• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tengermellék & Kalózok [Felfüggesztve]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
416 hozzászólás • Oldal: 25 / 28 • 1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.05. 13:20

KM esemény [Tysson-Lar]
Helyszín: Abaszisz, Tengermelléki birtok fennségvizein
Idõpont: délután
Résztvevõk: Mina (Hakea Ello), Eldwyr (Eldwyr), Glammy Zansane (Layla)

* Riel hírtelen nem tudja mit kezdjen Minával... óvatosan mögélépked és átkarolja...*
- Ha valaki elég okos, nem kell beleharapnia a tortába hogy tudja, édes... nem tehetek az érzések hiányáról Mina. Ha valahogy gerjeszthetnék magamban elég... áhh... midnenem eldobnám érte. De nincs rá mód. Oh Mina annyi mindent kaptam tõled... és annyi mindent szeretnék adni cserébe. Olyan mély kapcsolatot alakítottunk ki, amelyik köteléke még az önzõ szerelemnél is nagyobb... nem akarom ezt feláldozni. Szeretném ha mellettem maradnál és viszont... de mint lelki társ és nem mint szerelem.

* Krom elmosolyodik...*
- Igen a tenger... szeritnem néhány óra... napnyugtára ott leszünk. De ott a kapitány, tudakoljuk meg...
* Azzal a kapitány és Glammy párosához lép... a tengerész éppen a lánynak ad választ az egyik kérdésére...*
- Én magam hiszek ám az ilyenekben. Az érzékeimmel láttam és hallottam a teremtményeket... a tapasztalás segített elfogadni a létezésüket. Igenis vannak tengeri hatalmak, erõk... és lények amik ezekkel együtt tanyáznak odalenn...
* krom megvárja míg a kapitány végigmondja, majd biccent... Glammynek odaszól...*
- Megbocsát egy percre hölgy? * Azzal a kapitányhoz fordul...* Mikor érjük el az ércbányákat?
* A férfi azonnal rávágja...*
- Napközép után az ötödik órának vége felé. Sötétedés elõtt valamivel...
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.02.05. 16:13

(Eldwyr)

*A kapitány válaszára elkomorodik.*

-Sötétedés elõtt? *ismétli*

<Hoppá. Remélem nem akarunk azonnal lerohanni a szigetre. Üres vagyok teljesen.>

*Megvonja a vállát és a többiekhez fordul.*

-Nem ártana valamilyen stratégiát kiagyalni és eldönteni, hogy kik mennek a tárgyalásra.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.02.05. 17:30

(Glammy Zansane)

<Hát mégis vannak olyan dolgok, amiket én sohasem fogok megérteni... nehéz elfogadni, de léteznek. Pont, mint az érzések -csakhogy a világon mindent a felejtés, az elmúlás, a porba hullás veszélyeztet... ez ellen nem tudunk mit tenni... várni kell. Pont, mint a szirének halálos játékára...>
Glammy biccentett a kapitány felé, jelezve, hogy nyugodtan beszéljen Krommal, ennek ellenére még szeretett volna beszélgetni a férfivel...
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.06. 17:46

KM esemény [Tysson-Lar]
Résztvevõk: Eldwyr (Eldwyr), Glammy Zansane (Layla)

* Krom Eldwyrnek...*
- Úgy tudom, Riel már eldöntötte ki jön és ki nem. De ebben nem vagyok biztos. Õt kellene megkérdezni errõl. Hol is találjuk most?
* Kérdezi a kapitánytól... amaz közli, hogy nem igen tudja. A kapitány Glammyhez visszafordulva folytatja...*
- Mondok magácskának valamit... látom a szemében hogy valami miatt nagyon nem boldog. Régi tengerészmese... sok évvel ezelõtt egy Anox nevû hajóskapitány járta a tengereket itt, a Tengermelléken. Beleszeretett annak rendje és módja szerint egy halászleányba, Gimonba. A lány is szerelmes volt belé, ám mint magas rangú flottatisztnek és mint parasztleánynak nem lehetett közös jövõjük. Anox végsõ elkeseredettségében megölte magát. Mondják a lányt a gyász magával vitte a sírba. Anox jobbik keze, Ulyk azonban a párt halála után egy lélekvesztõbe tette és úyg bocsátották a tengerre õket. Mondják a tengeri folyondárhálók magukkal ragadták a kis csónakot és a méybe húzták... Antoh istennõ vette oltalmába a párost még halálában is. Azóta népünk a folyondárhálók rendszerének bûhatást tulajdonít... az ifjú szerelmespárok abból fõzött italt isznak, hogy biztosítsák egymással való jövõjük. Ha szerelmi bánat gyötri... tépjen egy keveset... látja?
* Azzal a hajó oldalára mutat... éppen egy folyondár mezõ felett cirkál el a hajó...*
* Eközben Krom Eldwyrnek...*
- Nézzük meg az ebédlõben, hátha ott van.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.02.06. 18:47

(Glammy Zansane)

Szeme felcsillant egy pillanatra. Arca élettel telt meg, ami másodpercek alatt eltûnt a helyérõl -komor, lenézõ kifejezés vette át a helyét.
-Nem hiszek az ilyesmikben. -felelte a lány ridegen, de hangja minduntalan meg-megremegett. -Ezek csupán... mesék, kitalált történetek. Annyi szerelmespár van még a világon rajtuk kívül, nem hinném, hogy megváltoztatná a jövõmet kettejük érzelmi világa...
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.02.06. 20:44

(Eldwyr)

*Figyelmesen hallgatja a kapitány meséjét, megvárja Glammy reakcióját, majd a kapitányhoz fordul.*

-Nekem viszont tetszett a történet. Azt hiszem megzenésítem, ha még nem tette meg valaki elõttem. Ha vége a küldetésnek szívesen meghallgatnék még néhány ehhez hasonló mesét. Ön mesél én zenélek az egészet kiadjuk, had okuljanak a szárazföldiek ezekbõl a szép történetekbõl.

Kromnak:
-Igazad van az egy központi hely elõbb-utóbb mindenkit oda vonz a korgó gyomra. Menjünk!

*Magához veszi a tányért meg a flaskát és követi Kromot.*

-Rend a leke mindennek. *Veti oda még a kapitánynak.*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.02.07. 14:49

(Glammy Zansane)

A lány a gondolataiba mélyedt, majd egy alkalmas pillanatban, amikor a kapitány figyelmét más vonta el, szakított egyet a folyondármezõ rengetegébõl, és elrejtette ruhája bugyrai között. A szíve hevesen kalapált, nem értette saját magát, miközben azt suttogta:
-Bárcsak igaz lenne... bárcsak ennyin múlna csupán...
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.08. 19:42

KM esemény [Tysson-Lar]
Résztvevõk: Eldwyr (Eldwyr), Glammy Zansane (Layla)

//... Ejh Hakea írjál már... nem tudok továbbmenni ha nem írsz. Quator te is írj, mert szegény Yvett nem tud addig mit kezdeni... ha nem írtok akkor Km-i hatalmamat fogom bevetni :evil: Azaz írok helyettetek :twisted: ...//

* Krom Eldwyr oldalán ismét az ebédlõbe sétál... az asztal mellé érve szétnézve látják, hogy itt bizony Rielnek nyoma sincs. Egyedül a marcona Pelin és Edvin van jelen; a sarokban két harcos beszélget... Krom Eldwyrhez fordul tanácstalanul...*
- No most mi legyen?

* Eközben a kapitány mélyen Glammy szemeibe néz...*
- Hisz-e benne vagy sem az már a maga dolga... de ártan inem árthat ha megpróbálja. Hátha... én bízom a sikerben. Az már hathat rá :) talán ennyin múlik... és ha igen? Elszalasztaná az alkalmat hogy megrpóbálhassa?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.02.08. 22:23

(Pelin)

*Eszik tovább. Nem szól semmit. Csak egykedvûen szemléli a környezetét, ami most a kantin és Edvin kettõsébõl áll fõként.*

//Ha nincs mit írjak, akkor egy alapból szótlan karit nem fogok csevegõgéppé alázni.//
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.02.09. 2:26

(Edvin)

*Figyeli Pelin arcát. Szótlansága már egy idõ után feszélyezi, inkább sûrûbben húzogatja meg a szeszes üveget.*
- Asszem én is eszem. - * <legalább lekötöm valamivel magam, mert a végén még seggrészeg leszek itt ebben a nagy szócséplésben> *azzal õ is nekiáll enni keveset, azért az alkohol hatása megmaradjon enyhén.*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.02.09. 7:14

(Glammy Zansane)

A lány csökönyösnek tûnt. Megrázta afejét, miközben még mindig gondosan takargatta kincsét. Nem akart lekötelezve lenni a kapitánynak, most pedig úgy érezte, a férfi esze gyõzedelmeskedett felette.
-Nem vagyok babonás, nem hiszek a mesékben. Mi értelme megpróbálni akármit is, ha egyszer úgyse lesz haszna, és nem váltja be a hozzá fûzött reményeket... nem akarok koppanni. -a lány arca elborult.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.02.09. 18:35

((Eldwyr)

*Krom kérdésére megvakarja a fejét.*

-Ahoz túl nagy a hajó, hogy fel-le bolyongjunk rajta Rielt keresve, de a szobájában még megnézhetjük, ha ott nincs lehet, hogy Minánál van, de egyikük kabinját se ismerem. Maradjunk itt, hátha megéhezik.

<Ha jobban ismerném vagy az elmém nem lenne olyan üres mint egy száraz kút ez most sokkal egyszerûbb lenne.>
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.09. 20:03

KM esemény [Tysson-Lar]
Résztvevõk: Mindenki

//... Bocsi Quator, csak nem tudtam azért nem írsz Yvett korábbi reakciójára mert nem akasrz vagy mert nem kell :oops: Muszály lenne ezt végre lesakkozni már... nem tudok nélküle továbbmenni...//

* A kapitány Glammy reakciójára megrázza a fejét...*
- A hölgy tudja... nem akarok erõszakoskodni kréem, távol álljon tõlem. De ha rám hallgat, kipróbálja... ejh nem akartam leterhelni... ha gondolja mindjárt tennivalóim után látok...

* Krom egyrefeszültebb lesz...*
- Jó lenne megtalálni márpedig. Amondó vagyok, hogy Mina szobájába menjünk. Sejtésem szerint ott találjuk.
* Ha társának nincs semmi ellenvetése, felkeresi Mina szobáját és bekopog... Riel azonnal érzékeli, majd ki is szól...*
- Igen?
* Krom hangja...*
- Riel Forgot keressük. Az estrõl lenne szó.
* Riel lábai a földbe gyökereznek... nem hagyhatja itt Minát... de a kötelessége...*
- Bocsáss meg Minám. Muszály mennem. Kérlek... godnold végig amit mondtam. Melletted vagyok...
* Azzal egy csókot lehell a lány homlokára, majd az ajtót kitárva kilép... Kromra tekint elsõként szigoróan...*
- Nos, mi lenne a kérdés? Ha jól sejtem... *szünet...* Menjünk inkább a szobámba...
* Azzal a páros mellett a szobája felé veszi az rányt... amint odaér, benyit kulcsát használa, majd az asztalának szélén helyet foglal... megkéri Kromot hogy az ajtót zárja be...*
- Nos mi lenne a kérdés, teszem fel a kérdést ismét?

* Az ebédlõben hamarosan a törp jelenik meg... távolról Pelinre rivall, kezeit peckesen a derekán nyugtatva...*
- No hol van az a cápavasdász, akivel dolog van odafenn? Úgy hallom visszavonult csámcsogni némi puha fehérkenyeren és édesboron. Azt hinné a férfi, hogy vadhúson él és pálinkát iszik. No... álljon elõ Pelin Ahaello és mutassa meg nekem is mit tud! :twisted:
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.02.10. 7:34

(Glammy Zansane)

-Dehogy... dehogy terhel le! -a lány dadogva szól a kapitány után. Nem tudta miért, de egyre jobban kezdte felpiszkálni eddig alvó kíváncsiságát a mese. -Tudna még mondani ilyen történeteket, kérem...? Olyan... szórakoztatóak. És bizonyára van valóságalapjuk is...
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.02.10. 9:00

(Pelin)

*Unott arccal eszeget. A törpére rá sem hederít. Edvin feszélyezet hangulatát megérzi, mint a vérszagot és magában jót mulat rajta. Elmosolyodik a maga féloldalas, halvány szájhúzásával.*

-Látom ízlik a bor.

<Érdekes fickó ez. :? Még mindig egyensúlyoz a furcsa társ és a használhatatlan ficsúr mezsgyén. :twisted: Ha nem akarna annyira humoros és "kellemes" beszélgetõ lenni nem is lenne vele semmi baj.>
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
416 hozzászólás • Oldal: 25 / 28 • 1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28

Vissza: Régi Kalandok...