Úgy 18-20 évesnek tűnik. 179 cm magas, nem egy anorexiás, de nincs rajta semmi felesleg sem. Hosszú fekete hullámos haja van ami hátközépig ér (és egy gorviki éjnővér is megirigyelné). Szemei smaragdzöldek és elveszik aki beléjük néz. És igen. a combjai eléggé hosszúak és formásak. Néha egyik pillanatról a másikra válik az ártatlan kislányból karizmatikus nővé. Kedélye gyakran ugyanolyan hullámzó mint a haja. Ezt inkább csak Ryen és Grebal tudhatja

*Mikor Grebal visszajön és látszik rajta, hogy mennyire levert, ő csak nézi evés közben és gondolkodik, mivel vidíthatná fel.*
<... Háát ötletem lenne, de nem biztos, hogy ide illene. Belül mosolyog. Morgenára. Ennyire csak ezen jár az agyam mostanában? Ja. Úgy három hónapja. Végül is. Azt a nyolc hónapot jól bírtam. ...>
*A reggeli végeztével átsétálnak a másik fogadóba. Megint belekarol Grebalba, és nem csak azért, hogy érezze a teste melegét, és hogy szivassa Ryent. Feledtetni akarja a férfival azt a kontár kis csitrit. Mikor átérnek a Szabad Kőművesbe csak nézi annak pompáját. Belül arra vágyik, hogy neki is telljen ilyen szállásra. Bent meglátja a félelfet, és jól láthatóan végigméri.
<... Furcsa fickó. Mégegy önjelölt hős kalandozó. És ahogy látom méltő párja lesz Ryennek. Valahogy nincs kedvem az ő párharcukat nézni hosszabb ideig. Még csak most találkoztak és már megfagyott a levegő köröttük. Elengedi Grebalt, odasétál a félelfhez és felé nyújtja a kezét. ...>
- Örvendek. Neelának hívnak. Nem igazán tudok ... tudunk sokat a házigazdáról. De az eddigi tapasztalataim szerint biztos megint kalandozókkal akarják megcsináltatni a piszkos munkát. Persze ha tévednék, annak csak örülnék. Én most érkeztem Erionba.