Moderátor: Admin
Siegfried írta:Sziasztok!
Egy játékos jelölt lennék. 21 éves vagyok, debreceni, kb. 8 éve szerepjátékozok. Természetesen én is a M.A.G.U. S.-al kezdtem (mint majdnem mindenki), de azóta rengeteg más rendszerrel is játszottam. Egy időben nagyon benne voltam a témában, mostanában hanyagoltam a dolgot.
Online még sosem játszottam, de szívesen kipróbálnám.
Jó lenne ha valami részletesebb leírás is lenne, hogyan is fog ez az egész zajlani. Vagy csak én vagyok vaksi és nem látom?Szóval nem ártana valami átfogóbb tájékoztatás.
Fra Kharlon írta:Üdvözletem!
Maholnap 22 éves vagyok, s immáron 10 éve ismerkedtem meg Ynev világával. Azt sajnos nem mondhatom, hogy túl sokat játszanék, de még azt sem, hogy rendszeresen. Lehet?ségek hiányában.
Játékos vagy fórumozó...? Ez egy jó kérdés. Attól függ, hogy hogyan m?ködne a játék, mert én eléggé összevissza vagyok neten melóm végett, és általában amikor vagyok, akkor is 20-7ig saccra - de most ez megváltozik (hagyjuk, bonyolult). Szóval nem szeretném lelassítani a játékmenetet, ha többet megtudok a rendszerr?l, akkor majd eldöntöm
(Nomeg persze az is kérdés, hogy MELYIK kiadás szerint menne a játék
)
Kedvenc szabályrendszer...? Fogós kérdés, ált. számomra inkább a "helyszín" a fontos: a tipikus középkori mágia és acél kombináció a szívem csücske (M.A.G.U.S. + AD&D - kicsit inkább az utóbbi felé húzok, mert az el?bbiben milliónyi ellentmondó szabály van - habár a legújabb kiadáshoz nem volt szerencsém...), egyedül talán egy kivétel van, a Vampire... Az tetszett, habár még csak egyszer volt szerencsém hozzá
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó