• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Az Ezüst Unikornis fogadó és környéke

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
366 hozzászólás • Oldal: 22 / 25 • 1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2005.12.06. 18:43

// Szürke posztóinget ( csak 3 gombja van kigombolva kb 96D :D ), ugyanolyan anyagú és színű feszülős nadrágot és barna lovaglócsizmát visel. Mivel csak a szomszédba jöttek a köpenye nincs rajta.
Úgy 18-20 évesnek tűnik. 179 cm magas, nem egy anorexiás, de nincs rajta semmi felesleg sem. Hosszú fekete hullámos haja van ami hátközépig ér (és egy gorviki éjnővér is megirigyelné). Szemei smaragdzöldek és elveszik aki beléjük néz. És igen. a combjai eléggé hosszúak és formásak. Néha egyik pillanatról a másikra válik az ártatlan kislányból karizmatikus nővé. Kedélye gyakran ugyanolyan hullámzó mint a haja. Ezt inkább csak Ryen és Grebal tudhatja :twisted: //

*Mikor Grebal visszajön és látszik rajta, hogy mennyire levert, ő csak nézi evés közben és gondolkodik, mivel vidíthatná fel.*
<... Háát ötletem lenne, de nem biztos, hogy ide illene. Belül mosolyog. Morgenára. Ennyire csak ezen jár az agyam mostanában? Ja. Úgy három hónapja. Végül is. Azt a nyolc hónapot jól bírtam. ...>
*A reggeli végeztével átsétálnak a másik fogadóba. Megint belekarol Grebalba, és nem csak azért, hogy érezze a teste melegét, és hogy szivassa Ryent. Feledtetni akarja a férfival azt a kontár kis csitrit. Mikor átérnek a Szabad Kőművesbe csak nézi annak pompáját. Belül arra vágyik, hogy neki is telljen ilyen szállásra. Bent meglátja a félelfet, és jól láthatóan végigméri.
<... Furcsa fickó. Mégegy önjelölt hős kalandozó. És ahogy látom méltő párja lesz Ryennek. Valahogy nincs kedvem az ő párharcukat nézni hosszabb ideig. Még csak most találkoztak és már megfagyott a levegő köröttük. Elengedi Grebalt, odasétál a félelfhez és felé nyújtja a kezét. ...>
- Örvendek. Neelának hívnak. Nem igazán tudok ... tudunk sokat a házigazdáról. De az eddigi tapasztalataim szerint biztos megint kalandozókkal akarják megcsináltatni a piszkos munkát. Persze ha tévednék, annak csak örülnék. Én most érkeztem Erionba.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wharadak » 2005.12.06. 20:46

//Kinezet:

Kozel 2 meter magas (193cm) es a sulya korul-belul egy mazsa.
Rovidre nyirt, fekete haja van, ehhez mogyorbarna szemek parosulnak, amelyekben allandoan valami pajkos vidamsag ul. Jobb szemoldoket hosszanti seb ekteleniti.
Nem kiemelkedo szepsegu (szamszerint 12-es szepsege van). Arcat tobbnapos borosta boritja jelenleg.
A bal kezfejen furcsa, fekete jelet pillanthatsz meg.
A kinti hideget a sotetbarna szovetruhaja, es egy konnyebb, borbol keszult, combkozepig ero kabat - amely leginkabb borvertre hasonlit - segit elviselni. A labara nehez bakancsot huzott.
Fegyverkent mindket oldalon egykezes kalapacsot visel szeles boroven, habar a kabatja alol mintha ket masik fegyver markolatat latnad elokandikalni.
A hatan egy kozepes meretu, ambar elegge megpakolt hatizsakot hord.

Eleg magabiztosnak nez ki. Latszik rajta, hogy nem egy harcot megert mar.//

*Nagyon jol esik neki a lany torodese es az, hogy hozzabujik, pedig altalaban nem szeret osszebujva, kez a kezben jarkalni. Egy kicsit meg ragja magat a pultoscsajjal tortentek miatt, de valoszinuleg hamar tul lesz rajta. Elvegre itt van neki Neela.*
//Szal, Flamme, semmifele mamorosan mosolygo arcot nem vag... O maximum bezuzza oket...

*Vegigmeri az elfet, legfokepp harci szempontbol meri fel. A tekitete hosszan elidozik a szep, mives kardokon, majd az dacosan az elf szemebe nez. Kozelebb lep O is, majd bemutatkozik:*
- Jo reggelt maganak is. Grebal Winda, - jomagam, - allok a rendelkezesere.
*Vegighallgatja, hogy mit mond Neela, majd hozzateszi:*
- En is csak par napja erkeztem... Egy kis dolgom akadt errefele.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Wharadak 2005.12.09. 7:23-kor.
Wharadak
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 337
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2005.12.06. 20:58

(Sab’dagham Ryen)

