• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 19 / 72 • 1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 72

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.01. 21:12

*Pihenget kb. egy órát a szobájában, majd kér fürdővizet. Megmosakszik, felölti teganpi, kicsit díszesebb ruháját, és lemegy az ivóba. egyrészt reméli, hogy Cont is ott találja, másrészt pedig szeretné egy kicsit élvezni az esti muzsikát. Mikor meglátja Cont az asztalnál, rendel egy kupa félédes vörösbort, meg malacsültet tört burgonyával, és odaül Con asztalához.

-Remélem nem zavar, barátom, ha egy kis dohányt elszívok.*kacsint Con felé. Ha az északi megengedi, mellénye zsebéből egy pipát és egy dohányzacskót vesz elő, kegtöm, és rágyújt. Füstöt fújva folytatja:-Nem tudod, hogy hol lehet és mit csinálhat Bedal? Kíváncsi vagyok. Amilyen diszkrétnek és nyíltnak ismerem, most valamelyik nővel beszélget...Valószínűleg a gorvikival, bár nem biztos. Mindenesetre remélem, hogy holnap beszámolsz erről arról. Mit is mondott Ivoria, mikor fog megérkezni a levél? Mert szerintem lassan határozni kéne, hogy merre megyünk, mert ha így haladunk, még a következő hónapot is Erion városának falai közt töltjük. Nagyon szép ez a város, de én már mennék. Unom ezt a tétlenséget...Utazni akarok már. Te hogy vagy ezzel?

*Kicsit gondolkodik, majd folytatja:
-Az igazat megvallva egyre jobban kezd érdekelni ez a küldetés. bedalhoz hasonlóan mé én sem jártam sossem Északon, az ottani földek engem is nagyon érdekelnének. Te úgy hallottam, valahonnan onnan jöttél, és Bedal már kikérdezett hazádat illetően. Ha nincs ellene kifogásod engem is tájékoztatnál az északi országokról?

*Érdeklődéssel hallgatja Cont, minden egyes szavára odafigyel, minél több információt próbál meg gyűjteni, tudását gyarapítandó.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.03.01. 22:11

(Fekete Mythar)

*Mikor meglát egy csavargót egy kihalt helyen aludni, halkan megközelíti, s úgy áll meg mellette, hogy az véletlen se láthassa meg ha felébredne. Előveszi kis tőrét és egy óvatos mozdulattal megmetszi a csöves karját majd lassan a szájához emeli és beleszív a kiáramló sűrű masszába. A csavargó ha felriadna akkor a tőrének nyele már ott is van az ipse tarkóján és visszatessékeli vele az álomvilágba. Ha végzett még elnézelődik egy kicsit az egyik utcasoron majd Lunírnak tett igéretéhez híven visszasétál a fogadóhoz. Miután bemegy helyet foglal a törpe mellet és ő is rendel magának valami ételt. Várja barátja milyen témával hozakszik fel!*
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.01. 22:25

KM esemény
Helyszín: Erion, Két Szűz fogadó
Időpont: Ősszel, Éjszaka
Résztvevők: Bedal Alen

Épp beszélgetsz Carolinávl mikor halk kopogást hallasz.Egy kicsit megijedtek,de aztán az egyik inas hangját vélitek felismerni.

-Bedal atyám a fogadós küldött,hogy szóljak önnek,hogy egy levele érkezett.A levelet a pultnál veheti át.

Aztán halljátok,ahogy sietve távozik az inas.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.01. 22:32

(Bedal Alen)

* Bedal értetlenül áll a fiú elött.*
- Levelem? Ki küldte?
* Mikor látja, hogya srác elviharzik, kis értetlenkedés után kíváncsiság szikrája lobban a szemében. Fennhangon szól az ágy alá rejtőző Carolinának.*
- Kérlek, maradj itt, ahogy hallod, levelem érkezett. Azonnal jövök, addig csak maradj a helyeden...
* Bedal kinyitja az ajtót, majd sebes léptekkel a lépcső felé iramodik. Hosszakat lépve leér azon, majd a fogadós pultjáhz lép. Megköszörlülve a trkát a férfihoz lép.*
- Khm... a szolgája azt mondta az imént, levelem érkezett. Bedal Alen vagyok... kérem nézze meg, a fiú mire gondolt...
* Türelmesen várja, amíg a fogadós ügyködik, majdha megkapja a levelet, rövid köszönetet mormolva elindul felfelé.*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.03.01. 22:37

( Con Bronta )

* Figyelgeti az embereket , s közben iszogatja italát. Egy kis idő múlva látja, hogy Ivória lejön, majd rá sem hederítve a pultossal beszél valamit. Utána visszatér a lány az emeletre. *< Na mi a fene! Úgy látom a kisasszony megsértődött, pedig ha jól tudom nem én vagyok Bedal, meg nem én vagyok a megbízó, ki beszél össze- vissza! Kezd ezzel az egésszel tele lenni a tunikám! Nem hiszem el, hogy pont egy ilyen szedett- vetett, bizalmatlan társaságba és egy ilyen össze- vissza beszélő megbízóval kellett, hogy a sors összehozzon. Veila szerintem ez a büntetésem sikertelen küldetésemért! Ígérem megpróbálok helyt állni az élet ezen a színterén is! Végig csinálom ezt az ügyet ha a fene fenét is eszik! Kiderítek mindent, felgöngyölítem az ügyet, ha bele döglök is! > * Ekkor érkezik meg Mythar bólintással üdvözli Cont. Majd ő viszonozza azt. Miután Mythar távozik az emeletre nem sokkal később Con megpillantja a leérkező Nichent, kit hellyel kínál az asztalnál, majd fél perc sem telik bele és a bejáraton keresztül Fejszés Lunir lépked be az ivóba. Con üdvözli a törpöt, majd Nichenhez hasonlóan ő is rendel valami vacsorát. Tükör tojást kér szalonnával, mellé pedig egy csésze teát rendel. Ezután a feltett kérdéseire válaszol.*

- Hát amint mondtam Tiadlanból érkeztem. Bedal szobájában meséltem is már arról neked is , mikor olyan szépen összegyűlt a társaság első alkalommal. Szerintem azt te is tudod, hogy Tiadlan ősi ellensége Toronnak és azt is, hogy az északi hármak szövetségének oldalán áll. Amúgy én azért ülök itt, mert szeretném megvárni a levél érkezést. Szeretnék kicsit elbeszélgetni a futárral, hát ha tud egy- két információval szolgálni Ivória apjának állapotáról, meg a feléjük lévő történésekről. Hát, ha több dolgot tud mondani az üggyel kapcsolatban, mint megbízónk!* Kacsint egyet Nichennek, majd iszik egy kortyot italából és ő is kérdezősködni kezd.*
- És mi dolga van egy lovagnak eme díszes társasággal? Hogy lehet az, hogy nem a bírtokodon ücsörögsz, vagy nem nemesi bálon csapod a szelet a hölgyeknek?
* Ivória megérkezésekor hellyel kínálja, majd feledtetve a problémákat inkább az időjárásról, Erion nagyságáról és sok színűségéről beszélget.*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Joe Lyon 2006.03.01. 23:03-kor.
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.03.01. 22:43

(Miro)

[i]*Egész este az ivóban tartózkodik, beszélget azzal akivel találkozik, majd mikor már érzi hogy ideje van, elbúcsúzik mindenkitől, majd felmegy szobájába. Az ajtót gondosan bezárja, majd felölti kiválasztott ruháját, fegyverzetét. Kinyitja az ablakot, gondosan körülnéz, majd ha tiszta a terep, lehuppan a földre, mint egy macska. Incognója mint egy fekete árny suhan mögötte, bár maga is inkább egy árnyra hasonlít. Végighalad az ablakok alatt, majd mikor megtalálta Bedal szobájának ablakát, előveszi mászóvasait és nekiáll a munkának. Az évek alatt keletkezett repedések megkönnyítik feljutását, de még így is vigyáznia kell, nehogy valami váratlan történjen. Minden úgy megy ahogy eltervezte, a feljutással nem volt sok gond. Az ablakkal annál inkább. Megpróbálja kinyitni óvatosan, csendben, de nem enged a retesz. Nincs más választása, tőre néhány csapásával felfeszíti a zsanérokat, a fa és üvegrésznél egyaránt. Ez azért valamennyi zajjal jár, de mégsem akkorával mintha betörte volna. Dolga végeztével bemászik az ablakon, nyitva is hagyja azt, a fényeket eloltja. Örül, hogy a fogadós jól időzített, a pap most éppen kézhez kapja lent a levelet. Bebújik az ajtó holt terébe, tőreit az alkarjához szorítva vár, hogy megjelenjen a pap.

<Most megvagy, ezentúl nem kell hallgatnom azt a fölényes, beképzelt okoskodásodat.>
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.01. 22:47

KM esemény
Helyszín: Erion melleti erdősség
Időpont: Ősszel, Éjszaka
Résztvevők: Carolina con Ragucci, Miro, Bedal Alen

Miro:
Gond nélkül bejutsz bedal szobájába és úgy helyezkedsz,hogy a legkönyebben elkaphasd a férfit.

Carolina:
Az ágynemű tartóban fekszel mikor csak azt hallod,hogy vki feszegeti az ablakot.Egy ideig tartja magát,de aztán enged a feszitésnek.

Bedal Alen:
Lent a fogadós végigmér majd lehajol a pult alá és elővesz egy levelet,amit átnyújt neked.

Üdvözöllek kicsi lányom! Levelednek nagyon megörültem, remélem az öröm amit adtál segít átvészelnem életem eme szörnyű időszakát. Hallottam társakra is leltél Erionban, mint ahogy sejtettem. Nagyon büszke vagyok rád, mostmár egészen biztos vagyok benne, hogy jócskán örököltél a kalandozóvérből ami a családomra jellemző. Úgy tűnik jó társakat találtál magadnak, de jól teszed ha a gorvikitól tartózkodsz. Gyilkos pengéje csak arra vár hogy a te gyönyörű, tiszta húsodba marjon, kérd meg a társaidat, hogy vigyázzanak rád és ne hagyják, hogy az az álnok szuka bántson! A mellékelt levelet pedig add át Bedal úrnak. A birtokra jönni teljesen fölösleges, ezenkívül nem kockáztatok semmit...A vizsgálatok már megtörténtek, az eredmény a mellékletben részletesen le van írva, és megnyugtatlak, a nyomozás sikerrel járt. Sok szerencsét kívánok nektek, és remélem épségben visszatérsz Toronból társaiddal együtt.

Atyád,
Melron al Anaiss

MELLÉKLET

Kharin Ziod, a Lar Dor-i varázslóiskola beavatottja, a tér és mentálmágia adeptusa.

Bedal úrnak, az Ordani rend felszentelt tagjának

Az apa kérésére végigvizsgáltam a házat. Az ön szaktudásának hiányosságára tekintettel az ön kapacitásához mérten fogok írni. A kúriát végigvizsgáltattam, közben néhány elméletet állítottam fel, hogyan is juthattak be a merénylők. Szerencsére alig fél napi vizsgálódás után megtaláltam, amire szükségem volt, egy apró ruhadarabot, ami az egyik hátsó ablak párkányából kiálló szegbe akadt bele. A ruhadarabon keresztül megtaláltam az egyik merénylőt, aki elég kínos helyzetbe került mikor hirtelen fegyveres őrök körébe teleportáltam. Miután lefegyverezték és a kihallgatás nem vezetett a várt eredményhez, vállalkoztam, hogy átvizsgáljam az elméjét. Felettébb érdekes dolgokra bukkantam, bár bevallom, hogy a szerencse is közrejátszott kicsit. A férfi a Kobrák egyik jelentéktelen klánjának tagja volt, bár ez szempontunkból lényegtelen. Az indok ugyan irreleváns, de szimpla bosszúmerénylet volt egy régi üzleti törlesztés, aminek részleteibe nem mennék bele, mivel jómagamnak sincs köze hozzá, nemhogy önnek. Az őrség megölte két társát, köztük a merénylőt is, de ezt elhallgatták, ugyanis féltek állásuk elvesztésétől. A nagy szerencse, hogy a férfi hallott a méreg eredetéről. Toronban keressék a Khellemi Füstköpők boszorkánymesteri szektát, azok foglalkoznak ilyen ocsmány dolgokkal, és valószínűleg csak ott lehet beszerezni az ellenmérget. A férfit Dreina ítélőszéke elé vittettem, megkapja méltó büntetését. Sok szerencsét a kutatásban.

U.I.: Toronba semmiféle papírok nem szükségesek, hacsak nem próbálnak a Háromfejű birodalmába holmi külföldi nemesként bejutni (megjegyzem, otrombaságnak tartanám, de mivel ön nem tartozik a gyengébb elméjűek közé, ezért bízok benne hogy nem követ el ilyen hibát). A legmegfelelőbb álcának a kereskedőét találom, ha minden embert átvizsgálnának, Toron gazdasága összeomlana, mert senki nem menne oda. És megjegyzem, hogy nem jellemző a birodalomra, hogy csak úgy feláldoznak holmi idegeneket. Az ilyen tévhitek sajnos nagyon elterjedtek, főleg az Északi szövetség hajlamos ilyen rémtörténeteket a világba helyezni.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.01. 23:05

(Bedal Alen)

* A levelet leolvasva egy ideg kezd el vibrálni a homlokán. Végig higgadt marad, ám belül háborog.*
<... Kifogásolhatatlan... mindenre van válasz. Kíváncsi vagyok, miket írhatott meg a szuka... no de ez majd elvállik. Ideje szemesítenem egy-két dologgal. Pfeh... kapacitásomhoz mérten... ugyan, mit tudhat rólunk holmi varázsló? Amíg valaki nem tapasztalja meg Ordan fényét és pompáját, amíg nem járnak a Rend iskolájában, amíg nem hallgatják meg a filozófiánkat... addig ne mérjenek senkit hozzánk. Pfah... lenéző... uyganakkor zseniális. Sértegetés nélkül...politikai húzás... makulátlan. Magam se írhattam volna jobbat. Figyelemre méltó. Elgondolkodtató, miért éppen hozzám írtak levelet... elvégre nem én vagyok a csapat egyetlen tagja. Ezt holnap közkiccsé kell tennem. Node sietni kell...>
* Bedal felbaktat a lépcsőn, majd kimért léptekkel a szobája felé indul.
<... Hm... már elmult a megbeszélt idő.. és még nincs itt. Lehet hogy megfutamodott. Nos, még várok...>
* Bedal benyit a szobába. Levelét kezében tartva indul az ágy felé.*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.01. 23:12

(Nichen de Azadyr)

-Nos, ennek az az egyszerűoka, hogy nekem nincsen birtokom, mivel apám kitagadott. Igazából a déli Városállamok egyikében, Galionban kellett volna városőri szolgálatot teljesítenem , mint ahogy azt apám is tette, de kalndozóvérem ezt nem engedte, így apám ktagadott. Én először a sogronitákhoz mentem, Ordanba, itt ismerkedtem meg Bedallal. De aztán nem lett belőlem tűzvarázsló, hanem egy öreg és hitehagyott pyarroni lovag okított ki a lovagiasságra, és a fegyverforgatás művészetére.*Itt kifúj egy rendes adag füstöt, ami félig-meddig ködbe burkolja. Biccent a belépő törpnek, és egy kicsit elidőzik rajta a tekintete.
-Hol is tartottam?...Ja, igen , megvan. Az elkövetkezendő időkben együtt kalandoztam mesteremmel, soha meg nem állva. Útjaink elválása után ő még délebbre ment, én pedig északra, Erionba, és most itt vagyok. Ami pedig a bálokat illeti, edig egyhez sem volt szerencsém.
És te hol tanultál? És hogyhogy nem maradtál északon? Ha nem baj, szeretnék valamivel többet megtudni rólad, mint jövendőbeli társamról.
*Újabb adag füst*

*A lépcsőn lesiető Sogron-pap látványa nagyon meglepi. Elsőre is az jön le az arcáról, hogy nem tudja, tulajdonképpen mit is keres idelent a sogronita. Amikor meglátja a levelet, rögtön feltámad benne a kíváncsiság és a gyanakvás.

-Con, nézz csak oda! Bedal levelet kapott. elkérem tőle, hátha valami fontosat megtudunk belőle. Aztán visszajövök ide, mert nagyon kíváncsi vagyok a történetedre.

*Feláll, és komótos léptekel Bedalhoz megy. Megáll mellette, amíg aza levelet olvassa, majd amikor végez, megszólítja:
-Látom levelet kaptál...magánügy? Miről szól? -ha nem sértelek meg ezzel a kérdésemmel-. Ha nem akarod, ne mondd el.
*Megvárja, amíg a pap röviden tájékoztatja a levélről, majd ha úgy gondolja, hogy Cont is érdekli, illedelmesen elkéri, kizárólag Connak mutatja meg.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.03.01. 23:19

(Miro)

Mikor nyílik az ajtó, arcán elégedett mosolyt figyelhetne meg aki átlát a sötétség fátylán. A pap elé ijesztő látvány tárul mihelyt belép, a csorba ablakból kísértetkék holdfény árad, ami megtörik és visszaverődik néhány szilánkon. Már indulna az ágy felé, de ekkor egy halk suhanás hallik háta mögül, nyakába égető kín hasít, a kiserkenő vér melegsége beszökik a ruhája alá. A pengék görbék mint a fogyó hold, élesek mint a héja szeme és hűvösek akár Beriquel lapálya. A vágás nem mély, a lány fogása és duplapengés torokszorítása viszont nem hagynak a papnak sok teret a cselekvésre. Az árny megszólal, hangja magabiztos, kissé gúnyos, de inkább suttog, egészen közel hajol a pap füléhez.

-Sakk, matt. Ha akarnám, már halott lennél, Bedal Alen. Ne merészelj megmozdulni! Ugyan tisztelem intellektusodat és jó kombinációs készségedet, de ma reggel betelt a pohár, ideje van már, hogy észrevedd magad.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.03.01. 23:26

(Fejszés Lunir)

*Ahogy barátja leül az asztalhoz érdeklődve hozzá fordul.*

-Nos barátom, sikerült elintézni amit akartál?Remélem megjön az a levél mert egyre jobban kezdem elveszíteni a türelmem...ha így folytatom még Tarinba se jutok el, nem hogy Beriquelre...de hagyjuk is...

*Majd fáradt mozdulattal kupája után nyúl és jól meghúzza.

-Komolyan mondom, hogy mióta Erionba jöttem, egy jó dolog történt velem...és az az volt hogy találkoztunk...még mindig azon gondolkozok, hogy miért pont Toron?Vajon miért?Nem félek vagy ilyesmi*Nem mentegetőzik, egyszerű tényként közli*de hogy tudott így kiszúrni minket egy ilyen feladatra...de mindegy is csak legyünk túl rajta, kapjuk meg a jutalmat, és én már itt se vagyok!

*Mégegyet kortyol a borból.*

-Ja és még valami...Csatlakoznál hozzám beriqueli utazásom során?Nagyon örülnék ha velem jönnél...mert még képes vagyok valami zöldfülű bagázst kifogni, és szeretném ha lenne mellettem egy tapasztalt kalandozó, aki egy jóbarát is egyben...Nos mit mondasz?Tudom korai még erről beszélni csak kíváncsi vagyok, hogy mit szólsz hozzá...
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.01. 23:30

(Bedal Alen)

* Mikor Nichen lent megkéri, mesélje el mi ál a levélben, Bedal csak enyit mond.*
- Kérlek... majd holnap mindent elmondok, és megmagyarázok! Sietnem kell... holnap, ígrem mindenre fény derül!
* Amikor a szbájában támadás éri, Bedal nagyon megijed. A hangot hallva, éshogy a penge megnyugszik, rögtön visszatér szemébe a dac, és újra visszarendezi vonásait. Nem fordul meg, a homályba mondja.*
- Lehullott hát a lepel, hölgyem. Bevallom, hihetetlen jól csinálta. Ügyes... kétségtelenül. És most, megöl. Ne aggódjon... nem kell lelkiismereti gondokat csinálnia belőle. Csak maga, én, és a penge. Milyen sima lenne... nemdebár? De ha jól sejtem, nem ezért jött el. Kíváncsi vagyok, mivel huzakodik elő. ha megbocsát... szeretnék megfordulni.

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.03.01. 23:41

(Miro)

-Hihetetlen hogy még a halál küszöbén is képes vagy szemtelenkedni, Sogron papja. Tudd meg, hogy nem azért jöttem hogy életed vegyem, hanem hogy tisztázzak veled egy két dolgot. Nem, nem követem el azt a hibát, hogy elengedlek, nem tudom miben settenkedsz. Amíg nem ismered el, hogy leszereltelek, nem tudunk tárgyalni. Így is jó lesz neked, elég jól hallasz, nem? :twisted:

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.03.02. 0:03

(Fekete Mythar)

*Biccent Connak és Nichennek is. Majd rövid gondolkodás után rendel egy kupa száraz fehéret és válaszol*

-Amit kellett elintéztem! Egyszerű temetési szertartás, a szokásos emlékezés. Beriquel? Jól hangzik elég elérhetetlen ahoz, hogy ne unatkozzunk út közben. Amúgy még nem vagyok tapasztalt kalandozó. Gondolj csak bele, ha én is olyan sokat jártam keltem volna mint Aurin el Marem! Ő már tapasztaltnak számít. Hozzá képest még csak kezdő vagyok.
-Én is azon akadtam fönnt a hölgyel kapcsolatba, hogy nem specialistákat kért fel! És hogy mért pont Toron? Csak az istenek a megmondhatóik. De a levélből talán kiderül.

*Az északi harcos felé mutat*

-Szerintem üljünk át ne gondolja, hogy valamiben mi is sántikálunk!

*Azzal kupájávál a kezében átül Con asztalához. És barátságosan köszönti.*

<Csak azt nem értem mért köszönök napont 100-szor az embereknek :roll: >

-Üdv barátom! Történt valami érdekes amíg mi elvoltunk? Esetleg a levél már megjött? Elég nehéz télenül várni rá....
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Desmond Tiny 2006.03.02. 17:04-kor.
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.03.02. 0:03

(Carolina con Ragucci)

*Rémülten lapul az ágynemütartóban és csendben várja, hogy valami történjen. Aztán történik is. Meghallja Bedalt. Már a lépdeléséből felfedezi, hogy a pap az.*
<... Neeee. csapda. ...>
*Az ágy sokat lefog a hallottakból. Azt nem is hallja, hogy a támadó pontosan mit mond, de a hang az biztos a lányé. Meghallgatja Bedal mondandóját is. Belül érez valamit. Érzi, hogy meg kell védenie a papot. Bármi áron. Nem tudja, hogy miért ennyire erős ez az érzés, de csak a pap megmentésére koncentrál.*
<... Talán nekem mondta, hogy tudjam a felállást. ...Penge... ...hogy megfordulhasson... akkor mögötte áll és tőrt szegez neki. De a torkának, vagy a hátának? A fene. Nem tudok innen gyorsan kiurani. Majd szépen lassan, hogy ijedségből ne szúrja le a papot. ...>
*Szépen lassan kikászálódik az ágyból. Nem tesz semmi hirtelen mozdulatot. Feláll talpra. Arcán hüllő nyugalom. Villámgyorsan felméri a helyzetet. Aztán meglátja a görbe pengéket és elszáll az agya. Előtör a gorviki belőle. És elkezd kiabálni a lánnyal.*
- Te kis szuka! Még neked állt feljebb? Te papolsz itt a többieknek arról, hogy nem szabad megbízni a nyomorult gorvikiban, meg teszed itt a félős kislányt, aztán ilyen görbe szek... micsodákkal hadonászol? Mit képzelsz magadról! És akkor most ki a franc vagy te?! Mer megtudtam, hogy a fejvadászoknak vannak ilyen fegyverei. Ha elvágod a pap nyakát, akkor kitekerem a nyakadat.
<... Azt még nem tudom, hogy hogyan, de majd csak beugrik pár csihipuhi fogás. legalábbis nagyon remélem. ...>
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 19 / 72 • 1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 72

Vissza: Régi Kalandok...