Moderátorok: Lianna Pentangelin, Admin

)
 )

//
  //

Én így gondoltam: 1. lány: hajszín, szemszín, alkat, kor saccra. ". lány: ... Na de én tudok várni, írj csak le nekem 4 leányzót!
 Én így gondoltam: 1. lány: hajszín, szemszín, alkat, kor saccra. ". lány: ... Na de én tudok várni, írj csak le nekem 4 leányzót!  Név nem kell, az az én reszortom.//
 Név nem kell, az az én reszortom.//

1. kb. 16éves barna hajú, barna szemű,dús keblekkel, és hullámos hajjal talán egy kicsivel magfasabb Ilanától. 2. 15-16 inkább 15 szőke egyenes haj acélkék szem,kisebb de sokat sejtető mellekkel. kb. olyan magas mint Ilana. 3. vörös,  kicsit szeplős, szép zöld szemű, nagyon hullámos hosszú hajjal, dús keblekkel egy jó fejjel magasabb Ilanától. 4. szőke, zöldszemű  teltkarcsú, széles csípőjű formás fenekű hosszú combú, épp ezért megfelelően magas is.//
  1. kb. 16éves barna hajú, barna szemű,dús keblekkel, és hullámos hajjal talán egy kicsivel magfasabb Ilanától. 2. 15-16 inkább 15 szőke egyenes haj acélkék szem,kisebb de sokat sejtető mellekkel. kb. olyan magas mint Ilana. 3. vörös,  kicsit szeplős, szép zöld szemű, nagyon hullámos hosszú hajjal, dús keblekkel egy jó fejjel magasabb Ilanától. 4. szőke, zöldszemű  teltkarcsú, széles csípőjű formás fenekű hosszú combú, épp ezért megfelelően magas is.//

Azért az utolsó kettőnél a kort diszkréten lehagytad
 Azért az utolsó kettőnél a kort diszkréten lehagytad  A lányok neve sorban: 1. Cecina 2. Nilianna 3. Gerda 4. Desi//
 A lányok neve sorban: 1. Cecina 2. Nilianna 3. Gerda 4. Desi//

De a tündér csevegő hangnemben folytatta:
 De a tündér csevegő hangnemben folytatta: Nem is tudtam, hogy az istened dajkának képzeled, aki megtörli a nózid, ha beverték, s ejnyebejnyét súg a füledbe, ha nőre nézel, vagy talán még azt is megkockáztatja, hogy lelankasztja a "rapírod"...
 Nem is tudtam, hogy az istened dajkának képzeled, aki megtörli a nózid, ha beverték, s ejnyebejnyét súg a füledbe, ha nőre nézel, vagy talán még azt is megkockáztatja, hogy lelankasztja a "rapírod"...  
  Ugyan, ha ezt várod, folyton bűnbe esel, viszont kényelmes lehet arra gondolni, hogyha Ő nem akarta volna akkor nem történt volna meg! Oh, az emberek mindig felmentik magukat! Hiába, minden szentnek maga felé hajlik a keze! S ha minden embernek a fülébe súgna az istene, üres lenne a pokol!-sóhajtott Haravan.
 Ugyan, ha ezt várod, folyton bűnbe esel, viszont kényelmes lehet arra gondolni, hogyha Ő nem akarta volna akkor nem történt volna meg! Oh, az emberek mindig felmentik magukat! Hiába, minden szentnek maga felé hajlik a keze! S ha minden embernek a fülébe súgna az istene, üres lenne a pokol!-sóhajtott Haravan.

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó