Igen, körülbelül. Lenne egy-két JK ea városnak egy-egy parcelláján, aminek megvana saját KMe, és a JK-k azt csinálnak, amihez kedvük vna, a KMnek kicsia beleszólása, néha írogat, de semmi több. Asszem legalábbis
Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Ilyen részleteket még nem beszéltünk át a Km-ekkel, de nagy valószínűséggel ige, a KM vezetné le. Bár, legtöbbször nem lesz rá szükség... a koncepciókon lehet gondolkodni, a szinteket és egyebeket még átbeszéljük. Az én körzetem már félkést állapotban van, még két helyszín leírása várat magára... khm ezt nem beszéltem meg Connal, de ha ő is hajlik rá, meghírdetnék itt egy helyeet egy Km-nek a Szabad-Ynevre, mivel egy körzetnek még nincs KM-e. Lehet tolongani!
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Ahogy kedves hölgyismerősöm is megmondta, csak óvatosan az offal mert lövök! Átkozott nagy szerencsétek, hogy most, ünnepi hangulatomban kaptam el.... ehhh... de még egy ilyen ne legyen! mert....
A karakterlapokat a mailto:clanasquelsen@yahoo.com címre várom. (Ha még nincs, akkor csinálj egyet, 4. TSZ-ről indulhatsz, ha már van és magasabb szintű, az is jöhet, csak írd le, hogy mely kalandokban vett részt eddig!)
Úgy látom mostanság el van KM-mel látva mindewnki, de ha nem, akkor én is indítanék kalandot. Többt akkor írok róla, ha látom, hogy lenne érdeklődő, akkor hivatalosan is meghirdetem, addig várok, mert ha elkapkodták a játékosokat, akkor pihentetem a témát.
Bejelenteném, hogy én is indítani fogok egy kalandot a közeljövőben. Még kidolgozás alatt van. Kevés játékost várok (max 4-5 fő). A háziszabályokról még írni fogok.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
E helyt jelezném, játékosokat keresek! A következő feltételeket támasztom:
A játékosok irányába:
-eddig kalandban nem szereplők előnyt élveznek, ám csipkedni senkinek sem árt magát, mert a felvétel érkezési sorrendben, privát üzenet formájában történik -5-6 fő a maximális limit
-rendszeres aktivitást várok el, 3 nap nem írás után az illető NJK státusba kerül
-egy 7 nem írás után –ha csak külön nem jelezte- az illető katapulton esik át és helyére új játékos jelentkezhet
-a hiányzás bejelentése privát üzenetben lehetséges, indoklást nem kérek, csak a távolmaradás időtartamát
-minden további, esetleges megbeszélésre lehetőséget adok msn-en (de nem feltétlen éjnekévadján vagy kutykuruttykor, azaz nappal is állok elébe)
A játékoskarakterek irányába:
-elvárt szint 5.
-halál jellem (és csak ez) kizárva -a karakterlapokat a megadott e-mail címemre várom (ami nem egyezik az msn-essel)
- bármilyen fajjal (és kaszttal, kivéve a halál jelleműt igénylőek) lehet jelentkezni, de csak saját felelősségre, lévén a kaland Shadonban fog játszódni (ez nem jelenti azt, hogy csak emberek indulhatnak!!!)
-a karakterlap tartalmazzon a közepes hosszúságú (min 1 max akármennyi old.) előtörténeten túl minden lényeges számszerű adatot, továbbá rövid külső és belső tulajdonság leírást a karakterről (felszerelés-javaslatnak sem vagyok ellenére)
-képzettségek tekintetében az Új Tekercsben foglaltakat lehet használni, de kérem alapfok, mesterfok átváltásra, karakteralkotás Első Törvénykönyv alapján, kiegészítések máshonnan vehetők ( olyan kasztok esetén, amik elsőben nem szerepelnek)
Egyéb:
-a játék indulása a befutott előtörténetek, megbeszélések haladásának függvénye
Csókoltatok mindenkit!
Szitakötő
UI: ha segítség kell segítek, nem harapok le fejeket
Több okból is nyilvánosan szeretném közölni mindenkivel, hogy a Szita kalandjába be nem kerülteknek(és persze másnak is, aki szeretné) szívesen mesélek. Én is kérvényezem a KM státuszt, stb...
A részleteket később, ha tudom mennyien lesznek, akik esetleg onnan kimaradnak...Azok nyugodtan dobjanak meg engem egy privivel, és ha öszegyűlik a csapat, akkor kb. egy hét múlva indúlhatunk is...
A.
U.I.: Én már játszom két helyen, és ezért mikor jelentkeztem Szitához, nem élvezem a játék nélküliek előnyét, de nagyon érdekel Szita kalandja, és remélem hogy így megoldhatjuk, hogy én is bentmaradhassak ott, meg mindenki kedvére játszhasson... Amúgy is szerettem volna indítani saját kalandot, remélem kiegyezik velem is az, aki esetleg oda már nem fér be, esetleg azért mert én is játszanék ott. Ha mégsem férek be oda szomorú leszek, de azért a kapu nyitva, és szedni fogom az embereket a sajátomba is, csak osztozkodást kérek.
Három fix emberem megvan a kalandomba, még 2-3db jöhet, remélem jönni is fog. Akik megvannak, azoknak ezúton is köszi az együttműködést.
Nosshát, elöljáróban annyit, hogy a kaland Valthagore-ban, az északi városállamok területén játszódik.
Megkötések:
- Fajra vonatkozólag lehetőleg az ETVK-ból válasszatok, ha mást szeretnétek nem vagyok ellene, de csak ha teljesen ki tudod játszani.
Khál, ork, goblin, jöhet ha jól vigyáz a bőrére, wier nyugodt szívvel, egyebeket viszont csak kivételes esetben...félvérek vagy egyéb keverékek ha jól meg vannak csinálva akkor... (Remélem most senki nem gondolt egy amund-jenn félvérre hirtelen )
- Jellemre nézvést csak azt kérem hogy ne legyen első helyen a Halál.
- Kasztot lehet választani bárhonnan, de netes kiegészítőkből inkább ne...
ha olyat akarsz amihez csillagozott a faj akkor megbeszéljük.
- Hogy szinesítsük a dolgot elvárt szint maximum 4., de lehet 1., 2., 3. is.
- Gondolom én naívan, hogy aki játszani jön, az aktív lesz ha sokáig nem tud írni valaki de bent akar maradni az sem baj, akkor majd szól és átveszem addig én, mondjuk ha 3-4 napig nem tud írni az illető...ha nem szól és nem ír, akkor egy hét után meg kell válnom tőle.
Az ötleteket várom priviben, ha megbeszéltük neki is lehet állni kidolgozni, a karakterlapon mindent feltüntetve, kockával dobva az értékeket nem eloszogatós módszerrel. Elősztorinak szeretnék minimum egy oldalt, az lenne a jó, ha nemcsak az lenne benne hogy mi történt vele eddig, de a személyiségéről is valami kevéske kiderülne...
Felszereléslistát is kérek, de ne tartalmazzon varázscuccokat, italboltnyi varázslötyit, meg ilyesmiket. Egyszerű, normális felszerelést szeretnék.
Figyelem:
-Mindenkinek lehet egy db valamilyen varázsos természetű cucca, csak azt írd meg hogy mit szerenél kapni, mire használható, meg persze hogy hogyan szerezted, és én majd megírom milyenek a tulajdonságai a tárgynak, és mit is tud tulajdonképp.
(Az eleve mágikus cuccok például a papok szent szimbóluma nem tartoznak bele az egy extra tárgyba...)
Persze nem muszáj hogy mindenkinél legyen ilyen, de ha nagyon akar valaki megegyezünk.
Akkor egyenlőre ennyit, várom az újabbakat priviben, és a karikat az emailcímemre csatolva: mailto:isilnoor@gmail.com
A kaland 4es szintű karakterekkel kezdődne, Shienarból. (Ynev világában Pyarron melletti kis rész, csak térkép nem jelzi).
Ez a kaland pont megfelelne a tolvajoknak, bárdoknak, egyéb gyengébb életerejű karaktereknek, de harcosok, harmesterek, varázshasználók, papok szintén jöhetnek.