of course lehetõsségek kihasználása...Tod egyik ahverom imádja a vari kasztot és szinte csak azzal játszik...1x kiszámolta,hogy csekély manáért kb hang sebességre fel lehet gyorsitani egy 1 kg-s vmit...Meg hasonló dolgok...Assszem ha minden vari ezzel rohangálna Yneven gyorsan döglenének az emberek...Csak 1 azon dolgok közül,mint a marasequorral megyek,mert annak jók az értékei és hasonló dolgok,ami -lehet engem kinézni-,de az én szótáramba már tápolásnak számit ha egy vari marasequorral megy...Asszem ezt itt le is zárhatjuk
Amugy nem tom a nyilt játék szabályait annyira,de ha elsõ szintü karit hozol sztem nem lehet akadálya na mind1 nem szólok bele ez csak szvsz

A regényekbõl szerzett információk olyan kiegészítõ információk, mint a Rúnás, vagy netes kieg. dolgok, vagyis nem alap hogy az tényleg úgy van. Lehet belõle meríteni, de csak sokszoros egyeztetés után, szóval javaslom, hogy aki bármit a karakterébe csempész olyan információkból, amit regényekbõl szedett, csak hosszas egyeztetés után tegye az adott hely hm-jével. És ha nem talál a kérése értõ fülekre, vagy nem születik megállapodás, akkor ne mondja azt, hogy márpedig neki igaza van, mert a regényben valaki megírta. Azt ugyanis nem várhatja el, hogy mindenki megvegye.