Ui.: na erre mit fognak majd válaszolni???

Moderátor: Admin

...mindjárt..
 ...mindjárt..

Ui.: Nem tudjátok kb mikorra lehet számítani km sorsolásra?

- viszont a nyitott ablaknál kristály tisztán hallottam éjszaka a koncerteket -
 - viszont a nyitott ablaknál kristály tisztán hallottam éjszaka a koncerteket - Azt amúgy kikérem magamnak, hogy felnőtt.
 Azt amúgy kikérem magamnak, hogy felnőtt.  Én igen is ifjú titán vagyok a magam 777 évével.
  Én igen is ifjú titán vagyok a magam 777 évével.  

egy ilyen összezördülés.
 egy ilyen összezördülés.

)
 ) )
 )

olvastátok, hogy melyik évben lesz a kaland? 3690 Ez azt jelenti, hogy nem kell 8 évvel előbb Erionba költöznie a karakternek, mit a kaland kezdete. A sivatag még megvan, s egy fia amund sincs a környéken
 olvastátok, hogy melyik évben lesz a kaland? 3690 Ez azt jelenti, hogy nem kell 8 évvel előbb Erionba költöznie a karakternek, mit a kaland kezdete. A sivatag még megvan, s egy fia amund sincs a környéken  

Mi leszünk a győztes csapat. Az előtörit akkor megírod, Pelso? Azt mikor láthatjuk? Plusz nektek már megvan a karitok, csakmert én még lusta voltam belekezdeni.
 Mi leszünk a győztes csapat. Az előtörit akkor megírod, Pelso? Azt mikor láthatjuk? Plusz nektek már megvan a karitok, csakmert én még lusta voltam belekezdeni.

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó