• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 91 / 300 • 1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 300

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.13. 23:06

Engem tökre rendbe vágtál..figy sztem pihentessük a topicot, majd jövő évben elővesszük, és addigis vándoroljunk át a manifesztbe meg a többine, mer haladni kéne :wink:
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.03.13. 23:07

tényleg tysson a manifot mikor szándékozod átvenni?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.13. 23:08

abban egyeztek, hogy amikor megérkezünk Hamedba.És ami a haladást illeti, Tysson, ne nekünk mondd, mert mi mindig itt vunk :P

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.13. 23:09

Amint Limi végez a bemeséléssel. Azaz.... ha a tudodmi tudodmikor tudodhol végződik.... nah egyszóval ha Limi végez, nyomban át is passzolja. Addig őt noszogassátok, hogy írjon. Utána lehet majd engem.... ezzel is tehermentesítem szegényt :wink:
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.13. 23:19

hát...lehet, hogy sietni kéne azzal az átvétellel, mert amint látható, Limi önkéntes inativitásba vonult...

Meridian
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.03.14. 0:33

Biztosan sok dolga van mostanába,de ne hozzuk már fel szegény Limit...Még van pár karim,akik akarják,hogy visszatérjen a srác...Hus ugorjunk melegebb éghajlatokra és közben váltsunk témát :)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.14. 18:35

ezzel nem őt szapulom, és nem áll szándékomban általunk vélt "magánéletét" ismét szóba hozni. Egyszerű ténymegállapítás volt. De akkor sincs tippem, miről legyena duma...

Meridian
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.03.14. 18:43

mint mondottam,akkor menjen a duma arról,hogy hogyan tegyük jóbbá a "játszóterünket"...

ja gondolom,hogy ilyenkor meg mindenki kussol és senki nem ir reagot vagy azt,hogy bocs,de most nincs pénzem....

Ennyit az összetartásról...sok a beszéd és kevés a tett...látjátok ez a gond ezzel a világgal,hogy kevesen vannak,akik lépnek is vmit...

Meg ha nincs téma,akkor várjunk szimplán...nem kell feltétlenül beszélgetni ha annyira sem fontos,hogy egy nyalóka vagy egy fagyitól megkiméljétek magatokat havonta...ami mellesleg káros is a szervezetre 8)

ui.:mellesleg én már tettem egy lépést,hogy jobb legyen ez a hely ;)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.14. 19:10

hát, schinter...most remélem kitalálod, mire gondolok a reagod kapcsán (sípszó)
Nos, akkorhadd világosítsalak fel, okoska: ami azt illeti, sztem nem kevesen vunk, akik még "kiskorúak" és nem maguk intézik a pénzügyeiket. Jó lenne, ha nem tennél űgy, mintha csak te szertenél segíteni az oldalon :x :evil:
Pl én is nagyon szertnék tenni, de sajnos egyelőre még szülői felügyelet alatt állok. Legközelebb gondolkodj, mielőtt reagolsz!! kösz
:x :evil:

Meridian
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.03.14. 19:38

tisztában vagyok vele,hogy kiskoruak sokan.Ugyan akkor azt azért mindenki számára világos,hogy manapság 100 huf nem angy pénz...És megkérve a szülöket,hogy küldjenek már 100 huf-t a saját számlájukról Conéknak és mondjuk a jövőhéten nem kérek pénzt,hogy megvegyem azt a fyagyit/ruhát/zene cd-t/játék stb. cuccot,akkor azt hiszem,hogy a szülök eltudják ezt fogadni...
Amiket emlitettél az mind csak kifogás.Nem te intézed igen,de a szüleidet megkérheted rá és csak azt tudom mondani,hogy 100 huf nem nagy pénz...Legfeljebb kevesebb zsebpénzt kérsz arra a hónapra/hétre...

Tudom,hogy nem csak én szeretnék segiteni az oldalon,de ezek mind csak üres szavak...mondani mindenki tudja,hogy hát én is szeretnék,de....
És itt kezdpdik a bibi...

Köszi a jótanácsot ezt az egy dolgot nem egyszer gondoltam már át...Gondolkodj el te is azon,hogy egy másik csevegős topicban egy páran az összefogásról irtak és most pont van egy helyzet,ahol még nem is csak másokon hanem a saját "életünket" tehetjük jóbbá és kényelmesebbé...És itt lenne az ideje,hogy bizonyitsunk,hogy igen is van összetartás és nem csak a szavak hangzanak el,hanem a tettek is...elvégre a tettek határozzák meg az embert és nem az üres szavak....Csak számold össze,hogy hány ember van ezen az oldalon mint regisztrált tag..és ha ebből cska a 20% tesz vmit ezügyben máris kényelmesebb lenne...És végre nem az lenne,hogy várjuk,hogy vki más tegyen értünk vmit....

Ja és legközelebb gondol át mielőtt besipszózol mivel egy kiskorúnak egy kis tiszteletett kellene tanulnia és nem sipszózni....Jó dolog az etikett ;)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.03.14. 19:55

Más oldalaknál is láttam olyat hogy SMS-küldés segítségével lehetett az oldalnak pénzt küldeni!Ez megkönnyítené a szülői felügyelet alatt lévő játékosok és azok dolgát akik lusták elmenni a postára hogy küldjenek pénzt(mint én :D )!
De ez csak egy ötlet! :wink:
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.03.14. 19:57

Ne bántsátok egymást! Nem hiszem, hogy Con örülne ennek a párbeszédnek.

Meridián védelmében csak annyit, hogy nem minden szülő őrül, ha a csemetéje arra kéri, hogy támogasson egy általa nem ismert dolgot. Még akkor se ha csak 100 HUF-ról van szó.

Különben is, ha jól tudom a dolog nem kötelező, és biztos vagyok benne, hogy össze fog jönni a szükséges összeg.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.03.14. 19:59

Mennyi hiányzik még?
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.03.14. 20:00

Persze nem kötelező a dolog...csak kifejtettem,hogy véleményem szerint ha már egy páran irták,hogy összetartás kell,akkor most itt lenne az ideje,hogy tetekkel is bizonyitsák,hogy komolyan gondolták...mellesleg ezért irtam,hogy ha a regisztrál tagok 20%-a....

Sajna az sms-s módszer nem müködik ha jól emlékszem Con-k vmi olyasmit emlitettek,hogy nem éri meg a dolgot vagy vmi hasonlót...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.14. 20:02

Csak tájékoztatlak, kedves Schinterem, hogy aki nem érdemli meg, azzal szemben nem tanúsítok etikettet. És szeretném, h aolyan dolgokról, amiről halvány lila fogalmad sincs, nem nyilatkoznál iylen magabiztosan. Vagy a szomszédunk vagy, és tudod, hogy gondolkodik muterom a magusrol???Meglepté...
És örülnék, ha nem csak ilyen "amit mondtál, az mind csak kifogás" stílusban válaszolnál, hanem emlékezz vissza. 16 éves korodban...ha muterod valamiről azt kívánta, hogy a háta közepét előbb lássa, int hogy bármi azzala dologgal kapcsolatosat halljon, akkor egyszerű volt rávenni, hogy megtegyen valamit? Mert ha igen, akkor szerncsés vagy, én muterom nem ilyen. És ilyen fényben, erről az oldalról értékeld saját hozzászólásodat...sztem meg fox lepődni...

Meridian
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 91 / 300 • 1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok