*Az asszonynak megköszönöm a plussz sapkát még, és egy kicsit sietősre fogom a lépteimet a visszaúton.
Észlelve a négy banditát megállok a kis téren, türelmesen végighallgatom őket, de a kezemet a fegyverem markolatára csúsztatom, majd rezzenéstelen arccal csak ennyit mondok miközben előhúzom fegyverem.*
- Vegyétek el... Lássuk a medvét!
//Tagrid 4.méretkategóriájú fegyverrel harcol (másfélkezes kard) - így a banditák elvesztik a fegyver adta bónuszértékeiket ellene.
Tagrid az első körben hátrányból indul a túlerő miatt (minden harcértékére -15 jár)
A fegyverek 5-5 szegmenses időigényesek, ezért mindannyian 2-2 alkalommal támadnak egy körben.
A banditák elvesztenek 2 SFÉ-t a páncéljukból annak köszönhetően, hogy Tagridnak a másfélkezes kard fegyverforgatási képzettsége 4.fokú.
1.kör
Bandita 1
KÉ 24+10=34
TÉ 36+09=45
Sebzés: nem talált
Tagrid
KÉ 39-15=24+9=33
TÉ 75-15=60+86=146
Sebzés: 10 Sp (- 1 SFÉ) - 9 Fp
Bandita 2
KÉ 24+4=28
TÉ 36+99=135
Sebzés: 6 Sp
Bandita 3
KÉ 24+4=28
TÉ 36+91=127
Sebzés: 7 Sp
Bandita 4
KÉ 24+3=27
TÉ 36+24=60
(Tagrid Ép 16, Fp 17
Bandita 1 Ép 12, Fp 16 - az első banditára támad csak és kizárólag!)
Bandita 1
TÉ 36+09=45
Tagrid
TÉ 75-15=60+77=137
Sebzés: 11 Sp (- 1 SFÉ) - 10 Fp
Bandita 2
TÉ 36+67=103
Sebzés: 4 Sp
Bandita 3
TÉ 36+57=93
Bandita 4
TÉ 36+08=44
(Tagrid Ép 16, Fp 13
Bandita 1 Ép 12, Fp 6)
2.kör
Tagrid
KÉ 39+10=49
TÉ 75+81=156 - túlütés
Sebzés: 12 Sp (- 1 SFÉ) - 11 Ép, 22 Fp
Bandita 1
KÉ 24+7=31
Életereje: Ép: 12-11=1
Fp: 6-22=0...
sztem éppenhogy nem nyílt teljesen ketté
 //
//*A végzetes vágás után kétszer megpörgetem a kardot a kezemben, hogy egyszerre letérdepelhessek és leszúrhassam a kardot a földre rátámaszkodván pihenés képpen. Most ocsúdok fel, hogy rajtam kívül még mások is jelen vannak a csatában. Látván a vértek tökéletes védelmét inkább megpihenek, és megnézem milyen sebeket kaptam be mintsem vért nélkül beálljak ismét a csatasorba sebesülten.*

Azzal a minimális sajgással, amit a buzogány tudott okozni nem törődök, inkább körbenézek, hogy van-e még esetlegesen rejtőző ellenség, illetve hogy érzik magukat társaim. Tagrid letérdelése és kardra támaszkodása láttán kicsit összehúzom szemöldököm és én is mellé lépek. Szólni nem szólok. Dorf már kérdezett én csak a választ figyelem. Az elvágtató ló nem zavar a városőrséget ígyis-úgyis értesíteni kellett volna. Így legalább elegendő bevárnunk, bevárnom a katonákat, hogy gyors helyzetjelentés után intézkedhessenek. Uwel ismét igazságot tett. Így várakozás közben és a fakóhajú válaszát hallgatva lecsapom a bárdlapról a nagyja vért és egy rongyot tépve valamelyik zsodos köpenyéből, a tiszta részből, gondosan megtörlöm a pengét. Enyhén emgcsóválom a fejem, ahogy eszembejut egy komor gondolat.*
  Azzal a minimális sajgással, amit a buzogány tudott okozni nem törődök, inkább körbenézek, hogy van-e még esetlegesen rejtőző ellenség, illetve hogy érzik magukat társaim. Tagrid letérdelése és kardra támaszkodása láttán kicsit összehúzom szemöldököm és én is mellé lépek. Szólni nem szólok. Dorf már kérdezett én csak a választ figyelem. Az elvágtató ló nem zavar a városőrséget ígyis-úgyis értesíteni kellett volna. Így legalább elegendő bevárnunk, bevárnom a katonákat, hogy gyors helyzetjelentés után intézkedhessenek. Uwel ismét igazságot tett. Így várakozás közben és a fakóhajú válaszát hallgatva lecsapom a bárdlapról a nagyja vért és egy rongyot tépve valamelyik zsodos köpenyéből, a tiszta részből, gondosan megtörlöm a pengét. Enyhén emgcsóválom a fejem, ahogy eszembejut egy komor gondolat.*

Tudom visszanézhetném, de kivételesen elkényelmeskedem és inkább megkérdezem, ha nem gond.//
  Tudom visszanézhetném, de kivételesen elkényelmeskedem és inkább megkérdezem, ha nem gond.// >
>