Úgylátom hamar el kell döntennem, mennyi embert bírok elterelgetni KM-ként így online

Moderátor: Admin
Tysson-lar írta:Húh, 30 perc volt itt átolvasni az uccsó reagokat... majdnem kifolyt a szemem, és jócskán véreres let, de megküzdöttem a betűkkel![]()
Én egyáltalán nem értek a távolkeleti harcművészetekhez, bár szeretnék, de önámítás lene azt mondani, tudok is ténylegesen valamit róla. Annyit, amennyi sztereotípia szintén terjeng bizonyos dolgokról azt ismerem, és én azok alapján helyeztem el a játéktechnikában el egy ninjának nevezett valamit, amit a Jk-m gondolt ki. nem értünk egyáltalán hozzá, de tetszett az elgondolás. ha úgy tetszik, nem is kell annak hívni őket, csak akkor inkább speckóbb kardművésznek. A lényeg annyi, hogy ezzel a példával akartam érzékeltetni, hogy hogyan is tartom én jónak a Km-JK viszonyt... van egy elgondolás, mely valószínűleg nem oldható meg valamely konkrét kaszton, így a Jk leül megbeszélni a KM-el, mit is gondol. És akkor különféle módszerekkel ( képzettségcsere meg miegymás) megoldják a problémát, hogy a Jk is szépen élvezhesse a játékot.
Sion írta:Ezesetben én is szeretnék nálad jáccani! Tudod szeretem a rögtönzött dolgokat, mert én is így mesélek és sztem így sokkal gördülékenyebb... Szak ha van még egy helyed akkor besállnék...
Sion
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó