Helyszín: A puszta - Nirmajéhez közel
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek Kora reggeli órák 5 óra vége fele
Résztvevők: Vipera (con Claudius); és halgatoság
*Ansin (az elf nő), nagy érdeklödést tanusitva figyeli mit müvelsz, Amikor a nöi alakot kirajzolod, kiváncsian néz rád. Az ivó mozduatnál felkacag. Majd Marafiszhoz fordul, miután ö befejezete a trásalgást. Ahoz hogy könyebben szot válthason vele, elöre döl nyergében, felsöteste veled egy magaságba kerül emiatt...*
(Elf)
-Valamit szeretne tölem, csak nem értem mesterem, ha jól sejtem inni szeretne, talán szomjas? Nem ivot elég bort? Aztmondta -*iszonyu akcentusal elismétli amit mondtál Pyarul* - ez mit jeelnt? Szivem szerint kecsketejen kivül semmit nem adnék neki...
*Marafisz felvonya szemöldökét, egy pár pillantig elgondolkodik, majd válaszol:*
(Elf)
-Észrevette hogy szép nő vagy, és ezt akarta elbeszélni, meg inni kért. Legjobb lenne a Nagy Kaszás fogadóba vinni az a neki való hely.
*Ansin meghökken, Marafisz szavain, látatóan valamit szolna, de magában tartja... egy pár pillanatig:*
(Elf)
-Ahogy akarod mesterem, de nem tartom jó ötletnek... Azon is csodálkoznék ha a lovat megtudná ülni...
*Marafisz, tekintetét rád emeli. Arcárol most nem kedvességet, sokalinkább határozott, ridek kegyetlenséget tudsz leolvasni...*
(Pyar)
-Ideje elindulni vipera, társalogni és inni ráértek majd Niramjéban. Nah segitek felszálni a lovadra, megkértem tanitványomat, vigyen titeket egy nagyon kellemes hangulatu fogadóba. Ha ott lesztek mond megt az otaniaknak hogy én fizetem mindazt amit megiszol.
*Azzal a 3. szabad lora felsegit, és utnak indultok. Persze ah elenkezel az más tészta...*
// Ami a tört ileti, azt nem látod, valami egészen más sokalta jobban leköti a figylemedet... vajon mi?

Vipera ( con Cladius) 1 tp adok, a karakter eddigi jó kijátszásáért, és mert sokadszora alaposan meg tudtál nevetettni