• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 129 / 180 • 1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Kieron » 2015.03.31. 17:40

//off: Én nem így látom a világot, több országgal kapcsolatban is más kép jött le a leírásokból - pl. Erenről is. Mindenhol úgy emlegetik, mint a szabadságimádók hazáját, ahol majd' minden szabad ember kurtanemes is egyben (még ha földet is művel). De akkor jó, hogy ezt tisztáztuk, ezentúl majd próbálok igazodni ehhez a képhez. :)
Ez esetben viszont nem is volt akkora hülyeség, hogy gyaluljuk földig a várat. :twisted: //
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.03.31. 18:44

//off: Nem azt mondom, hogy nem vagytok szabadok, csak a földet, melyet a család művel, azt a nemestől kaptátok. Természetesen ettől függetlenül szabadok vagytok. :) Egyébként én másfajta feudalizmust nem tudok elképzelni, még ha manapság is van királyság. :angel: //
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.03.31. 22:44

Vellir

-Ne haragudj Eligor, de az utóbbi pár napban kevés időt tudtam pihenéssel tölteni. Az elmémet is megerőltettem, talán ezért mondok ki mindent ami hirtelen az eszembe jut, vagy nem jutnak át a hozzám intézett szavak. Holnap naplementéig kérek időt. Addig úgysincs értelme addig a szöktetésnek. Kell az információ a börtönőrök váltásáról, és arról is, hogy apánkat milyen egyszerűbb vagy gyorsabb megoldással tudnám meggyógyítani. Az életemet nem vajákosként éltem idáig. Jól jönne szerintem minen tanács. Másrészt, ha ebbe belevágunk, nem tudom mikor tudnék legközelebb Noirnak áldozni. Ez most nem rögeszme, hanem kötelességem. Harmadrészt nem az a fajta vagyok akit még ha egy tartományúrrol is legyen szó, ilyen sérelmek mellet így továbbáljak. Ha van amivel befűtetek neki megteszem.
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.04.02. 14:42

//off: Üdv mindenkinek. Egy igen fontos kérdésem lenne. Úgy látom, hogy akadozik a játék. Vagyis már két hete írjátok a reagot, és még nem történt érdemleges döntés. Bár mindannyian egyetértetek benne, hogy hozzátok ki apátokat, de még nem kezdtetek bele. Ez az OM, és itt a mondatonkénti válaszolgatás megöli a játékot. Ezért azt szeretném kérdezni, hogy rakjak e be NJK. vezetőt, hogy gördülékenyebben menjen a játék? //
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2015.04.02. 17:38

Szerintem nem kell "noszogatóember", haladunk, csak kicsit lassan. :)
A feudális világképre való alkalmazkodás miatt lehet, hogy 1-2 apró részletben szembe fogok majd menni a korábbi in-game kijelentéseimmel, előre is sorry! //

Saginor

Kell az információ a börtönőrök váltásáról, és arról is, hogy apánkat milyen egyszerűbb vagy gyorsabb megoldással tudnám meggyógyítani.

- Az őrség beosztásáról jól fog jönni az információ, ha sikerül megszerezni. Azt nem tudom, milyen információ segíthet meggyógyítani apánkat, de ha van ilyen, az is kellhet. Talán én is meg tudom válaszolni ezt a kérdésedet, ha felteszed.

Amíg Vellir oda van én akkor végig járom az alagutat. [...] Elég ha kiengedjük őket.

- Rendben, tégy úgy! A foglyokat időnk sincs felfegyverezni, szóval fussanak csak, elég káoszt teremt az is.

A felderítésedeet és Vellir információit összegezve eldöntjük majd, mi lesz Nakloss és az én szerepem. Amíg ti odavagytok, mi elintézzük az úti előkészületeket.

Mára ennyi. Mindenki menjen aludni, valószínűleg utána nem lesz rá akalmunk egy ideig! Holnap éjközép táján belevágunk.

Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2015.04.02. 17:40

// szerintem is halad a dolog , nem uncsi , egy kicsit lassú, de meg kell beszélni, és úgy érzem mindjárt elindulunk//
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.04.03. 6:11

Vellir

-Ne haragudj Saginor, de szerintem a szakrális úton tőrténő gyógyításban nem tudsz segíteni. Viszont ha van felesleges üvegcséd, kölcsönadhatnál egyet kettőt. Naklos! Te találkoztál az apánkkal. Mennyire súlyosnak itéled az állapotát?

Megvárom Naklos válaszát.

-Értem... Akkor holnap nappal mindenki az előkészűletekkel foglalkozik. A találkahely miatt szerintem egy útbaeső elágazást válasszunk. Feltünő lenne egy vagy több társzekér a barlang bejáratánál.-azzal felállok az asztaltól- Engedelmetekkel. Noir vigyázza álmotokat, és pihentető alvást biztositson nekünk.-rajzolom a pyarroni hitben egyezményes kört a szivem fölött a melkasomra.

Ha valaki mondana még valamit, akkor azt még megvárom. Utána nyugogóra térek.
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.04.04. 21:55

Eligor Finteon

//Szerintem nagyobrészt megbeszéltünk mindent. Csak a végső szó nincs kimondva az illetékes által.
Szóval szerintem mehetünk tovább.//

- Semmi gond Vellir. Magam is fáradt vagyok. Meg értem, ha Noir-hoz mész áldozni a városba és apánk meggyógyításához szükséges kellékeket beszerezni. Ám az őrségváltásról kérlek ne érdeklődj ott. Azzal vonnád csak igazán ránk az ismerőseid figyelmét. Meg aztán lehet nem is napra kész az információjuk. Ha a várnak talpra eset vezetője van akkor naponta változtatja az időpontokat. Én azt tenném a helyükben és eddigi tapasztalataim szerint értik a dolguk. Amit tudnunk kell azt holnap megtudom majd mikor le ellenőrzöm az alagutat.

*Saginor végső szavait hallgatva megiszom az italom.

- Igen menjünk pihenni. Ám előtte lenne egy kérdésem. Milyen több társzekérről beszél Vellir? Remélem senki nem gondolja úgy, hogy a legszükségesebb holmikon kívül bármit is magunkkal viszünk. Több okból sincs értelme. Egy, nincs időnk ennyi mindent össze pakolni; kettő, tél van; három, menekülünk. Nem kényelmesen elköltözünk mindent magunkkal víve ami mozdítható. Csak azt tudjuk vinni ami egy - két óra alatt össze pakolható és legfeljebb málhás öszvérekre vagy egyéb málhás állatra felkötözhető. Legfeljebb egy szekérről lehet szó apánk kényelmes szállítása érdekében. Ezért szerintem jobb ha a barlang közelében találkozunk. Arról, hogy ne vegyenek észre majd gondoskodom. Una és Nakloss gondolom elég tapasztalattal bírnak ahhoz, hogy a barlanghoz vezető utukat a lehető legjobban rejtve tartsák.

*Megvárom a többiek hozzáfűzni valóját az előbbi szavaimhoz.

- Még mielőtt megfeledkezünk róla. A cselédséggel kapcsolatban szerintem nem mondtuk ki a végső szót. Szerintem jöjjenek velünk. Már csak azért is mert az út során akkor ők tudnak gondoskodni szüleinkről míg mi csak a védelmükkel foglalkozhatunk.

*A végső döntés után nyugovóra térek.
Másnap reggel a pirkadatot követően kellek fel. A konyha asztalnál serénykedve veszem számba felszerelésem. Minden akkurátus rendben kikészítve. Mikor testvéreim felébrednek köszöntöm őket.

- Tegnap már nem akartalak terhelni titeket ezzel de mondtatok tegnap valami furcsát amivel kapcsolatban feltett kérdésemre nem válaszoltatok végül. Miféle Orwellánusról is beszéltetek az otthonunkra rá támadó banditákkal kapcsolatban?

//Az asztalon a következők sorakoznak.
1 szablya
1 tőr
1 hárító tőr
3 kés
2 számszeríj 1 vadász 1 kézi
2 tegez nyíl
1 fúvó cső
1 parittya
2 dísztelen fadoboz 50cm hosszú 15cm magas 40 cm széles
1 hosszú vékony kötél
4 rövidebb kötél
1 csáklya
2 bőr tok.
1 feszítő vas
1 balta.
1 viharlámpa//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.04.05. 11:58

//off: Igen, ha esetleg rám vártok, akkor légyszíves mindenki részletesen írja le, hogy mit tesz a következő nap. Mit visz magával, kivel beszélget. Mivel piszkálja ki a húst a fogai közül, stb. :) ÉS mindenkitől kérem, hogy használja a karaktere képzettségeit, ha esetleg nem biztos a dolgában, de akkor is, ha biztosak vagytok a dolgotokban. :teccikerteni: :merci: //
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2015.04.06. 17:58

Saginor

Még az este a találkahelyhez:

