Iymer írta:Nem tudom, hová való, így ide teszem.
Ez mit jelent egy tag profiljában: "Utolsó látogatás: -"?
A regisztrációjának aktiválása óta vagy nem jelentkezett még be, vagy rejtett felhasználóként szokta látogatni az oldalt.
Moderátor: Admin
Iymer írta:Nem tudom, hová való, így ide teszem.
Ez mit jelent egy tag profiljában: "Utolsó látogatás: -"?
Vyan Lefydd írta:Üdv!
Anyukám a saja burgess-ban dolgozik minimál bérért 19 éve az apámat csak hétvégente látom illetve több mint 10 évig 3-4-5 havonta mivel hentes és vagy külföldön dolgozik vagy tőlünk távol.
Soha életemben nem voltam se kitünő tanuló se jeles se általános se közép iskolás koromban. Tehát nem vok zseni. Csak tudom mit akarok és azért mindent megteszek.
Ezt nem azért írtam mert sajnálni kell!!! Nincs szükségem rá ugyan is. Tisztában vok vele, hogy tőlem sokkalta rosszabb helyzetben élő emberek is vannak akiknek 100-szor nehezebb az életük nem egy embert ismerek ilyet.
A mai emberekkel és főleg veletek felnőttekkel (mert én nem tartom magam annak) az a baj, hogy hamar feladjátok. No ez az amiből én nem kérek és amiből elegem van egy életre!!!!
Valaki írta itt az optimizmust, NANÁ hogy annak kell lenni!!! MINDEN körülmények között.
Most tudom, hogy lesz olyan válasz, hogy "na majd te is megtudod, + meg akkor majd nem lesz olyan nagy szád" na éppen az ilyen embereknek kell van szükségük a sajnálatra és sajnálom is őket!!!
Amica én meg nem veregetem a váladat, csak annyi hogy ne add fel!!! Pláne ne az álmodat!!!! Soha!!!! Senki kedvéért sem és semmiért sem!!!! (kivéve ha gyereket vállalsz meg persze családot amiért +50 pont az érettségin![]()
de erről még egyeztethetünk )
VYan
...de aki egyetemre akar menni az azért 18 éves korára eldöntheti igazán, hogy mi az amire igazán vágyik.
A mai emberekkel és főleg veletek felnőttekkel (mert én nem tartom magam annak) az a baj, hogy hamar feladjátok. No ez az amiből én nem kérek és amiből elegem van egy életre!!!!
Azok akik a "régi rendszerben" érettségiztek, meg mit ne mondjak igen csak jól jártak az új rendszerrel nem egy olyan esetről hallottam hogy 475 pontokkal rendelkezik az illető gyatra (értsd 80% középszinten a SAJÁT iskolájában eredményekkel amit 4 éve csinált).... no comment
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó