Helyszín: A puszta - Nirmajéhez közel
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek Kora reggeli órák 5 óra vége fele
Résztvevők: Vipera (con Claudius); és halgatoság
*Ansin (az elf nő), nagy érdeklödést tanusitva figyeli mit müvelsz, Amikor a nöi alakot kirajzolod, kiváncsian néz rád. Az ivó mozduatnál felkacag. Majd Marafiszhoz fordul, miután ö befejezete a trásalgást. Ahoz hogy könyebben szot válthason vele, elöre döl nyergében, felsöteste veled egy magaságba kerül emiatt...*
(Elf)
-Valamit szeretne tölem, csak nem értem mesterem, ha jól sejtem inni szeretne, talán szomjas? Nem ivot elég bort? Aztmondta -*iszonyu akcentusal elismétli amit mondtál Pyarul* - ez mit jeelnt? Szivem szerint kecsketejen kivül semmit nem adnék neki...
*Marafisz felvonya szemöldökét, egy pár pillantig elgondolkodik, majd válaszol:*
(Elf)
-Észrevette hogy szép nő vagy, és ezt akarta elbeszélni, meg inni kért. Legjobb lenne a Nagy Kaszás fogadóba vinni az a neki való hely.
*Ansin meghökken, Marafisz szavain, látatóan valamit szolna, de magában tartja... egy pár pillanatig:*
(Elf)
-Ahogy akarod mesterem, de nem tartom jó ötletnek... Azon is csodálkoznék ha a lovat megtudná ülni...
*Marafisz, tekintetét rád emeli. Arcárol most nem kedvességet, sokalinkább határozott, ridek kegyetlenséget tudsz leolvasni...*
(Pyar)
-Ideje elindulni vipera, társalogni és inni ráértek majd Niramjéban. Nah segitek felszálni a lovadra, megkértem tanitványomat, vigyen titeket egy nagyon kellemes hangulatu fogadóba. Ha ott lesztek mond megt az otaniaknak hogy én fizetem mindazt amit megiszol.
*Azzal a 3. szabad lora felsegit, és utnak indultok. Persze ah elenkezel az más tészta...*
// Ami a tört ileti, azt nem látod, valami egészen más sokalta jobban leköti a figylemedet... vajon mi?
 //
 //Vipera ( con Cladius) 1 tp adok, a karakter eddigi jó kijátszásáért, és mert sokadszora alaposan meg tudtál nevetettni

)
 )  
  Nem lehet csak úgy elrabolni egy embert és tönkretenni az életét. Tönkretenni egy családot. Érted? Nekünk embereknek nincsen ezer évünk...
  Nem lehet csak úgy elrabolni egy embert és tönkretenni az életét. Tönkretenni egy családot. Érted? Nekünk embereknek nincsen ezer évünk... 

.-msolyodik el majd eszik egy keveset a kinált ételből.
.-msolyodik el majd eszik egy keveset a kinált ételből.