Moderátorok: Lianna Pentangelin, Admin

//
 //

Az irodája előtt várja egy pap, aki papírokat hozott, amiket alá kell írnia, hogy hivatalosan is védi azt a leányzót, és ezt az egyház is elismeri az ön személyét.

Van egy roppant egyszerű és hatékony módja az efféle tahók távoltartásának: Testhőmérséklet változtatás. Engedje csak meg, hadd csapjon a fenekére. Azután: emelje fel a testhőmérsékletét a fickónak vagy 3-4 fokkal. Nincs az a kanos férfi aki magas lázzal nekiállna virgonckodni...minimális szellemi energiát igényel és az ürgét egy órára kiüti vele. Ezzel a módszerrel gyakorlatilag bármilyen erőszaktevőt le tud magáról vakarni. Bepanaszolni pedig nem fogja. Mégis mit mondana? A seggére vertem az elítéltnek, és erre felszökött a lázam?
 Van egy roppant egyszerű és hatékony módja az efféle tahók távoltartásának: Testhőmérséklet változtatás. Engedje csak meg, hadd csapjon a fenekére. Azután: emelje fel a testhőmérsékletét a fickónak vagy 3-4 fokkal. Nincs az a kanos férfi aki magas lázzal nekiállna virgonckodni...minimális szellemi energiát igényel és az ürgét egy órára kiüti vele. Ezzel a módszerrel gyakorlatilag bármilyen erőszaktevőt le tud magáról vakarni. Bepanaszolni pedig nem fogja. Mégis mit mondana? A seggére vertem az elítéltnek, és erre felszökött a lázam?  Ezt a baromságot még egy babonás paraszt se venné be...>
 Ezt a baromságot még egy babonás paraszt se venné be...>

Könnyebb dolgunk lenne, ha a mestere élne, de időközben a becses magiszter úr jobblétre robbant a laborjában. (Elküldve: 2008.02.16. 18:46)

Csapjalak be hogy persze minden rendben, mikor tudom mi történt? Ha két hét múlva tudod meg jobb lett volna? Vagy ha el se mondom, csak hagyom menj haza és ott akkor tudd meg?
 Csapjalak be hogy persze minden rendben, mikor tudom mi történt? Ha két hét múlva tudod meg jobb lett volna? Vagy ha el se mondom, csak hagyom menj haza és ott akkor tudd meg?  ....Lehet talán később kellett volna...bocsánat ha nagy fájdalmat okoztam, de volt egy Kyel pap lelkipásztorom aki azt mondta hogy a legfájdalmasabb igazság tudása is jobb a bizonytalanságnál.
 ....Lehet talán később kellett volna...bocsánat ha nagy fájdalmat okoztam, de volt egy Kyel pap lelkipásztorom aki azt mondta hogy a legfájdalmasabb igazság tudása is jobb a bizonytalanságnál.

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó