*Cinkosan visszakacsint a fogadósra - mintha a szomorúság sosem környékezte volna meg...*
- Értem én, hogy szabadulni akar tõlem, mert feltartom a sok teendõjében
 Meg aztán inni sem iszom, mert még nem adott
  Meg aztán inni sem iszom, mert még nem adott   se étel, se ital - de dolgoztat
   se étel, se ital - de dolgoztat   -*és itt egy újabb széles mosolyt küld a kocsmárosnak* -   Viszont közéjük nem ülök, hisz nem hívtak meg - márpedig lehet, hogy tudatlan vagyok sokmindenben, de már azt megtanultam a saját bõrömön, hogy nem ülök bárhová csak úgy... - *ezeknél a szavaknál egy érdekes grimasz suhan át az agyán, mintha egy kisördög lett volna éppen :roll: * - vagy úgy is mondhatom, hogy nem akarom szétverni a kocsmáját... :D
 -*és itt egy újabb széles mosolyt küld a kocsmárosnak* -   Viszont közéjük nem ülök, hisz nem hívtak meg - márpedig lehet, hogy tudatlan vagyok sokmindenben, de már azt megtanultam a saját bõrömön, hogy nem ülök bárhová csak úgy... - *ezeknél a szavaknál egy érdekes grimasz suhan át az agyán, mintha egy kisördög lett volna éppen :roll: * - vagy úgy is mondhatom, hogy nem akarom szétverni a kocsmáját... :D 
A munkával meg ne féltsen, olyan könnyen nem adom magam. Volt már részem kétszinûekben. És bár kevés a pénzem és meg kell élnem valamibõl, de megfontolok mindent....- de tudja az aréna....- * és itt tekintete a távolba réved, és elgondolkodik mélyen...*

Egyszer megmutathatnád,hogy nálatok vagy inkább te hogy szoktál lovagolni
 Egyszer megmutathatnád,hogy nálatok vagy inkább te hogy szoktál lovagolni   
  >
 >