Gondó
<Úgy fest, lassan terjednek a hírek.>
*Mikor Rhienna asztalt bont én is fel álok.
- Kellemes pihenést. A vacsoránál is szívesen látnak az asztaluknál vagy azt már egymagukban óhajtják elkölteni?
*Miután megkapom ere a kérdésemre a választ leülök és Twou felé fordulok.
- Legjobb tudomásom szerint, akinek az öcsét megöltem „tejesen véletlenül”-*Bocsánatkérő félmosoly. –Elsőként halt meg. A társairól nem tudok semmit. Valószínűleg egyszerű bérencek voltak, de jobb az elővigyázatosság hátha egy klán tagjai, akik nem nézik, jó szemel a kudarcot.
*Kortyoltok a boromból.
- A dzsadok világáról legnagyobb sajnálatomra nem tudok semmilyen szépet mondani. Jelenleg egy iszonyatos háború folyik ott, amiből én csak az oldalszeléből kaptam egy keveset.
*Kortyolok még egyet az italomból és eszek néhány kanállal a levesemből.
<Nagyon lassan terjedhetnek errefelé a hírek ha ennyien nem halottak a háborúról.>
- Azon kívül, hogy poros egy környék és a háború, lassan de biztosan pusztít.
*Újabb pár kanál leves.
- Sajnos az emlékeim homályosak arról a világról. Viszont azt hiszem, jól példázza a körülményeket, hogy a sereg, amivel elindultam; mikor megérkeztünk a dzsadok poros világába háromezer főt számlált. Legjobb tudomásom szerint egyelőre csak én tértem haza.
*Iszom a poharamból és eszem a levesem, míg a Twou megemészti a halottakat és felteszi újabb kérdését.