A legjobb, ha megnézed.. szerintem utána eléggé egyértelmű lesz.. A lényeg az, hogy: van egy felhasználó, akit mesélésre használunk.. 'Az Igric' ez a felhasználó.. ha megnézed ezeketa bejegyzéseket, akkor látni fogok a tematikáját.. Nem bonyolult
Én egy 20 éves leányzó vagyok. A játékosok sorát szeretném bővíteni.
Már évek óta játszom szerepjátékot. Hosszú ideig csak M.A.G.U.S. -t játszottam, de időnként játszottam D&D illetve Vampire-t is.
Hi 20 éves leányzó... ha a modik le akarnák vetetni a képed, akkor naon szidd le őket,, és mondd meg nekik, hogy semmi ízlésük nincs, és nagyon is bele illik a kép Ynev világába
NE izeld mar a szegenyt!:D Hat oszinten baj az, ha ilyen szep nagyban elvezhetjuk a kepet?:P
Nyissunk szavazast a dologrol!
Wharadak voltam.
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya
Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..." Kanye West - Stronger
Én azért is sztárkolnék,hogy a 20 éves leányzó képe mutasson több részletről is és akkor már nem lesz gond sztem a mérettel sem Bár tény hogy a méret a lényeg és akkor lehetne nagyobb az egész kép is
Heh? Belekotni a Primortelbe? Ezek a fejvadaszok megorultek:D
Wharadak voltam.
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya
Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..." Kanye West - Stronger