Fiatalok?...cö.. De kész felnőttek ...mindjárt.. Amúgy én pl nem szigetezek, csak liveot szervezek, és arra kell készülődnöm. Szabályrendszert állítgatom össze, plusz megannyi egyéb dolgom is van. Ennek vége lesz hétfőn, és akkor elkezdem csinálni az om-es karim. Addig pedig benézegetek fórumra, szóval tudom miről van sav. Egyébként én azt hiszem az elején mondtam, hogy szerintem némi ismerettség nem ártana, jó lenne, ha összeszokott csapatként tudnánk menni, de nekem megfelel Vyan elképzelése is.
Ui.: Nem tudjátok kb mikorra lehet számítani km sorsolásra?
Ui.: Nem tudjátok kb mikorra lehet számítani km sorsolásra?
Sajnos még nem. Kíváncsi is vagyok, hogy kit kapunk
A közös szálhoz... A karakterem a sivatagot már idősebb fejjel hagyta ott (a jelenlegi elképzelés szerint) Ugyanis fiatalon nem hiszem, hogy egy csóró gladiátorjelölt túl messzire jutna...
Én is kíváncsi vagyok, hogy kit kapunk, mondjuk van olyan akit nem szeretnék szót se róla...
Hát.. akkor valamit erre az ismeretségre ki kell találni, elvégre ezek a karakterek már nem kis pályások és ha nincs közös téma akkor a beszélgetés és barátkozás könnyen befulladhat nem is beszélve a kalandról, mondjuk egy jó bemeséléssel meg lehet oldani... na de akkor meg mi lesz a játék idővel...
Kezd azzal, ami fontos, azután ami lehetséges, majd hirtelen azon kapod magad, hogy azt teszed, ami lehetetlen.
Az a baj Vyan, ha minden JK igényét figyelembe vennénk hogy ki az akit szeret/nem szeret, nem tetszik a képe, nem bírja a szemüvegeseket, nem állja a hónaljszagát; stb. Akkor nem lenne verseny. Ha a kedvedért kigolyózunk egy KM-et akkor az borítékolja, hogy viszont a társaid -akiknek lehet az égvilágon semmi bajuk az érintett KM-mel- biztosan nem játszhatnak együtt vele.
Annyit tudok mondani hogyha nagyon allergiás vagy az egyik KM-re, PM-ben jelezd Con-nak ki KM-sége alatt nem szeretnél játszani és megnézi mit tehet... Nem szerencsés, mert növekvő tendencia esetén a KM sorsolás el fog lehetetlenülni; de annál jobb, mintha nem jösz, el mert nem bírod a KM-et...
Üdvözlök minden szigetest Sajnos én sem jutottam ki a fesztiválra - viszont a nyitott ablaknál kristály tisztán hallottam éjszaka a koncerteket - Azt amúgy kikérem magamnak, hogy felnőtt. Én igen is ifjú titán vagyok a magam 777 évével.
Közös előtörténet. Mit szóltok ehhez: Erion egyik közepes áru és minőségű fogadójában szálunk meg mindnyájan. A fogadóban szinte csak kereskedők és a személyi testőrségük - már ha van - szál meg. Szóval nem az a tipikus kalandozó tanya. Így rajtunk kívül ép nem látunk más kalandozó/kalandor/vándor zsoldos figura. Fáradtan és csapzottan mind megérkezünk vacsora időre. Étket, szobát meg fürdőt rendelünk. A szoba kulcsot mind megkapjuk és a vacsorát is öt percre rá már tálalják is. A fürdő miatt viszont a fogadós türelmünket kéri és szalad is el a fogadó hátsó felébe. Felfigyelünk egymásra ahogy a kereskedők és kísérőik közül kilógva fogyasztjuk vacsoránkat. Mivel viszont erionban vagyunk ezzel ekkor még nem törődünk. Ahogy jó kalandnovellában szokás ekkor szabadul el a pokol.
Erre a részre még nincs kidolgozott ötletem, csak egy két határozott csapásirányom. Először is mi csak ártatlan áldozatok vagyunk. Másodszor, mi ép csak bele csöppentünk egy másik novella csúcspontjába így mi a harcoló felek szempontjából a tömeg vagyunk. Harmadszor. A szemben álló felek nem kímélik az "ártatlan áldozatokat" - tehát se a kereskedőket, se minket. -, és ezen az a tény hogy nem minket céloznak nem sokat enyhít. Negyedszer. Ez az a pont ahol elszakad bennük a cérna és a kereskedők, a fogadó és nem utolsó sorban a saját életünk védelmére kelünk. Ezzel a lépésünkkel a másik történet fonalát nem kuszáljuk össze, de a csatatér színhelyét a fogadóból hamar áttoljuk az utcára. Ötödször. Az eset után bemutatkozunk egymásnak és egy asztalhoz telepedünk le fojtatni a vacsoránkat. Hatodszor. A jutalom. A fogadós és a kereskedők egyetértésben fizetik a számlánkat, legalább egy hétig. A kereskedőktől még egy két ajándékot is kapunk. Na persze semmi különöset csak illat szereket némi illatos szappant és egy két különlegesebb évjáratú bort. Hetedszer. Remélem egyikőtök figurájának sincs éppen semmi dolga mert akkor az enyém fel kérne titeket, hogy kísérjétek el őt a Quiron tenger D-i partjára. Ép futárkódom. A csomagot meg - hogy miféle véletlenek nem léteznek. - a fogadóban lezajlott mini ütközet után öt nappal veszem át itt erionban. A felkérést amúgy az egy heti henyélés és ismerkedés után hozom fel.
A fizetség nem túl nagy 2e/fő +ellátás. De mézesmadzagként megjegyzem, hogy a levél átadása után az Onpor hegységbe készülök. - abbit, arany, ezüst, és egyéb drágaságokat húzok el mindenki orra előtt.- Viszont ha mindenki benne van akkor az OM találkozó modulja pont a csomag átadása és az onpori kirándulás között helyezkedne el.
Részemről rendben van, akkor szerintem mindenki igazítsa ehhez a kariját.
Mit tom én például egy fontos több évig is elhúzódó küldetésen vagyok és egy-két útitárs jól jön, hogy ne akadjanak például a nyomomra vagy ilyesmi, ez remek, mondjuk a harcot úgy írd majd le Pelso (persze ha a többiek is benne vannak) hogy nem nagyon erőltettük meg magunkat éppen csak egy könnyed ujjmozdulat VÓT az egész
Kezd azzal, ami fontos, azután ami lehetséges, majd hirtelen azon kapod magad, hogy azt teszed, ami lehetetlen.
Mostmár én is ráérek. Nekem ok ez a sztori, csak akkor valami olyat kéne kitalálni, amihez 4 ember kell. Úgy értem, hogy ne valami kisebb csetepaté, amit egyikünk is le tud rendezni, lévén 10. szintű. Valami komolyabb dolog szükséges, amit nem tudnánk egymagunkban megoldani, hanem össze kell fognunk hozzá, viszont úgy könnyen legyőzzük természetesen. Esetleg lehetne a fogadó helyett valami várost mondani, ahol valaki elszabadította a poklot, a káosz uralkodik, és mi azért megyünk oda, hogy helyre tegyük a dolgokat. A varázslókat odaküldték a rendjeik, a harcos pedig a veszélyt keresi.
Syris bele veszem a javaslatodat. Igyekszem valami frappánsat kigondolni. Azért hozzá tenném, hogy a harcoló felek legalább nyolcan lettek volna és szintén 10 Tsz körül.
Amúgy igaz, hogy a 10 Tsz erős, és nagy hatalommal bíró játékosok vagyunk de azért hozzá tenném, hogy a varázslók esetében ez az a tudásszint amivel eséllyel pályázhatnék egy mágus mellé tanoncnak. Szóval még van hova fejlődnünk.
Huh, végre egy jó hír olvastátok, hogy melyik évben lesz a kaland? 3690 Ez azt jelenti, hogy nem kell 8 évvel előbb Erionba költöznie a karakternek, mit a kaland kezdete. A sivatag még megvan, s egy fia amund sincs a környéken
Jupííí. És kiderült az is, hogy már az előtöri is pontot ér. Mindenki törekedjen a maximumra. Mi leszünk a győztes csapat. Az előtörit akkor megírod, Pelso? Azt mikor láthatjuk? Plusz nektek már megvan a karitok, csakmert én még lusta voltam belekezdeni.