• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Shadlek - avagy nem mind ima, mit templomban mondanak

Eretnekek, boszorkányok és ranagoliták székhelye - a tisztesség álcája mögött...

Moderátorok: Lianna Pentangelin, Admin

Hozzászólás küldése
335 hozzászólás • Oldal: 23 / 23 • 1 ... 19, 20, 21, 22, 23

Re: Shadlek - avagy nem mind ima, mit templomban mondanak

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.10.21. 22:34

// :lol: Apám, bele a közepébe, szerencsétlent élből sokkoltad! Mondtam már hogy néha nincs érzéke a nőkhöz a karidnak? :D :D //

Arennek

Ilana hallva hogy búcsúzni akarsz, értetlenül állt fel.
-Örökre? Milyen törlesztés?-nyögött fel.
Ám amikor elhangzott az életet életért ominózus mondat, Ilana egyszerűen összeesett falfehéren. Így a továbbiakat egyáltalán nem hallotta. Mm, Haravan biztos nem erre gondolt, és itt lehet, hogy lőttek a pásztorórának is...Kissé elszámítottad magad :P
Finoman pofozgatva és szólongatva visszahoztad, de még mindig ijesztően sápadt volt:

-Azonnal magyarázd el mi a fenéről van szó!-halántékához szorított kézzel állt fel ablakot nyitott hogy mély levegőket vehessen.
-Úgy érzem, teljesen hülyének nézel és az orromnál fogva vezetsz. Semmibe nem avatsz be, csak folyton ide mész, oda mész, magyarázkodsz ködös dolgokról, de a lényeget sose mondod ki. Mi van, annyira ostobának tartasz, hogy nem akarsz semmit se elmondani nekem úgy, ahogy van? A fene nagy érzékenységem tart vissza tőle?-emelte fel a hangját.-Azt hiszed, ez így tisztességes? Megsimogatod a pofikám és kész? Nekem ennyi elég? Érjem be vele s még köszönjem is meg neked?! Azt hiszed, csak azért, mert szeretlek, mindent eltűrök neked?! Mikor élem meg azt, hogy nem kódorogsz a világban mint egy hontalan kamasz? Mikor érem meg, hogy végre felelős férjként állsz mellettem és apja leszel a gyerekünknek? Vagy most, hogy Darshana nincs, és ki van iktatva, mint aki jól végezte dolgát, előállsz egy újabb drámával és veszed kalapod, agyő?! Innentől már hordjam ki egyedül, szüljem meg és ringassam bájvigyorral a pofámon? -kapkodta a levegőt, felizgatta magát- Nem vagyok született nemes tyúk. Valri megpróbált azzá formálni, de hiábavaló erőlködés és erőfeszítés az egész.
kezei ökölbe szorultak, körbe nézett az izléses hálóban.
-Nekem ez az egész nem kell! Elegem van belőle, ha ránézek elkap a hányinger, és nem a magzat miatt! Egy rohadt erdei viskóval boldogabb lennék mint ezzel a puccos giccsel, ami az elmúlt időben elvakított, telített, de azt hiszem, most telt meg a latrina! Kész, befejeztem!-kapcsolta le csuklójáról aranykarperecét, földre dobta, csinos fonatát is kibontotta és összeborzolta ugyan úgy, mint mikor megismerted.
-Én egy kézműves lánya vagyok és nem teszek úgy mint egy kékvérű pacsulis ribanc! Nem kell nekem se ez a vár, se a gazdagság! Ha akarod megtarthatod, hívd meg ide a cimboráidat, igyatok ami tetszik, vagy költsd utazásra, még több címre! De az is lehet viszaadom Valrinak, vegye el, nekem nem kell! Ó, bár ő is jól lenne, nem pedig olyanmód feküdne mint egy haldokló!-jajdult fel s keseredetten sírni kezdett. Egy belefáradt, csalódott nőt láttál, aki nem boldog abban a csillogásban, ami körülveszi. Egy lány láttál, akire bár drága kelméket húztak, illatos parfümmel permeteztek, s haját kikefélték, de a szemei nem egy vérbeli nemest tükröztek, hanem csak egy alacsonyabb származó leányt, akivel eljátszantni akarták a nagyvonalút, műveltet. S talán ezzel veszíti el a lényét, amitől ő Ilana, és nem Maxima a névnapi fogadásról... Elkeseredve nézett fel rád:
-Aren, ha melletted s veled ilyen az élet, úgy érzem, nem fogom bírni...-mondta remegő hangon halkan. Ha egy kicsit is őszintén szereted ezt a lányt, ez szíven is üt most. Nem a szokásos női hisztit vágta le. Ilana válságban volt. Eddig nem is sejtetted talán, hogy mindaz nyomasztja ami körülveszi. Lehet nem is jutott eszedbe ez... S talán az sem, erre rámehet a szerelme is, amit irántad érez.
Ott van Valri, aki a gyógymód nélkül nem tér magához. Haravan elvárja hogy te is tarts vele. S itt van a nő, akihez valamiképp csak kötődsz, s most kiöntötte neked a szívét, hogy elege van ebből az életből, amire te viszont régóta vártál s megvalósult álomként fogadtad.

Ó, de jó volt amikor csak Messana és Köcsögfej abajgatott!
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1782
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.10.22. 14:53

//Nem is érzéke van hozzájuk, hanem csak 1-2 dolog ami az egy-két éjszakás nőket jobban érdekli mint az érzék. :D :D //

<Felrobbanok.......felrobbanok.>

-Idefigyelj, akkor mondd meg mit tegyek?
Nem ígérhetem, hogy ez az utolsó kaland az életemben, és tudod, hogy bármikor elveszíthetsz, egy párbaj alkalmával.
Most pedig duplán nagy a kockázat, de nekem muszály lesz meglépnem ezt.

Amíg gondolkozik, forró csókot adok neki.
<Ez megpuhítja majd...>
A fülébesuttogok: -Megígérem, hogy visszajövök hozzád szerelem.
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz...
Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz...
Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd...

A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak.
Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad -
Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 471
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.10.22. 21:25

Arennek

-Mondd el, hogy mi a fene folyik itt? Mért mész el pontosan? Mi vár ott rád? Inkább tudjak mindent semmint tudatlanul, kétségek közt legyek!-szakadt ki a lányból.
-Egyedül mész vagy többedmagaddal? Bejöttél, motyogsz valami életete életértről és erre most megértően bólogatnom kellene? Ha párbajban döfnek le, legalább hazahoznák a tested, de valami istenhátamögötti helyen lehet a vadak ennének fel és azt nem tudnám elviselni!
A csók bevált, ha magyarázatmegkezdés közben bedobod, de nem illik élből elodázni :P Szerelmeskedéshez most túl zaklatott, de ha kedvesen kényeztetnéd, nem zavarna el :) Lehet tényleg csak több részletre kíváncsi, hogy átlássa, miről is van szó, persze a megrázó nyersesség nélkül...
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.10.23. 9:17

-Ne félts szerelmem,-csókot adok a vállára- Haravannal megyek, egy elég veszélyes helyre, én sem tudom hogy hova, de azt tudom, hogy egy ideig élet, és halál közt kel lennünk, hogy eljussunk oda, és csak a visszatérés, egy igazi probléma.Minden féle képp mennem kell mert csak így menthetjük meg Valrit, és Haravannak szüksége van rám.-csókolom meg a homlokát.
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz...
Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz...
Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd...

A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak.
Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad -
Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 471
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.10.23. 12:10

Arennek

-Jó, jó...de az biztos, ha hazaértek, Haravant eltiltom tőled mert csak a rosszra csábít...!

Másnap estig néha tűkön ültél néha meg teljesen nyugodtan élvezted a várbeli életet. Úgy néz ki, az egyház igen nagy elégedettséggel viszonyul azirányú törekvésed felé, hogy kistemplomot szeretnél a vár falain belül tudni. Igen komolyan szeretnék ezt, hogy meg is valósuljon, szóval ezzel nem lesz gond. Ilana folytott aggódásban mászkált a falak között, s elhagyta azokat a csinos ruhákat, amiket addig viselt. Lehet, tényleg csak Valri miatt bújt beléjük.
Estére szürke felhők hasa súrolta a fák tetejét. Esős időnek néztek elébe, meleg holmi, vízhatlan sátorféle talán nem ártana.

-Készen állsz?-kérdezte tőled Haravan, aki haját befonva, teljesen fekete viseletben feszített egy pompás lovon.
-Sajnos a tanúhegyig magányosan haladunk, elég babonás a fajod, ha a tanúhegyekről van szó, s néha nem alaptalanul-vigyorgott.

//További reagokat az Utak, ösvények csapások topicba írd, én is oda fogom.//
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

Előző

Hozzászólás küldése
335 hozzászólás • Oldal: 23 / 23 • 1 ... 19, 20, 21, 22, 23

Vissza: Shadlek tartomány