*Pihenget kb. egy órát a szobájában, majd kér fürdővizet. Megmosakszik, felölti teganpi, kicsit díszesebb ruháját, és lemegy az ivóba. egyrészt reméli, hogy Cont is ott találja, másrészt pedig szeretné egy kicsit élvezni az esti muzsikát. Mikor meglátja Cont az asztalnál, rendel egy kupa félédes vörösbort, meg malacsültet tört burgonyával, és odaül Con asztalához.
-Remélem nem zavar, barátom, ha egy kis dohányt elszívok.*kacsint Con felé. Ha az északi megengedi, mellénye zsebéből egy pipát és egy dohányzacskót vesz elő, kegtöm, és rágyújt. Füstöt fújva folytatja:-Nem tudod, hogy hol lehet és mit csinálhat Bedal? Kíváncsi vagyok. Amilyen diszkrétnek és nyíltnak ismerem, most valamelyik nővel beszélget...Valószínűleg a gorvikival, bár nem biztos. Mindenesetre remélem, hogy holnap beszámolsz erről arról. Mit is mondott Ivoria, mikor fog megérkezni a levél? Mert szerintem lassan határozni kéne, hogy merre megyünk, mert ha így haladunk, még a következő hónapot is Erion városának falai közt töltjük. Nagyon szép ez a város, de én már mennék. Unom ezt a tétlenséget...Utazni akarok már. Te hogy vagy ezzel?
*Kicsit gondolkodik, majd folytatja:
-Az igazat megvallva egyre jobban kezd érdekelni ez a küldetés. bedalhoz hasonlóan mé én sem jártam sossem Északon, az ottani földek engem is nagyon érdekelnének. Te úgy hallottam, valahonnan onnan jöttél, és Bedal már kikérdezett hazádat illetően. Ha nincs ellene kifogásod engem is tájékoztatnál az északi országokról?
*Érdeklődéssel hallgatja Cont, minden egyes szavára odafigyel, minél több információt próbál meg gyűjteni, tudását gyarapítandó.