Apánknak valószínűleg szüksége lesz egy szállítóeszközre, legalábbis eleinte - hacsak Vellir nem tudja teljesen felgyógyítani percek alatt. Ha nem is társzekeret, de valami kordét vinni kell neki. Ezzel gondolom nehéz erdőben közlekedni, így nem vihetjük el a barlanghoz. Olyan közel megyünk azért, amennyire a terep engedi. Az útelágazások veszélyesek, belefuthatunk katonákba.
És ha elvisszük a szolgálókat is, nekik is igen sok felszerelés és személyes tárgy kell (nem is beszélve a lovagolni nem képes gyerekekről vagy nagyon idősekről), így nem ússzuk meg legalább 1 szekér nélkül.

//off: KM, amúgy hány szolgálónk van összesen? Ez egy érdekes kérdés a mi kis exodusunkhoz. :D //

Ezután én is elteszem magam holnapra.

Reggelre kelve, miután elköltöttük a reggelinket, nehéz szívvel anyánkhoz fordulok. Sejtem, hogy a legkevésbé sem fog neki tetszeni, amit mondani készülök.

- Anyám, sajnos úgy tűnik, a helyzet csak romlik. Az uraság nem hajlik a szép szóra, sőt, mintha egyre inkább belelovallná magát. Nem szeretném megvárni, míg katonákat küld, hogy a maradék békességedből és a család jólétéből is kiforgasson. Ezért azt gondoltuk a többiekkel, hogy apánkat kiszabadítva, távoznunk kellene innen és egy békésebb helyen új életet kezdeni.
Tudom, hogy ez szörnyű lépés, de kérlek, fontold meg! Nem tudnánk elviselni, ha újból szenvednetek kellene és a kis Impiusz sincs biztonságban.
Ha beleegyezel, tudsz-e valami helyet, ahová mehetnétek? Valamilyen rokonok vagy jó barátok messze innen, vagy hasonló. Az anyagiak miatt ne aggódj, ezt mi intézzük!

A szolgálókat is összehívom, és a következőt mondom:

- Mind tudjátok, mi történt és mi lehet a következménye. Becsülettel dolgoztatok a birtokon, nem örülnék, ha vétlenségetek ellenére bajotok esne vagy koldusbotra jutnátok. Ezért mindannyiótoknak felajánljuk, hogy új helyen kezdjetek új életet. Ebben számíthattok a család segítségére. Nehéz döntés ez, így senkit nem kényszerítünk rá - de ne feledjétek a maradás veszélyeit sem!

//off: A beszélgetéseket majd a válaszok fügvényében folytatom.//

Miután ezt elmondom a szolgáknak, mindenkit felszólítok, hogy kezdjen pakolni és ne menjen el a birtokról (utóbbinál szándékosan úgy nézek rájuk, hogy látsszon rajtam: aki ezt megszegi engedély nélkül, az utána esdekelni fog pár kellemes óráért az uraság kínzókamrájában). Ezt figyelni is fogjuk (felhívom az itthon maradt testvéreim figyelmét is erre).

Magam részéről az összepakolással nem lesz szerencsére sok gondom, még ki sem pakoltam igazán.
<Én azokat a cuccokat viszem magammal, amik a karakterlapomon szerepelnek.>

A család és a szolgák számára pakolunk jó sok meleg ruhát, pokrócot, élelmet. Akik jönnek, azoknak szigorúan meghagyom, hogy kizárólag a legszükségesebb dolgokat, legszemélyesebb tárgyakat hozzák. Ugyanerre kérem anyánkat is.
Minden mást útközben is megvehetünk, ha kell. Állatból a hátasokat és málhásokat mind visszük, ennyi embernek valószínűleg kelleni fog. Kerítünk egy kis kordét apánknak, amit jó alaposan kibélelünk pokróccal. Ennek az oldalára is lehet esetleg holmit aggatni. Ezen kívül egy jókora szekér a háziak holmijának és az úti felszerelésnek.
Felhasználva a ház készleteit, jó előre készítek egy nagy adag gyógyszert, amivel apánk szemét gondozhatom és amivel a hosszú fogság okozta gyengeségen segíthetek. A szolgák közül, aki ért kicsit a füvekhez, annak meghagyom, hogy készítsen téli problémák elleni orvosságot (megfázás, tüdőlob, kihűlés, fagymarás stb.).

Persze ha valakinek van valami javaslata (akár családból, akár szolgák közül), azt hallgatom.

