gratulálok castor sikerült 1 reagot kiragadni a sok kzül és persze magahoz hűen megint nem a teljes képet vázolod fel,amiket megbeszélünk topicon belül

ichigo védelmére szólva felvetette a muskéta ötletét is,de elfogadta a logikus érvelést és lemondott róla...hogy mit csinál helyette még nem mondta meg ^^
és a gépszolgáról is azt mondta,hogy nem cipeli magával XD
persze más kérdés,hogy ha vmelyik klán kezében van iylen tudás és háború van ki nem vetné be?

mivel még messze sincsenek készek a karaterek(legalábbis nekünk),addig sztem felesleges találgatni,hogy kinél milyen táp cuccok lesznek...ugyis kiderül a karlapról vagy a "verseny napján" mivel ami nincs felirva nincs nálad alapon máshogyan nem tudja a jk elsumákolni

Vari:
nos hadd mondjak annyit,hogy az 5. szinttel és kellőképen elpusztitható egy város....ahogy a slan nem a chi harc miatt tápos úgy a vari sem a rúna fegyverek és egyéb etkban leirt vari tárgyak miatt tápos

pl:teremtés papir->átalakit üveg+bekarcolva->EE csóva/kitörés az ellenfél előtt...kerül vagy 10 manába és 5-10 embert sztem simán betarol,akik az elsősorban vannak...(full plate mail esetén természetense a teremtés viz szőnyeg+fagyi megoldás XD-kb szintén 10-15 mana...)
elosztott %-k:
szintén nem kellene előre bocsátkozni semmi féle előitéletekbe...egy jól kitápolt szinészet,mellébeszélés,zárnyitás,zsebmetszés esetleg titkos ajtó keresés+etikettel(tánc zene ékesszólás stb is ide tartozik) sztem teljesen normális egy tolvaj/fv/bárd számára... más stilust képvisel mint a lopozás,rejtőzés,hátbaszurás kombó és sztem nem leszólni kéne először hanem átolvasni az előstoryt és átnézni a karilapot...