• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Újoncoknak

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 1 / 95 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 95

Újoncoknak

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2005.08.27. 14:07

Ha frissen reggeltél ne legyél rest ide írni magadról egy pár sort. :wink:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Con Larrodan 2007.03.02. 11:28-kor.
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2005.08.27. 14:12

Akkor kezdem én a sort. ^^
20 éves vagyok, és kb. 4 éve játszom rpg-t. Több rendszert is próbáltam már, de akkor is ide húz a szívem, M.A.G.U.S. forever! :D
Én leszek az egyik mesélő, és én vagyok az egyik gonosz admin. :P
Bármi problémátok lenne nyugodtan privi, vagy mail a ggandalf kukac freemail.hu-ra. :wink:
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

Bemutatkozás

HozzászólásSzerző: Sion » 2005.08.27. 22:01

Nos az előbb felsoroltak kivétel nélkül rám is igazak, talán azt leszámítva hogy én 24 vagyok és asszem úgy 6-7 éve játszok.

Ja igen és szeretem a banános fagyit, úgyhogy ha valaki meg akar vesztegetni csak rajta! :twisted:

Na viccet félretéve én lennék a másik admin és a másik mesélő is. Én is főleg a magus vonalat támogatom, de talán jobban nyitott vagyok mindenre...

Ha valaki tudni akar még vmit akkor szóljon!

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Siegfried » 2005.08.28. 18:01

Sziasztok!

Egy játékos jelölt lennék. 21 éves vagyok, debreceni, kb. 8 éve szerepjátékozok. Természetesen én is a M.A.G.U. S.-al kezdtem (mint majdnem mindenki), de azóta rengeteg más rendszerrel is játszottam. Egy időben nagyon benne voltam a témában, mostanában hanyagoltam a dolgot.
Online még sosem játszottam, de szívesen kipróbálnám.
Jó lenne ha valami részletesebb leírás is lenne, hogyan is fog ez az egész zajlani. Vagy csak én vagyok vaksi és nem látom? :roll: Szóval nem ártana valami átfogóbb tájékoztatás.
Siegfried

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2005.08.28. 23:20

Siegfried írta:Sziasztok!

Egy játékos jelölt lennék. 21 éves vagyok, debreceni, kb. 8 éve szerepjátékozok. Természetesen én is a M.A.G.U. S.-al kezdtem (mint majdnem mindenki), de azóta rengeteg más rendszerrel is játszottam. Egy időben nagyon benne voltam a témában, mostanában hanyagoltam a dolgot.
Online még sosem játszottam, de szívesen kipróbálnám.
Jó lenne ha valami részletesebb leírás is lenne, hogyan is fog ez az egész zajlani. Vagy csak én vagyok vaksi és nem látom? :roll: Szóval nem ártana valami átfogóbb tájékoztatás.

Üdv! ^^
Természetesen lesz, csak még készülőben vagyunk, remélem ezt még elnézed (elnézitek) nekünk. Igyekszünk minél hamarabb harcra készen állni... ^^
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Skuld » 2005.08.29. 0:10

Üdvözletem!
Maholnap 22 éves vagyok, s immáron 10 éve ismerkedtem meg Ynev világával. Azt sajnos nem mondhatom, hogy túl sokat játszanék, de még azt sem, hogy rendszeresen. Lehetőségek hiányában.
Játékos vagy fórumozó...? Ez egy jó kérdés. Attól függ, hogy hogyan működne a játék, mert én eléggé összevissza vagyok neten melóm végett, és általában amikor vagyok, akkor is 20-7ig saccra - de most ez megváltozik (hagyjuk, bonyolult :P ). Szóval nem szeretném lelassítani a játékmenetet, ha többet megtudok a rendszerről, akkor majd eldöntöm ;) (Nomeg persze az is kérdés, hogy MELYIK kiadás szerint menne a játék :) )
Kedvenc szabályrendszer...? Fogós kérdés, ált. számomra inkább a "helyszín" a fontos: a tipikus középkori mágia és acél kombináció a szívem csücske (M.A.G.U.S. + AD&D - kicsit inkább az utóbbi felé húzok, mert az előbbiben milliónyi ellentmondó szabály van - habár a legújabb kiadáshoz nem volt szerencsém...), egyedül talán egy kivétel van, a Vampire... Az tetszett, habár még csak egyszer volt szerencsém hozzá :twisted:
Skuld

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2005.08.29. 0:28

Fra Kharlon írta:Üdvözletem!
Maholnap 22 éves vagyok, s immáron 10 éve ismerkedtem meg Ynev világával. Azt sajnos nem mondhatom, hogy túl sokat játszanék, de még azt sem, hogy rendszeresen. Lehet?ségek hiányában.
Játékos vagy fórumozó...? Ez egy jó kérdés. Attól függ, hogy hogyan m?ködne a játék, mert én eléggé összevissza vagyok neten melóm végett, és általában amikor vagyok, akkor is 20-7ig saccra - de most ez megváltozik (hagyjuk, bonyolult :P ). Szóval nem szeretném lelassítani a játékmenetet, ha többet megtudok a rendszerr?l, akkor majd eldöntöm ;) (Nomeg persze az is kérdés, hogy MELYIK kiadás szerint menne a játék :) )
Kedvenc szabályrendszer...? Fogós kérdés, ált. számomra inkább a "helyszín" a fontos: a tipikus középkori mágia és acél kombináció a szívem csücske (M.A.G.U.S. + AD&D - kicsit inkább az utóbbi felé húzok, mert az el?bbiben milliónyi ellentmondó szabály van - habár a legújabb kiadáshoz nem volt szerencsém...), egyedül talán egy kivétel van, a Vampire... Az tetszett, habár még csak egyszer volt szerencsém hozzá :twisted:

Üdv néked is! ^^
El?re láthatóan régi rendszer szerint fogunk játszani, de ha összejön egy csapatra való jk akik d20-ban játszanának Sion az emberetek, én csak a régiben mesélek. ^^
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

Rendszer

HozzászólásSzerző: Sion » 2005.08.29. 13:47

Fra Kharlon:
- Nos igen, habár az új rendszer sokkal jobban hajaz a d&d- re de nem hiszem hogy lessz akkora igény hogy elindítsuk. De tekintve hogy kizárólag az ET- szerint játszunk majd, és a kockadodálós játék helyett szeretnénk a SZEREPJÁTÉK részét hangsúlyozni, nem hiszem hogy túl sok problémánk lenne a rendszer terén (hogy igyazat mondjak, kicsit félek a harcrendszert?l, mert ide lehet h. egy kicsit bonyolult, de megoldjuk....).

-Az pedig hogy mikor vagy netközelben az abszolút nem számít! Ez úgy m?ködik hogyén beírom az alapot, ti reagáltok rá, arra pedig én ésatöbbi... Egy nap maximum 1, 2 történés játszódik le... Tehát tökmind1 hogymikor írsz be, mi sem azonos id?pontokban leszünk fenn, demikor fennt járunk, akkor válaszolunk.

Siegfried:
- Egy kicsi a játék rendszerér?l: Alapjában véve az els? törvénykönyvet fogjuk használni. De els?sorban a karakter kijátszását várjuk el, pl. hogy a fejvadász ne harcos legyen, vagy élet jellemmel ne az legyen az els? hogy az els? csatában halomra mészárol mindenkit... A lényeg az hogy az els? törvénykönyv alapján generált karakter megfelel. A második törvénykönyv, HGB, stb. kiegészít?ket nem használjuk, mert csak bonyolítanák a dolgot. Eseti jelleggel ezalól lehet kivétel, de leszögezném hogy senki nem kérjen hogy engedélyezzünk egy pusztítást, vagy a tápolás egyéb gyöngyszemeit... Mindenesetre a kockát mint eszközt, szeretnénk minnél jobban a háttérbe szorítani és csak a legszükségesebb esetekben használni.

Nos nagyjából ennyi így els?re. Így átnézve viszont nem is olyan kevés... 8)

Na mind1! Kérdezzetek bátran!

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Elrolas Malkhas » 2005.09.02. 6:50

Lithas Midenkinek!

Én 19 éves újdonsült építész-mérnök hallgató vagyok Debrecenben! Az első rpg még nagyon régen kelült a kezembe, az d6-os Star Wars volt.. Voltam vagy 12 éves! Azután valahogy kezembe került a MAGUS! Régebb óta játszot ezzel is! Masszív könyv-gyüjtő lennék (nem regény, hanem szabálykönyv), de sajna a Summarium I-II és a papok-paplovagok kiegészítőt sosem tudtam felhajtani!
Eyébként jókedélyű emberke vagyok! A kosárlabdát szeretem még és a Star Wars-t!

(Sion, ismerlek téged egy bizonyos másik oldalról, nem akarok reklámot, szal' annyit mondok Ben Samis vagyok!)

Ja és mégvalami: szeretnék játszani! És kérdezni: ha akarok játszani ahhoz kell karakter 1. Tsz-ű legyen???
És még 1 extra kérdés: A új tekercsek szabályai alapján lehet játszani?? Tudjátok, ahol nem AF, MF van, hanem 1-5. fok (mert szerintem az kifinomultabb)

Üdv.
Elrolas Malkhas

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Skuld » 2005.09.02. 17:42

Az egy dolog, hogy kifinomult, viszont olyan tápgépeket lehet vele készíteni, mint állat... Sztem hanyagolhatjuk.
Skuld

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Elrolas Malkhas » 2005.09.02. 18:41

Értem.. Szal nekem kell akkor asszimilálódni... :lol:
Elrolas Malkhas

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rion Nalden » 2005.09.03. 8:30

Sziasztok. Elmúltam 26 éves, de még mindig vonz a szerepjáték világa. Kb 12 éve kezdtem M.A.G.U.S.-sal, amit nagyon megszerettem. Volt olyan időszak, hogy mindennap játszottunk, de volt hogy fél évet kihagytunk. Mostanában kezd újra éledezni a társaság. Kipróbáltam más játékokat is, pl StarWars,Vampire, de nekem csak a M.A.G.U.S. az igazi. Az ET-t én is támogatom, szinte kívülről fújom a könyvet, mert szinte mindig aszerint játszottunk. Kedvenc karaktereim a tolvaj, boszorkánymester és az Arel pap. Remélem összejön egy jó kis csapat, és hamarosan elkezdhetünk játszani. Már alig várom.

Tisztelettel:
Rion Nalden
Rion Nalden

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2005.09.03. 8:38

Rion:

Ahogy elnézem, lassan lessz itt egy csapatravaló. Tulajdonképpen talán már most van, de még egy kis egyeztetés kell con-nnal. Szóval a léneg hogy be fog ez indulni! :D Rövidesen!

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2005.09.03. 15:03

A kérvényezett embereket felvettem a játékosok közé... :D

És mint írva vagyon a nagy könyben az UT-t hanyagoljuk... sima ET lesz... :wink:
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nuanda » 2005.09.03. 15:13

Akkor bemutatkoznék én is.

Én már elmultam 32 is, kb. 12 éve szerepjátékozom, nagyon sok játékot kipróbáltam már, de legtöbbet M.A.G.U.S.-sal játszottam. Jobban mondva keveset játszottam, mert főleg mesélő voltam. Ha játszottam akkor varázshasználó vagy fejvadász voltam, szerettem a nehéz bonyolult karaktereket.

Mostanában nagyon kevés időm van (meg nem csak nekem, hanem ismerőseimnek is) így több mint egy éve nem volt party. Előtt hetente játszottunk, kihagyásokkal néha.

Általában a szerepjátékra helyeztem mindig a hangsúlyt. A világba illeszkedésre és a JÁTÉK-ra. A kocka, százalékok és értékek csak ezután jöttek. A vérpistikéket irtottam. (racial enemy :) )

Én nagyjából vasárnap este 20:00 és péntek dél között vagyok online, akkor tudnék játszani. Remélem minél hamarabb elindul egy party, vagy feltesztek egy demo játékot, hogy látni lehessen, hogyan is fog ez zajlani. IRC-n játszottam már, ot bot volt irva a kockadobásra pl. Ez szerintem leprogramozható php-ben is és akkor a phpBB kereteiben belül használható lehet. (nem vagyok programozó, csak egy ötlet)
Nuanda

Vissza a tetejére

Következő

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 1 / 95 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 95

Vissza: Csevegõ