Résztvevők: Pharae Dashir (Hakea Ello)
*Egyre csak gyorsít a tempón és kezd beszorítani az egyik sarokba. Mikor már nincs kiút, megpróbálsz egy szökkenéssel kitörni, de ledobja magáról a takarót, utánadvetődik és elkapja a bokádat. A lendülettől elhasalsz és a párnák és szőrmék közé esel. Az esés közben véletlenül elengedi a bokádat, így négykézláb menekülsz még pár métert, aztán beér és gyengéden leszorít egy takaróra. Rádkúszik és már nem tudsz tovább menekülni. átkarolja a derekadat és megfordít.*
- Na megvagy kismadár. Hol marjalak meg, hogy ne tudj tovább menekülni?
*Gyors tempóban megszabadít a ruháidtól. Leszedi a szandáljaidat, majd mikor teljes meztelenségedben csodálhat, odafekszik melléd és elkezdi finoman simogatni a hasadat. Másik karjával a fejed mellé könyököl és kezében megtámasztva a fejét, a szemeidbe néz.*
- Hogyan kerültél Jassifhoz? Mert azt már tudom, hogy egy kis boszi vagy. És a boszorkányok nem igazán szoktak véletlenül hárembe kerülni. A hatalom vonzott? Vagy a pénz? A luxus? A gondtalan élet? Netán hazádnak, vagy szektádnak kémkedtél? Találkoztam már hozzád hasonló kis bűbájosokkal, de más okot egyik sem tudott még mondani. Nyugodtan válaszolj őszintén. Nem látod majd kárát az őszinteségnek. Nem árulom el a titkodat Jassifnak. De a hazugságot nem díjazom. Ha megtetszel, akkor megtartalak. Ha nem, akkor mehetsz Hamedba Jasiffal. Hallgatlak.
*Várja válaszod, és közben kedvesen és szelíden mosolyog rád.*