22 vagyok, Miskolcon végzős egyetemista. Nagyjából 11-12 éve kezdtem el foglalkozni a M* világával (közben volt Codex, Ars Magica, Vampire: tM, Armageddon 2092, Star Wars (még a legeslegrégebbi rendszer), kicsi D&D és Shadowrun is plusz egy féltucatnyi saját kreálmány, illetve Túlélők Földje volt kb. 30 forduló), illetve 4 éve mmo-zom (Lineage 2 főleg, de volt 9Dragons, SCO, Dreamlords, Atlantica Online meg pár másik, de nyálcsorgatva várok most épp az Aion Online illetve Jupgate Evolution bétára és a Guild Wars 2 megjelenésére). Főleg az ET-t toltuk - persze kezdetben minőségi "játék" nem nagyon volt -, majd amikor később kijött, egyből ráugrottunk a d20-as rendszerre, én pedig sajnos a KM lányra, így nem tartott sokáig a játék

Egyenlőre csak olvasgatni szeretnék (ez gátolja az esetleges hozzászólásokat?), a vizsgaidőszakra való tekintettel. Illetve amíg át nem rágom magam az ÚT-n. Legalább 4-5x. Online sem nagyon RPGztem még, szóval van olvasnivaló, tanulnivaló bőven, ahogy így vaktában átfutottam a topikokat.
Idő híján majd csak a következő pár napban menedzselném a profilomat, a jelenlegi avatar, aláírás, stb mentes állapot csak ideiglenes. Ehhez kapcsolódóan megkérdezném: a profilban feltétlenül muszáj .hu-ra végződő email címet megadni? Csak mert - hogy őszinte legyek - emiatt az egy fórum miatt regeltem magam citromailre, egyáltalán nem használom a hazai IT társadalom "remek" levelező rendszereit.
Tömören kb. ennyi a szerepjátékos és a M* világához kapcsolódó múltamról.
Üdv: Revis / Viktor / Fallen