<Na hát úgy láttom,hogy erre igen csak érzékeny..Lássuk mire érzékeny még...>
A jobbik kezével továbbra is a lány mellbimbójával játszadozik olykor-olykor óvatosan meg is huzza azt.A balkezével elindul a lány popsijáról mivel az nem érte el a kellő hatást.Először a csipőjére majd a combjára teszi.ha ezekre sem érzékeny,akkor elkezd lassan felfelé haladni azzal a kezével.A combjáról rámegy az ágyékára ott a csiklónál felfeléfordul a hasán eléri a másik mellét majd a nyaka felé indul.
<Hm..nekem hatalmam?Akkor az imént igen csak a hatalma vége felé járhatot.>
-Nekem hatalmam?csupa apró trükök,amig olyakor igen megterhelőek....Hát ha a skalpodat szerettem volna már megszereztem volna ezt tudod jól te is.Ő szintén szólva megetesztettél és úgy gondoltam,hogy ezt jobban élvezed mint a kocsikázást.De nem gondoltam,hogy te is értesz...őő...ezekhez a trükökhöz és nem gondoltam volna,hogy nem fogod élvezni annyira...Lehet,hogy nem volt elég előjáték?Pedig sztem volt elég...
láthatóan elgondolkodik ezen a kérdésen közbe a kezeivel probálja megtalálni,hogy Clauril vajon hol vannak az érzékeny zónái,ha az ágyéka nem tartozik azok közé...bár elég hamar nedves lett