Eligor kérdésre:
A támadók vezetője egy igazi elmebeteg volt, aki Orwella hívének vallotta magát, még szimbólumot is tetoválatott magára. Azt nem tudtuk kideríteni a hablatyolásából, hogy valóban az-e.

PM: Thor

Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.04.07. 15:32

//off: Szolgák: A tanyán állandó lakos 4 férfi és 3 női inas. Bejárók kik főleg időközönként vannak az aktuális feladatok mennyiségétől: 3 férfi és 2 női inas. Most az állandókon kívül még 2 női inas van.//
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.04.07. 17:27

//Off: Bocsi srácok, be a feleségem külföldön van, és telefont cseréltünk. Ma este jön haza. A reagom már elkészült, de csak holnap, vagy holnapután tudom megosztani.
Kieron! Nem válaszoltál üvegcse ügyében. Nem para, csak jó volna tudni, hogy be kell nekem szerezni, vagy sem.
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2015.04.07. 18:53

//off: Paga, bocsánat, elkerülte a figyelmemet! :S Gyorsan pótlom is alább.
Illetve a KM válasza nyomán még kiegészítem kicsit az orwellás témát.//

Vellir számára sajnos nincs jó hírem.
- Sajnos csak egyet tudok adni, azt is ki kell jól mosni, mert méreg volt benne.

Mikor Eligornak válaszolok a rablóról, még tűnődve, mintegy magamnak hozzáteszem:
- Furcsa volt azért ez a fickó, a szelleme arról regélt, hogy egy darabka tetoválást talált régen, ami valami különös érzés kíséretében rátapadt. Az késztette valahogy Orwella nevében gyilkolásra.

Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.04.08. 8:44

Vellir
Saginortól kapott üvegcsét először kimosom, majd kimegyek az udvarra friss havat gyűjteni. [Sokan tartják, hogy a csapadék az istenek ajándéka] A friss havat felolvasztva tiszta vizet kapok, amit tökéletes lesz célom elvégzésére. Beletöltöm a vizet az üvegcsébe, majd ledugaszolva elteszem az övtáskámba. Ha olyan üvegcsét kapok, ami hasonlít a gyógyitalaiméra, akkor a dugókat megjelölöm gyertyaviasszal. (5 ÉP-s gyógyitalokat csak viasszal, a 10 Ép-st viasszal és pecsétgyűrű lenyomatával)
Alvás előtt még imádkozom.
Megpróbálok hajnalban kelni. Ellenőrzöm a felszerelésem. Minden holmimat, amivel három napja érkeztem összepakolom. Élelmiszerkészletemet frissítem. Az Orwellánus betörőnk megmaradt holmiját egy kendőbe csomagolva elteszem. Reggelivel nem húzom az időt. Egy cipót félbevágva megzsírozom és tojást vagy húst, vagy ha van, mindkettőt a cipóval közrefogva viszem magammal miután a lovamat is felkészítettem az útra. Elbúcsúzom a családtól. A családi birtokról Vellirként indulok, de a városba már Falinként érkezem. Szürke csuklyám a fejemre vetve, kendőmet az arcomra húzva, szent szimbólumomat láthatóvá téve léptetek be a várost körülvevő fal kapuján. Egyenest a Kyel rendházhoz megyek. Ha nem is a rend vezetőjét, de egy magas rangú felszentelt papot keresek. Gyónást kérek tőle, mely keretén belül felvázolom apánk helyzetét, és lexikális segítséget kérek a gyógyítása terén. Rákérdezek, hogy ilyen mértékű betegséget gyógyító italuk van-e. Ha van, megpróbálok kérni egyet.(Kar.: 4) Beszámolok még az esti támadókról is és megmutatom a kendőbe csomagolt maradványokat a papnak, és megkérem, hogy próbálja meg megvizsgálni. Mindent semleges formában adok elő. Figyelek, hogy semmi konkrét dolgot ne áruljak el, ami a családra vagy a birtokra utal. (Int.: 5) Ha nem kaptam gyógyitalt megkérem a papot, hogy segédkezzen nekem a gyógyital előállításában. (Mutassa meg nekem Kyel teremtő arcát) (vallás: 4; szerencsejáték:4 Ügy:7 int:1 Érz:8) Ha nekem kell Kegypontjaimból megcsinálni a gyógyitalt, akkor még a rendházban imádkozok Noirnak. A látogatás után 5 ezüstöt vagy 2 aranyat adományozok az egyháznak (az attól függ, mekkora sikerrel járok), és megköszön a segítséget. A rendházból a legközelebbi fogadóba megyek, hol megétkezem. Kiveszek egy szobát estig, ahol elvégzem az „Álomút” rituáléját (35 kegyp.). A rituálé végeztével, felkeresek egy másik bűnbarlangot. Nem akarok sok pénzt nyerni. Csak annyit, hogy a kiadásim megtérjenek (+5-10 arany) (szerencsejáték:4 Int:2 ügy:7).
Dolgom végeztével visszamegyek a fogadóba, kérek levélpapírt és tintát. A nyereményem kétharmadát feláldozom Noirnak, majd a szobám asztalánál levelet írok Kyel főpapjának. A levelet megpróbálom úgy fogalmazni, hogy hivatalos legyen vallásos szófordulatokkal. Kitérek az Orwellánus támadóra, aki a városból jött; arra, hogy valaki keres egy olyan bérgyilkost, aki a tartomány úr életére törne; arra, hogy a tanácsos egy vagyont szánt egy olyan praktika elsajátítására, ami egy mágiahasználónak nagy hatalmat adhat, akár még egy boszorkánynak is. Leírom még azt is, hogy tudomásomra jutott, hogy a tanácsos felesége nem jár templomba, és ezt az előbbi dolgokkal összevetve, már erős a gyanú arra, hogy ő akár Orwellánus boszorkány, és a tartomány úr elméjét is beszennyezte. Erre bizonyíték az extra adó beszedése, a városi közbiztonság nagymértékű csökkentése, mert a báró rendkívül nagy haderőt küldött a hercegnek. Megemlítem azt a feltevésem, hogy úgy fest a dolog, hogy nemsokára, olyan dolog történhet ami, ha most nem most nem megy Kyel egyháza elébe, ami nagyon sok emberáldozatot követelhet. Aláírás, pecsét.
A levél végeztével a fogadóst felkeresem. Megkérem, hogy a bocsássa szolgálatomra az egyik inasát arra az időre, hogy a kora esti órákba kézbesítse a levelet a főpapnak. Kifizetem a szolgálatokat és távozom.
Megpróbálok mindennel úgy időzíteni, hogy még naplemente előtt másfél órával kimenjek a városból. Lassan haladok egy ideig. Biztosra akarok menni, hogy senki sem követ. A pecsétgyűrűmön levő kémszem varázsjelet használom arra, hogy a hátam mögé nézzek. Mikor kellő távolságra értem a kaputól megszaporázom lovam lépteit. Irány a barlang. Út közben megnyitom tudatomat és egy üzenetet küldök Eligor testvéremnek.
-Már úton vagyok felétek! Küldj képeket a barlang pontos helyéről!
A barlangnál üdvözlöm a családot.
Ami nálam lesz: bőr mellény, övtáska, zárnyitó készletek, számszeríj, 10 vesszős tegez, fa csődoboz (vassulyommal és –golyóval), gyógyitalok (2+1+1db), savpermetező, 0,5 l-es pálinka, 1 szütyő sóval tele, mászó kampók, csípőfogó, „karpánt”, pecsétgyűrű, szent szimbólum, 3 tőr, alkarvédők, tolvajlámpás
A többi felszerelésem a lovamon marad.
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.04.08. 17:48

//off: Gorodak jelezte, hogy technikai problémái vannak, így most egy ideig NJK lesz. Hugilee-t megvárom, és utána le írom a másnap eseményeit.//

Nakloss Finteon NJK

*Egy pillanatra elgondolkozik Una tömör, de lényegre törő érvelésén a párbajjal kapcsolatban. Majd enyhe biccentéssel elfogadja azt. Kicsit arrébb leül, és álmos szemeit dörzsöli, miközben hallgatja a többieket. Mikor Saginor arról beszél, hogy később kiderül mi lesz az ő és Nakloss feladata, a lovag felkapja fejét, és amint van lehetősége, megszólal.

- Szerintem egyértelmű mi lesz az én dolgom. A többiekkel megyek a barlangba. Ki tudja mi fog történni. Egy jó fegyverforgató mindig elkél. E mellett Saginor testvérem, te is jó lenne, ha jönnél. Már többször említettétek a tanácsost, és a feleségét. Ha csak a fele igaz, amit mondotok, szerintem elkélne egy mágia tudó. Nincs kedvem egy boszorkány kénye kedve szerint cselekedni.

*Ha nincs ellene Eligornak, Nakloss vele tartan a barlang megkeresésére, és feltárására.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 129 / 180 • 1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján