A kocsmáros mosolyogva biccent feléd, mikor ráemeled a korsód. Derill közben tovább kommentálja új szerzeményed:
-Na igen, ez nem gyerekjáték, de csak kölcsönbe kaptad, nem? Ha meghalsz, valahogy csak visszaszerzik. Ha nem, akkor meg Darton legyen irgalmas hozzád, amennyiben nem adod vissza nekik
 . Hogy miért pont neked? Nézd, én már elég sok cifra mókában voltam benne, nemegyszer kishíjján a fogamat is ott hagytam. Időközben megtanultam mesteri szinten bánni a varjúszárnnyal harcban, egy jó ideje, már csak ezt használom. Láthatták, mikor gyakoroltunk, és azt is, hogy neked nagyon szar lenne, ha ennyi gyakorlás után rá lennél kényszerülve, hogy szinte teljesen ismeretlen fegyverrel harcolj. Hiába ez szent szimbólumunk, mint fegyvert még nem ismered. Ha ezt az egészet élve megússzuk, ajánlom hogy mélyedj el a használatában, ez mindíg veled lesz, bármikor segítségedre lehet. Hanem az új bárddal is kéne egy kicsit gyakorolnod, hogy megszokd, más lehet a súlyozása, lendítéskor esetleg másképp viselkedhet, mint a tiéd.
. Hogy miért pont neked? Nézd, én már elég sok cifra mókában voltam benne, nemegyszer kishíjján a fogamat is ott hagytam. Időközben megtanultam mesteri szinten bánni a varjúszárnnyal harcban, egy jó ideje, már csak ezt használom. Láthatták, mikor gyakoroltunk, és azt is, hogy neked nagyon szar lenne, ha ennyi gyakorlás után rá lennél kényszerülve, hogy szinte teljesen ismeretlen fegyverrel harcolj. Hiába ez szent szimbólumunk, mint fegyvert még nem ismered. Ha ezt az egészet élve megússzuk, ajánlom hogy mélyedj el a használatában, ez mindíg veled lesz, bármikor segítségedre lehet. Hanem az új bárddal is kéne egy kicsit gyakorolnod, hogy megszokd, más lehet a súlyozása, lendítéskor esetleg másképp viselkedhet, mint a tiéd.Kiissza a sörét:
-Méghozzá még ma este kéne, meg a felszerelést is még ma összekészítjük, te is gondolkodj el, mi mindenre lehet szükségünk, ha ketten rakjuk össze a listát, kisebb az esély, hogy valami kimarad.

Na moskodj meg, utána futás Xima asszonyhoz.
 Na moskodj meg, utána futás Xima asszonyhoz. Menet közben szól a kocsmárosnak:
 Menet közben szól a kocsmárosnak: