Sziasztok!
Bár a véleményemet továbbra is fenntartom, de azt belátom, hogy nem ide kellett volna leírnom, hanem a Tavernába, mint ahogy pl Castor.
Elnézést mindenkitől. Mea culpa, mea culpa...
Moderátor: Admin
Papok, Paplovagok kézikönyve - 83.oldal - A Mérnök fegyvertára bekezdés írta:Tűzfegyverek csakis a titkos műhelytelepekről kerülhetnek ki, éppen ezért az ehhez hasonlatos eszközök megszerzése is több, hosszú játékülést igényel, arról nem is beszélve, hogy a karakter ekkor még nem is tudja használni a nehezen megszerzett kincset...
Papok, Paplovagok kézikönyve - 82.oldal - Mérnök bekezdés írta:Azoknak viszont, akiknek tudomásuk van a titkos műhelytelepről, netalán bepillantást is nyertek az ott folyó munkába, semmi esélyük a szabadulásra.
Ichigo írta:Észrevetem valamit a fajok leírásánál. A Dzsenneknél ugye Yvett ezeket irta le:DZSENN:
Intelligencia +2 (22)
4.fok Pszi – pyarroni (minden Pszi-használati szinten 1-gyel több Pszi-pontot kap mint az adott módszer/fok-nál szerepel)
Valamint Pszi-pontjaiból alkalmazhatja a varázslói mágia Mentálmozaikjait. (1 Mp-os varázslatért 1 Pszi-pontot kell „fizetni”. Az Időtartamok, Hatások és Erősítések az ott leírtakkal azonos.)
Az MTK-ban még az is le van irva, hogy minden dzsenn képes a dzsambiával mesterfokú (4.fok) kétkezes harcra. Ez direkt lett kihagyva, vagy véletlenül?
Quator ar Zaraquer írta:Iymer!
A 4 ahrcművészeti stílust taglaló Rúsnya cikkben van benne az belső idő és a chi-harc leírása, szabályozása. Mi azt használjuk asztaliban.
Yvett de Crei írta:Elnézésedet kérem Ichigo!
Láttam is az eredeti kérdést, csak valahogy kimaradt a válaszból. Bocsánat.
A fegyverhasználati képzettség direkt lett kihagyva a különleges képességek taglalásakor a dzsennél. Ugyanis senki nem születik úgy, hogy mesterfokon forgasson egy fegyvert.
Mellesleg az én könyvemben ez a különleges képesség már nem szerepel a listában. (Nekem a Titkos Fóliáns van meg; ebből ez már kimaradt.)
Ichigo írta:Oké, értem. Nekem is az van meg (az ezüst könyv), és abban is csak a különleges képességeknél irjék, hogy képesek. de ha nem hát nem, csak megkérdeztem. köszi a választ.
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó