• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 89 / 300 • 1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 300

HozzászólásSzerző: Dianne » 2006.03.12. 19:27

Állítottam be msn-címet, de ahogy látom ezt már észrevetted. ;) Ezek szerint bár még nem is tudok róla, néhányan már készítenek is számomra karaktert, pedig még azt sem tudják, miről is szól majd a kaland, mikor, ilyesmik... Kezdésnek nem rossz! :)
Úgylátom hamar el kell döntennem, mennyi embert bírok elterelgetni KM-ként így online :D Viszont ha már felmerült bennem ez a téma, akkor kérlek benneteket, akinek volna motívációja beszálni egy általam levezetett kalandba, az kérem jelezze! Hamarosan ezt közzéteszem a másik topikban is, és megnyitom ha az ég is úgy akarja a kalandom topikját is a kezdeti leírással.
A férfi a világot akarja uralni, a nõ csak a férfit...
Dianne
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 77
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.12. 21:05

Húh, 30 perc volt itt átolvasni az uccsó reagokat... majdnem kifolyt a szemem, és jócskán véreres let, de megküzdöttem a betűkkel :D
Én egyáltalán nem értek a távolkeleti harcművészetekhez, bár szeretnék, de önámítás lene azt mondani, tudok is ténylegesen valamit róla. Annyit, amennyi sztereotípia szintén terjeng bizonyos dolgokról azt ismerem, és én azok alapján helyeztem el a játéktechnikában el egy ninjának nevezett valamit, amit a Jk-m gondolt ki. nem értünk egyáltalán hozzá, de tetszett az elgondolás. ha úgy tetszik, nem is kell annak hívni őket, csak akkor inkább speckóbb kardművésznek. A lényeg annyi, hogy ezzel a példával akartam érzékeltetni, hogy hogyan is tartom én jónak a Km-JK viszonyt... van egy elgondolás, mely valószínűleg nem oldható meg valamely konkrét kaszton, így a Jk leül megbeszélni a KM-el, mit is gondol. És akkor különféle módszerekkel ( képzettségcsere meg miegymás) megoldják a problémát, hogy a Jk is szépen élvezhesse a játékot.
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dianne » 2006.03.12. 22:02

Tysson-lar írta:Húh, 30 perc volt itt átolvasni az uccsó reagokat... majdnem kifolyt a szemem, és jócskán véreres let, de megküzdöttem a betűkkel :D
Én egyáltalán nem értek a távolkeleti harcművészetekhez, bár szeretnék, de önámítás lene azt mondani, tudok is ténylegesen valamit róla. Annyit, amennyi sztereotípia szintén terjeng bizonyos dolgokról azt ismerem, és én azok alapján helyeztem el a játéktechnikában el egy ninjának nevezett valamit, amit a Jk-m gondolt ki. nem értünk egyáltalán hozzá, de tetszett az elgondolás. ha úgy tetszik, nem is kell annak hívni őket, csak akkor inkább speckóbb kardművésznek. A lényeg annyi, hogy ezzel a példával akartam érzékeltetni, hogy hogyan is tartom én jónak a Km-JK viszonyt... van egy elgondolás, mely valószínűleg nem oldható meg valamely konkrét kaszton, így a Jk leül megbeszélni a KM-el, mit is gondol. És akkor különféle módszerekkel ( képzettségcsere meg miegymás) megoldják a problémát, hogy a Jk is szépen élvezhesse a játékot.

Ez így igaz, csak hevesen bólogatni tudok, nem is kellett volna annyit írnom, hisz erre gondoltam, és azt hiszem gondolunk mindannyian... ;)
Dianne
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.12. 22:04

Nos, ami azt illeti, ezzel én is így vok. Igaz, én megpróbáltam szemkímélő lenni valamennyirre.

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.03.12. 22:27

Ezesetben én is szeretnék nálad jáccani! Tudod szeretem a rögtönzött dolgokat, mert én is így mesélek és sztem így sokkal gördülékenyebb... Szak ha van még egy helyed akkor besállnék...

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dianne » 2006.03.12. 23:03

Sion írta:Ezesetben én is szeretnék nálad jáccani! Tudod szeretem a rögtönzött dolgokat, mert én is így mesélek és sztem így sokkal gördülékenyebb... Szak ha van még egy helyed akkor besállnék...

Sion

Hát szépen vagyunk... Még hivatalosan nem is hirdettem ki a kalandom, s máris itt a 7 JK... Én meg még úgy terveztem, egy-két újoncot is viszek, hadd tapasztaljanak... :D Persze, örülnék Sion, ha jönnél te is! Csak egy karilapot kérnék, a többit megbeszéljük MSN-en, már fel vagy véve, DAH-ként már felvettelek, majd lesd meg a címem! ;)

Esetleg valaki még befér modjuk az újak közül aki még nincs kaladban, de már ígyis sokan vagyunk kissé, bár ez még talán belefér, ha nem rosszalkodtok, és elbírok veletek... 8) :D
Dianne
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.12. 23:22

Húh, Dianne, hamarosan végzek é Tiadanal, és ott lesz...5 Jk,m mert folytatjuk, JK vok Schinternél, és hamarosan Connál és nálad is, és mindjárt átveszem a manifesztációs háborút KM-ként, így ott lesz... 5 Jk-m. Szal én se panaszkodhatok :D
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.13. 17:09

Jaja.Most én is belehomorítottam...vagyok JK egy pár helyen...de ez nem gáz...és ha még egyszer a KMkedést is kipróbálom... :shock:

Meridian
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.03.13. 17:12

Hm...Tényleg visszatért volna Limenel vagy most van a szünet? :lol:
melehetősen sok helyre irt :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.13. 18:08

Húh... már mindenhol limi van, még a csapból is ő folyik :lol: Remélem ha ő megnyitja, nem maga folyik ki :lol: Furcsa látvány lenne az bizti...

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.03.13. 18:53

Nem,neki olyan csapja van,amit ha megnyit csakis a "gyengébbik" nem folyik belőle... :lol:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.13. 18:58

:D Nos igen...képzeld el, hogy egyszer csak meglátod magad a szoba ablakából, amint hazafele sétálsz...LOL
Kb. így lehet érezni a csapnál is...

Meridian
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.13. 19:13

Jólvan elég van a csapból....Limit úgyis vagy 100X megcsapolták, uhhogy sztem neki se hiányzik...beszélgessünk valami másról. Limi, mennyit aludtál a hétvégén? :lol: :lol: :lol:

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.03.13. 20:41

Hát ez úgye csak vicc volt?!
Szted a két kezével megtudja még ezt számolni?
Szegény srác sztem azért válaszol olyan keveset mert infuzióra van kötve a kiszáradás miatt :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.03.13. 20:48

Na elég lesz a jóból srácok. Le lehet venni a témák közül. Azt hiszem, hogy ez a topic nem a magánszférám kitárgyalásával foglalkozik. Amúgy meg nem kell olyan dologról dumálni, amiről nem tudtok eleget.
Ezt nem poénkodásból mondom. Főleg Schinternek szól. Le lehet szállni rólam. :evil: :evil: :evil:
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 89 / 300 • 1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok