban belassulok majd. Sajnos ez törvényszerű.

Mindenesetre Krán szívesen lát mindenkit!

Eddig a Quator kérdéseire íródott válasz, most

VÁGÁS

Kedves Mindenki!

Megragadnám az alkalmat, hogy Pelso két éves reagjára bólogassak nagyokat, miszerint
TESSÉK MESÉLNI!

M.A.G.U.S. szempontjából tetszhalálban lebeg az oldal, a bizalomgerjesztően stabil Életúton kívül csak Dorio lassú Örömnegyede és Krán számít aktív helyszínnek.

Gondolom, marad minden a régiben, de engem mégis elszomorít, hogy szinte minden betérőtől elcsattan egy " nem mesélek, mert... De a JK státusz fekszik."

Ott hever Ynev majd' minden országa kidolgozottan, tulajdonképpen az acc felvétele után nincs is dolog velük. Csak a Játék.
Nos, félreértés ne essék, magam is szeretnék aktívan JK-ként játszani. De én mesélek is:)))))

Tartsuk az OM-et életben... Nekem ez a hely mindig is szívemcsücske volt és sok év távlatában is úgy érzem, az is marad.
Végül is mi vagyunk a lényeg. Azok, akik a HD MMORPG-k korában, a jellemzően magyar jogcsaták ellenére (eegen, mindenki tudja, mire gondolok) is is a text alapú szerepjátékon szőrözünk órákig.

Mégegyszer.

TESSÉK MESÉLNI!

Eddig a kirohanás, most rohanok vissza a Fekete Határon túlra. :))))

Shackallor
Rend és Halál. Ha ezt a két szót megérted, mindent megértesz.
Shackallor
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 356
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2015.02.25. 17:52

Értem mire gondolsz és érzem hogy erre az ingre az én nevem is rá van írva, úgyhogy igen erősen gondolkodok hogy elkezdek öltözködni.:)
Kis időt adjatok hogy visszarázódjak Ynev változatos és bizony sok kis, nem elhanyagolható információkat tartalmazó világába és asszem megpróbálkozok kezdetnek valami könnyedebb kalanddal. Ha visszaemlékezek talán rémlik valami arról hogy egyszer-kétszer voltam KM.:)

Másik téma:
Nem tudom hogy megkérdezhető-e ez itt, de tud esetleg valaki valami infót Wayne Chapman: Garmacor csatája című művéről? Kijött ez valahol? Ha nem, ki fog jönni valaha? Hol tart a mű?
Nagyon bejött az első két rész és ennek a folytatását várom mint a falat kenyeret.:)
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2015.02.25. 18:42

Köszönöm a tájékoztatást!

Az 1-1 mesék se rosszak, de azt annyira nem élem. Így ezt a lehetőséget inkább kihagyom.

Mesélés: Mivel Nekromat már próbálgatja az ingét, így akkor ezt kényelmesen kivárom és jelentkezek hozzá, remélve, hogy az ZK lesz... meg hátha ETK is. 8) :D

Egyébként a magam részéről elég sokat meséltem fórumon is, úgy érzem. Meg a másik dolog, hogy az én kalandjaimat valamiért nem nagyon viszik végig a JK-k. (Ez nem tudom miért van, de visszajelzés nélkül el szoktak tűnni az emberkék, amit én speciel nem szeretek.)
A fórumra a legegyszerűbben úgy lehet egyébként ZK-t indítani, amire a KM mondjuk még emlékezni is fog, hogy hol tart, ha egyszerűen előveszünk egy kiadott modult és annak állunk neki. (Ezzel egyetlen baj, hogy a "régiek" közül sokan ismerjük a modulokat.)

Pl.: Az Egy Asszony Szerelméért. :D (76 oldalas a modul. :lol: )A leggyorsabb csapat se jutott a harmadánál tovább. ... Volt olyan csapat is, akinek közmondásossá vált a 8-9 órányi folyamatos játék végén elhangzott közfelkiáltása. 8)
Azért azt megnézném, hogy sikerülne-e végigvinni fórumon valaha is a történetet. :P :lol:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shackallor » 2015.02.25. 18:58

Üdv.

Kicsit tartottam is ettől, be is jött.
NEM személyeskedni akartam és NEM pont nektek szántam, amit írtam. Mindenkinek:)

De ha már folyományként Nekromat felveszi az inget, mert jó rá, akkor... 8)

Örülünk, Vincent.

Q, neked amúgy is respekt - pacsi, mer' ( kráni neved van :) ) komoly melót és időt öltél az egészbe, látható nyoma van. Emlékszem, egyszer durván benéztem valami statot és úgy kellett lépésről lépésre áttolnom a szűrődön :)

A régi, szép idők, amikor még más úton készültek - születtek karakterek...

Igen, a népek el-eltünedeznek, búcsúcsók nélkül. Én sem szeretem, mert randa nagy lyukakat hagynak maguk után... Egy kétsoros PM - mel meg korrekt módon le lehetne rendezni, áh...
Shackallor
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2015.02.25. 19:23

Q:

A kalandommal kapcsolatban: Még fingom sincs a részletekről, de két dolgot már tudok. Azt hogy UTK alapján fog játszódni és hogy mindenképpen kicsikarok magamból valami teljesen egyedi kalandot:)
Indokok: Én is a jó öreg ETK-n tanultam meg mágusozni és szerettem is, de haladni kell a korral. Itt az új törvénykönyv ami elég jól össze lett rakva véleményem szerint. A sablon kalandot pedig a te által említett indok miatt és az esetleges ellaposodás miatt sem tartom jó ötletnek. Különben is, nincs is annál jobb mikor minden reagnál imprózol valamit.;) :D
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2015.02.25. 19:33

S.:
Köszi - pacsi! Örülök, hogy más is kedves-nosztalgiával emlékszik vissza az OM-es "hőskorra". :)

Jó volt [s]aprít[/s]... segíteni a játékosok hadát a szeretett statisztika tengerében. :D

N.:
Ha arról van szó ÚTK-ra is rávehető vagyok. :) (Főleg, amennyiben használhatóak az általam nemrég emlegetett hgb és ppl ÚTK-s verziók, mert így az ETK-ból megszeretett specialitásokkal is lehet tolni a közös szekeret ÚTK háttér előtt. 8) )

Node majd meglátod, hogy mi pattan ki, illetve, hogy mennyire illek majd a képbe. ;)

Szerk.:
Castor meg virtuálisan ki fog herélni, hogy ide milyen sokat írok, a MERP-be meg nem. :-P :lol:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shackallor » 2015.02.25. 19:51

N, már látatlanban lestipistopiznék egy helyet. Meg gondolom még vagy ötvenen rajtam kívül. Pont erről szóltak fenti szavaim :D
Shackallor
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2015.02.25. 20:44

Q: Meglássuk, rugalmas vagyok minden téren. Azt nemtom hogy mi a "hgb és ppl" de ha már ott tartok hogy meghirdetem a kalandot akkor úgy is megbeszéljük a részleteket.

S: Természetesen szorítok neked helyet a kalandban, hiszen te sem hagytál faképnél és invitáltál Krán "baráti" keblére.:) Azt hogy mennyien jelentkeznek és hogy egyáltalán mekkora létszámra találom ki a kalandot, azt meglátjuk/meglátom még. Vannak ötleteim tömeges és kis létszámú kalandokra is.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Narxes » 2015.02.25. 21:28

Nekromat, örülök, hogy végül mégis sikerült rábeszéljenek a dologra. :)
Mondhatnám: én már akkor jelentkeztem a kalandodra, mikor még nem is tudtad, hogy KM-kedni fogsz. :lol:
Na de viccet félretéve, túljelentkezés esetén átengedném a helyet olyasvalakinek akinek még nincs lehetősége máshol játszani.
Azt hiszem Quator a hbg, ppl-el a Harcosok, barbárok, gladiátorok és a Papok, paplovagok kiegészítőkre gondolt. Hulla és Selmo munkájának köszönhetően ÚTK-sították ezeket. Nem hivatalos szabálykönyvek, de nagyon jól meg vannak csinálva. Teljesen ingyen letölthetőek, a fiúk nem nyerészkedésből csinálták. Mondjuk én is örülnék ezeknek a kiegészítőknek.
Ha beférnék a kalandba, azért szeretném, ha összeférhető karakterekkel jönnénk. Számomra a társasjáték úgy az igazi, ha a társaim is élvezik. A JK-k ne egymás kiölésével akarjanak felemelkedni.

Shackallor: egyenlőre az agyamat keresem, hogy méltó választ írjak. Lehet megen csaka hétvégefelé lesz. :)
Narxes
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2015.03.03. 18:35

Na hali!

Bocsi a késlekedésért. Kidolgozás alatt van már a kalandom. Kérnék még egy kis türelmet és Con Larrodantól egy mesélői státuszt. Remélhetőleg pár napon belül meghírdetem a ZK-t. Addig kitartást.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Narxes » 2015.03.03. 19:48

Kezdtem kicsit melankóliázni a nagy fagyok miatt.. gondoltam már csak le írom :)

„Valaha kovácsnak egyetlen kabátja
Még is bebocsátá* boré a zálogba
Mégis bebocsátá* boré a zálogba
Mer nem kívána szégyenbe maradni
A szegény vándornak bort akará adni”

(* a ritmus megtartása végett átfogalmaztam a : „becsapta” szót, bebocsátá-nak csak úgy szabadonba :) Elnézést a szerzőtől... Mesék Mátyás Királyról. )

És az igazi őshonos házi oportó után, elnézéseteket kérem, hogy ismét én szólok...
Szörnyű volt e témát látni általam befagyva. Természet szívembe, nem kívána zavarok keltését...
Hát elnézést mindattól ki bánata szavamnak... :)

Éljetek, vagy haljatok vele. :)
Narxes
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Narxes » 2015.03.04. 7:20

:shock:

Már megen mi a t..ömet írtam tegnap és mégis ki vagyok én, hogy ááááá

Nekromat, nem lóverseny, senki sem siettet és köszi, hogy reményben maradtál. :)
Narxes
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2015.03.04. 19:19

Üdv!

Nekromat

Türelemmel várunk. :) (Csak azért izgulunk, hogy ne kapkodják el előlünk a jelentkezési lehetőségeket. :D )
Egyébként részemről úgyis hétvégén lehet számítani aktivitásra karialkotás terén is.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2015.03.08. 7:10

Boldog Nőnapot!

Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester