• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Shadlek - avagy nem mind ima, mit templomban mondanak

Eretnekek, boszorkányok és ranagoliták székhelye - a tisztesség álcája mögött...

Moderátorok: Lianna Pentangelin, Admin

Hozzászólás küldése
335 hozzászólás • Oldal: 22 / 23 • 1 ... 19, 20, 21, 22, 23

Re: Shadlek - avagy nem mind ima, mit templomban mondanak

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.10.18. 18:43

-Egyszóval feltételek, például:legyen csinos,és fiatal mondjuk ne legyen több 22 évesnél, de legyenek idősebbek 14-nél.
-Igazatok van, ezt én sem vettem figyelembe.-hogy oldjam a hangulatot, kérek én is egy nagy pohár bort.
<Mégiscsak innom kell valamit, ha már bejöttem a kocsmába.>
Akkor megpróbálom letudni az ünnepet, de minimum, 5 napra lesz szükség.
Nah, és hogy nektek is kifizetődő legyen lányonként kaptok 2 aranyat,de ez már tényleg a vége.
-Holnap napközép előtt visszajövök, akkorra hozzátok ide a lányaitokat.
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz...
Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz...
Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd...

A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak.
Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad -
Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 471
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.10.18. 19:04

Arennek

Az összeget hallva jóformán mindenki eltátotta a száját. Ez nekik rengeteg pénz, több év bére. Mire kényelmesen megiszod az italod, 17 lányt szedtek össze a faluból, hogy válogass közülük... Mind az adott korosztályhatáron belül volt.
Miután kiválogattad magad, bár lovon ültél, lassú menetben haladhattál csak, mert a lányok gyalog voltak. Kis kendőbe csomagolták a holmijukat, hogy még se üres kézzel állítsanak be a váradba.
A kancád unottan vonszolta magát, néha megrázta a fejét és nagyokat fingott. A lányok feje vörösödött és öszekuncogtak néha.

(Írd le, ha lenne, milyen korú, alkatú, kinézetű lányokat vinnél Haravannak, s meglátom, lesz-e olyan közöttük, 17 kinézetet most biz le nem írok :D )
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1782
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.10.18. 19:24

//Minden féle képp a lehető legjobb minőséget, Valri termetű, hasonló adottságú hölgyeményeket,de minden féle képp a vékonyabb, és formásabb fajtából.Fiatal, hamvas, kerekded mellekkel.(szal nem nagyalföld)//

//De ugye volt 1 nagy kitétel,és ez a fő hiba.Amit még mindig nem tudok.Csak bízni lehet benne, hogy Domvik szent országában, faluhelyen tényleg szüzek-e ezek a lányok, én sajnos nem értek az anatómiához, ennélfogva nem is tudom megállapítani. :D :D //

Összeszedem a 4 legjobban nekem tetszőt, és uzsgyi a vár irányába.

-Tehetek is én arról, hogy szegény pacinak emésztési gondjai vannak?-próbálok viccelődni.
Idefelé jövet is megygyűlt vele a bajom, akaratos egy kislány ez.

Próbálom elpoénkodni az utat, oldom a feszültségüket, mégis a családjuktól szakítpttam el őket, iagz hogy csak rövid időre.

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.10.18. 19:36

// Látom, meg akarod úszni a témát :D Én így gondoltam: 1. lány: hajszín, szemszín, alkat, kor saccra. ". lány: ... Na de én tudok várni, írj csak le nekem 4 leányzót! :D Név nem kell, az az én reszortom.//

Arennek

Hattyúvárat meglátva nézik áhitattal az épületet. Nekik ez a világ netovábbja.
-Uraság, mi lész nékünk a munka?
-A konyhán kell majd segítenünk?
-Vagy takarítani fogunk?
-Esetleg díszíteni a termeket?
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.10.18. 19:48

//Okés leírom,de tudod nem szeretek gépelni :D 1. kb. 16éves barna hajú, barna szemű,dús keblekkel, és hullámos hajjal talán egy kicsivel magfasabb Ilanától. 2. 15-16 inkább 15 szőke egyenes haj acélkék szem,kisebb de sokat sejtető mellekkel. kb. olyan magas mint Ilana. 3. vörös, kicsit szeplős, szép zöld szemű, nagyon hullámos hosszú hajjal, dús keblekkel egy jó fejjel magasabb Ilanától. 4. szőke, zöldszemű teltkarcsú, széles csípőjű formás fenekű hosszú combú, épp ezért megfelelően magas is.//

-Mindenkinek mindenben segédkeznie kell.A vendégek kiszolgálása, főzés, mosás.

Bevezetem őket a palotába.Itt kiadom az utasításokat a személyzetnek(elszállásolás)Ezután előkeritem Haravant, remélem még az üvegházban találom, úgyhogy ott keresem, hacsak nem találkoztam vele.

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.10.18. 20:04

//:P Mikre rá nem vesz a HM... méga gépelésre is :) Azért az utolsó kettőnél a kort diszkréten lehagytad :P A lányok neve sorban: 1. Cecina 2. Nilianna 3. Gerda 4. Desi//

Arennek

A lányok ennyivel bőven beérik, szerényen viselkednek a nagy várban, nekik az itteni személyzet is tekintélyt parancsoló.
Haravan a pálmaházban ült, s furulyán játszott. Valami igen szép, idegen hangzásvilágú dallamot keltett életre. Csak akkor fejzte be, amikor annak végére ért. Kérdőn nézett rád.

-Ím kész is lennél? Lássuk hát a lányokat!
Lezserül sétált a személyzeti folyosóra, ahol uraság nem szokott megfordulni, kapta is magát mindenki haptákba, igazgatták kendőjüket a vár erdeti szolgálói is. haravan megnyerően mosolygott. Vajon most mit láthatnak a többiek a tündér helyett? Fényes lovagot? Megrögzött különc arisztokratát? Kalandort?
Amint meglátta Niliannát, rajta is hagyta szemeit. A lány fülig vörösödött, félénk teremtés volt. Desi szemei felcsillantak haravant látva, de le kellett sunynia fejét.

-Kedvesem, ki kellene szellőztetni a szobámat...-ejtette el a tündér, Nilianna nyomban kapta a szoknyáját és egy tapasztalt szolgáló társaságában, aki tudta, hol van haravan szobája, el is ment. Ezugtán a tündér belédkarolt, elköszönt s elsétált.
-Elégedett vagyok, megvan a ma esti partnerem. Talán a holnapi is, még elválik.
Megigazította a haját, amiben felismerhető volt egy kis hiúság.
-Nem félek attól hogy túlzottan megszepenne, csak a füleimet változtattam meg, a többit pedig hagytam győzni a női szív felett...
Na, ezt a piperkőc magabiztosságot! :)
...s így telt el öt nap. Sutyorogni kezdtek, hogy a vendég szobájában nem csak takarítás erejéig fordulnak meg a lányok. Nilianna beleszeretett Haravanba, Gerda a felesége akart lenni, a másik kettő pedig összekapott a tündér miatt...azaz a tündéren...Ám Haravan nem fejezte ki, ez miként érinti őt. Minden nap meglátogatta Valrit, akinek állapota változatlan maradt, s nem látogathatta akárki, a kinézete miatt. Őróla le se lehetett volna tagadni származását.
Az ötödik nap után a lányok hazatértek a faluba. Kivétel nélkül sírtak...
Haravan az egyik magasan fekvő ablakból nézett utánuk, de egészen mást hozott szóba.

-Mi lenne ha holnap indulnánk, Aren? Hallottam, belekezdenél egy templom építésébe a falakon belül...
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.10.18. 20:46

-De ugye semmire nem fognak emlékezni a lányok, mármint, hogy mi történt velük.Remélem legalább is.

-Mit szólnék?Ez egyértelmű.Indulás!

-De először azért meséldd el melyik halál torkába akarsz vezetni.Mert azért mégsem sétagaloppot akarunk játsztani, hanem holmi veszéllyel szeretnénk szembenézni, és megkörnyékezni az öreg Domvikot, hogy veszelytsen el minket.

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.10.19. 8:53

Arennek

Haravan az állát ütögette egyik ujjával:
-Emlékezés? Hm...Sírdogálnak míg vagy 10 percecskét hazafelé bandukolva, aztán rájönnek, nem értik, mért is könnyes a szemük és már el is feledtek mindent. Kár, pedig hoztam a formám...
Elfordult a kilátástól, hopgy szemben legyen veled.
-Van egy jó és egy rossz hírem, melyikkel kezdjem?
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.10.19. 10:38

-Kezdd a rosszal!Legyünk túl rajta, hogy utána a jó felvidítson, és reménytadjon.Szerintem ez így lesz a legjobb.

<De ugye nem azt mondja, hogy meg fog halni, Valri vagy ami mégrosszabb, már meg is halt.>

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.10.19. 17:48

Arennek

-Nos, a rossz hír az, hogy akihez mennünk kell, ahhoz kis ideig halottnak kell lennünk, hogy egyáltalán beszéljünk vele. Mert ő az élők és holtak közötti mezsgény lakik. Egy különleges tőrrel szíven kell szúrnunk egymást... ha a tőrt kihúzzuk, a seb visszaheged, és a kiruccanás a mezsgyére nem örökre szól...
Haravan szeme nem a viccelődéstől fénylett. Pedig amit kimondott, minden eddiginél abszurdabb. vagy már nem is? :P :)
-De a jó hír-emeli fel mutatóujját-Hogy ha sikerül az illetővel beszélnünk, akkor az biztos segít Valrinak felébredni.
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.10.19. 18:22

-Jó, ez miért lenne rossz hír? Csak kérlek biztosíts arról, hogy vissza is térek.

Kicsit azért belül reszketek, de bátran nézek szembe a ténnyel.

<Ha már eddig megtartott Domvik, akkor egyszer önként is elkell dobnom az életem.Egyébként is meg kell menteni Valrit, ő is megtette értem.>

-Hol az a tőr?-kérdezem felbátorodva gondolatmenetemen.

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.10.19. 22:54

Arennek

-Milyen vakmerő lettél. Nem fogod fel a kockázat súlyát? Akár be is bukhatjuk...későn húzzuk ki a tőröket és viszlát élet, üdv halál...
Néz még téged kicsit, aztán folytatja.
-Nem helyben kell megtennünk ezt az önszurkálást. Javaslom, indulás előtt gyónj. Újabb fekete mágiára készülsz, ez nem nyomaszt? Aztán ha végeztél, ellátogatunk Héjakőre, ami egy tanúhegy valamerre...arrébb...Az emberi égtájakat néha elfelejtem-legyintett.
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.10.20. 6:02

-Jah, hogy úgy, hogy be is bukhatjuk?Erről nem szólt a fáma.....Háát.....-torzul az arco egy kicsit- akkor is bele kell vágni.

-Gyónni?-kitör belőlem a nevetés.Valri nem hisz az én istenemben, ésaz igazat megvallva, ha én Domvik jó öreg ájtatosképűinek valanék arról, mit tettem a legutóbbi pár hétbe-hónapba.Azt hogy finoman fogalmazzak, nem dijjaznák.Vagyis legjobb esetben is megölnének.Rosszabb esetben eljönnének a várba, megölnének mindenkit, akire csak rábizonyítják szolid vallatás után hogy bármi Domviknak nem tetsző dolgot cselekedett életében.Többek közt Ilana is ilyen lene.Épp ezért, talán nem kéne pont gyónni mennem.Viszont Az öreg Amriusszal meg kéne beszélni, hogy az új templom építéséhez jelöljön ki egy földterületet, és személyesen a főpaptól kérje is az áthelyezését az újonnan épült templomba, mondjuk, olyan 3-4 társával együtt.

-Egyébként pedig a gyónás már nem veszem semmibe, ugyanis rájöttem, Domvik formált ilyenné amilyen vagyok, épp ezért az ő hibája ha hiba van a lelkemben.Meg egyébként is megállítana, ha valami olyat tennék, ami nem tetszik neki, ha pedig nem szólbee, hát szabad a pálya.

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.10.20. 12:28

Arennek

Haravan kuncogott míg téged hallgatott.
-Érdekes vagy te, Aren, a tanításokat a magad szája íze szerint forgatod. S úgy látom, félig már hitetlen is lettél. Ez tetszik. De pont ezért én ugyan semmilyen papi házat nem hoznék be ide, ha tudom, van mit takargatnom...-s jelentőságteljesen nézett rád. hisz az előbb mondtad, őszintén nem gyónhatsz, vannak furcsaságoka várban, az életedben és Valri önmagában egy kétlábon járó feketemágia :P De a tündér csevegő hangnemben folytatta:
-Amit én tudok, az annyi, hogy Domvik szerintem azért nem akadályoz meg a bűneidben, mert rád se figyel. Tőle aztán mindegy hogy hű vagy a nődhöz, vagy éppen hárommal egyszerre csalod meg párhuzamosan. Én úgy gondolom, ha egy férfi kíván valamit, mért ne szerezhetné meg az élvezetért? S csak te tartozol felelőséggel magad iránt, nem pedig egy isten irántad. Ezt nem várhatod el, ha meg igen, vedd ki a szopacsot a szádból :P Nem is tudtam, hogy az istened dajkának képzeled, aki megtörli a nózid, ha beverték, s ejnyebejnyét súg a füledbe, ha nőre nézel, vagy talán még azt is megkockáztatja, hogy lelankasztja a "rapírod"... :P :D Ugyan, ha ezt várod, folyton bűnbe esel, viszont kényelmes lehet arra gondolni, hogyha Ő nem akarta volna akkor nem történt volna meg! Oh, az emberek mindig felmentik magukat! Hiába, minden szentnek maga felé hajlik a keze! S ha minden embernek a fülébe súgna az istene, üres lenne a pokol!-sóhajtott Haravan.
-Viszont egyet ne feledj: egy isten sosem hibázik, de egy ember igen. S mindig minden az adott isten érdekeit szolgálja. Szóval ha buknod kell, akkor bukni is fogsz...Ez garancia-kacsintott.
-Hálj ma éjjel a nejeddel, búcsúzz el tőle, de szépen. Komolyan. Mert megeshet, ez az utolsó beszélgetés vele-rendezte vonásait a tündér.
-Este indulunk. A tanúhegyünk innen 3 napi lóútra van.
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.10.20. 16:24

-Igazad van, az égi atya megfonta az életfonalunkat előre, épp ezért, nem kell félni, bármit tehetünk, ha meg kell halni meghalunk.
-Most pedig engedelmeddel karban kell tartanom a rapíromat :D

Ezzel elindulok a szobánkba, és úgyteszek, ahogy Haravan ajánlotta.

Amikor beérek a szobámba, és maglátom Ilanát, azt mondom neki:
-Drága szerelmem, most sajnos megint búcsúznunk kell, egy időre, de lehet, hogy örökre.
Sajnos törlesztenem kell egy adósságot a mi Valrink felé.
-Életért életet, tudod ezt mondják.
Remélem, azért nem kell szószerint, de van rá esély.Megkérlek, rá ha esetleg történne velem valami, vigyázz magadra.Hozass magad mellé papokat amikor szülsz, hogy vigyázzanak rád, és imádkozzanak érted.Egyébként pedig tudd, én már láttam a lányunkat, aki gyönyörű, és ugyan olyan bájos mint az anyja.Épp ezért gratulálok is neked hozzá.
-Most pedig töltsük el úgy ezt az estét mintha az utolsó lenne, de ne sírjunk anygalom,tudom, hogy egyszer még úgyis találkozunk, ha már eddig úgyis visszatértem hozzád mindenhonnan.

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
335 hozzászólás • Oldal: 22 / 23 • 1 ... 19, 20, 21, 22, 23

Vissza: Shadlek tartomány