//olyan 180 magas 70 kg hosszú fehér/ezüst szinű haja van. tartásából sugárzik a nemesség akár csak az öltőzködéséből.Jég kék szemeiből csak úgy sugárzik a hideg és a nyugalom.Valószinúleg nem olyan könnyű felidegesiteni. Nem számit szépnek,de felsőbb rendüsséget sugározz minden porcikája a tekintetétől kezdve a mozdulatokig.Diszes kardot hord az oldalán(most a kezében van).Láthatóan nemesi munka,de nem csak diszkard. Nem látszik izmosnak inkább csak szállkás.
A hideg ellen vastag bundával védekezik.
Szépsége számszerint szintén 12.
ui.:a fegyvert csak a balkezével fogja tokostúl nincs kivonva és nem mutat semmilyen támadó szándékot.//

Egyelőre nem méltatja szóra a fél elfet.Várja,hogy a többiek beszéljenek vele és azon gondolkodik,hogy
<Neela komolyan azt gondolja,hogy ez zavar engem?Hm...igaz régen voltam már nővel...El kellene látogatnom Ellana felszentelt pappnőihez.Ők értik hogyan lehet megnyugatatni az embert és nem okoznak félreértéseket...>
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2005.12.07. 14:18

- Szerintem akár le is ülhetnénk valahová kényelmesebben beszélgetni. A házigazda meg csak jön majd és felvilágosít minket.
*Körbenéz, hogy hova lehet leülni és ha talál izlésének megfelelő helyet, akkor elindul arra. Közben jól körülnéz. Keres híres kalandozókat, vagy más hírhedt személyeket akiket fel lehet ismerni valamiről.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2005.12.07. 15:39

///Azt hiszem egy irodában vagyunk és rajtunk kívül nincsenek mások benne. :roll: Whadarak bocs, de nem hagyhattam ki :lol: ///

Próbál valahonan keríteni egy-néhány széket és (mintha ő lenne a házigazda :P ) hellyel kínálja a bentlévőket. Kicsit fura a helyzet...
-Elnézést, de úgylátom a vendéglátónkra még várhatunk egy ideig... Itt ez a pár szék amit találtam.Foglaljanak helyet! Sajnos csak 2, de én már elég régen itt vagyok és úgysem szoktam sokáig egyhelyben ülni, szóval én odaadom a helyem.
<Hol késik már ez az ember?!...>
-Azt hiszem tévedtem mikor helybélieknek néztem Önöket. Esetleg elárúlnák hogy honnan jöttek?
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2005.12.07. 16:03

(Sab’dagham Ryen)

Mivel láthatóan ninc elég hely a szobában és nem igazán akarja látni,hogy vki áll ki megy a szobából és oda sétál a fogadóshoz vagy legalábbis egy inashoz és:

-Kérem hozzon be oda*mutat a szoba felé* még 2 széket és némi teát.

Majd elindul visszafelé a szobában egy szót sem szólva továbbra sem...várja a székeket :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2005.12.08. 15:24

KM esemény
Helyszín: Erion, az Ezüst Unikornis fogadóban
Időpont: egy kora nyári fagyos délutánon
Résztvevők: mindenki a fogadó alsó részén

Természetesen kaptok még székeket (bár nem mondtam hogy nincs elég :) ), de az úrra sajnos mége egy kicsit vaárnotok kell. (Egészen pontosan holnapig mert ma nem nagyon volt/lessz időm válaszolni) Addigis kérem fogyasszanak egy kis teát és süteményt, és amint megjön az úr, szólok neki hogy már várják... - azzal magatokra hagy a szobában...

Sion

Azért sztem lett volna itt még miről beszélnetek de mind1...
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2005.12.08. 15:39

KM esemény
Helyszín: Erion, az Ezüst Unikornis fogadóban
Időpont: egy kora nyári fagyos délutánon
Résztvevők: mindenki a "Szabad Kőművesek"-ben

Kis idő múlva megérkezik a tegnap este a fogadóban megismert tulajdonos:
-Jó napot uraim! Hölgyem! Hát mégis átjöttek! Elnézést kérek öltözékem miatt (bőr utazóruha) de egyéb teendőim kora reggel elszólítottak... Nos örülök hogy eljöttek! Ó! most látom csak hogy maga is eljött Flammeó úr! Önt is üdvözlöm hajlékomban. Nos mindenbizonnyal már nagyon kíváncsiak jogy milyen munkát is tudok ajánlani a maguk számára, de el kell mondjam hogy ez nálam nem egészen így működik... Szóval engem először a maguk képességei érdekelnének, hogy milyen munkát is adhatok az önök számára... Tehát elősször át kellene hogy essenek egy amolan szintfelmérésen, de ez szinte csak formalitás... Néhány kurat óra alatt meg is van... Szóval amennyiben szeretnének nekem dolgozni, ezen mindenképpen át kell esniük, de higgyék el hogy ez mindannyiunk érdeke, hiszen ha olyan feladatot adnék maguknak ami meghaladja képességeiket, végül mindannyian csak vesztenénk rajta.
Bizonyára az is érdekli önöket hogy mivel tudom majd megfizetni a szolgáltatásaikat! Nos, azt kell hogy mondjam, hogy talán épp ezért tartanak a kalandozók erion egyik legjobb felhajtójának! Csak 20%-ot kérek a hasznukból, a fennmaradó részüket pedig tőlem akár aranyban, akár információban, s végül de nem utolsó sorban bizonyos árucikkekben is megkaphatják...
Nos kérem jelezzék mind hogy vállalják-e a szintfelmérést...

Sion
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2005.12.08. 16:42

(Sab’dagham Ryen)

Kissé furcsán néz a "betévedt" úrra és az egyik szemhéját láthatóan egy kcisit felhuzza....

-Szint felmérő? Ki tudná ezt fejteni kicsit pontosabban is?

//
Az elht,hogy többet tudnánk beszélni,de a karik nem biztos,hogy rögtön le is pajtiznak egymással :twisted:
Egyébként csak hogy kicsit gyorsitsak, a bővebb kifejtés alatt:
Miből áll
Hol lesz
közösen kell-e vagy külön-külön
//
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2005.12.08. 17:04

Félreértés ne essék, nem fogom lemesélni, de ő ebből él és tisztában akar lenni vele hogy mit kap. Lehet külön külön, de ha együtt akartok dolgozni akkor jobb lenne ha együtt...

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2005.12.08. 17:22

-Csatlakozom az előttem szólóhoz! Milyen lenne rz a felmérés? Fizikai erőnlétünk vagy inkább a tudásunk,talpraesettségünk érdekli magát? Egyébként én belevághatok. Jah és nekem az a lényeg, hogy élve jöjjek ki a kalandból, és nem a jutalom. Persze ingyen nem vállalom...
Összefonja karjait és kérdőn a fogadósra tekint...
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2005.12.08. 18:24

- Engem is érdekelne. Én csak egy egyszerű vajákos vagyok, aki sokszor jól jön ha kéznél van. A gyógyításhoz is eléggé értek.
*Közben néha rásandít Ryenre és lesi a reakcióit.*
<... Ne tegyél kereztbe légyszi. ...>
- Szerintem jól kiegészíteném Grebal fizikumát.
*Ránéz a gladiátorra és elenged felé egy mosolyt is.*
- Úgyhogy nagyjából ezek a paramétereim. Ha megfelelek így a csapatnak, akkor szívesen segítem őket a tudományommal.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2005.12.08. 18:51

(Sab’dagham Ryen)

A félelf szavaira kicsit meglepődik...

<mit mond ez?Hogy lehet garantálni,hogy egy ilyen helyzetben ki kerül ki győztesen és ki vesztesen?????A pénz nem fontos,de azért ingyen nem????jajj de furák nekem még ezek a hosszúfülűek...> -gondolja magában

Mikor Neela elkezdi a mondadóját:

"....aki sokszor jól jön ha kéznél van....."
Ennél a mondatnál egy kis mosoly jelenik meg az arcán...

"Szerintem jól kiegészíteném Grebal fizikumát...."
na ennél a mondatnál sokat sejtehetőn elgondolkodik egy kicsit és megvakarja a fülét

"Úgyhogy nagyjából ezek a paramétereim. Ha megfelelek így a csapatnak"
és ekkor hirtelen megszólal:

-Sajnálom uraim egy pillanatra he megbocsáltanak.....

Majd kimegy a mellékhelység felé....ha nem tudja,akkor először érdeklődik egy kinti inasnál :D

3 perc mulva már vissza is jött Ryen....

//
Asszem a wc-ből hangos nevetés és sirás fog kihallatszani.... :lol:

"Félreértés ne essék, nem fogom lemesélni, de ő ebből él és tisztában akar lenni vele hogy mit kap. Lehet külön külön, de ha együtt akartok dolgozni akkor jobb lenne ha együtt... "

csak azt kértem,hogy a felmérést mesélje el :D a többi nem érdekel meg nem is lenne pofám rákérdezni :D
//
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Schinter 2005.12.08. 19:27-kor.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wharadak » 2005.12.08. 19:18

*A lany megjegyzesen csak elmosolyodik, es kihuzza magat. Most latszik csak igazan rajta, hogy kozel ket meter. 8) Magabiztos tekintettel furkeszi a megbizoja arcat.*

- Ha talalsz olyan botor alakot, aki kiall a kalapacsaim ellen, akkor szivesen megmutatom, hogy mire vagyok kepes. Neela-val karoltve szinte barmire kepes vagyok.
<... A labda visszapasszolva, Neela...>

*Amikor Ryen tavozik, megjegyzi:*
- Nyugi ez mindig ilyen bogaras. Kulonckodik, amikor csak lehet. Az 'urfi'.

*Ha hallja, hogy mit muvel Ryen, akkor igencsak lesujtoan nez ra. Ezek utan mar nincs messze a kalapacs sem...*
<... Ha egy rossz szot mersz szolni Neelara, eskuszom, hogy kibelezlek, felkoncollak, darabokra szedlek, kilapitalak... //es meg sokaig folytatja a sort, mikozben folyamatosan Ryen szemebe nez// ...>
Wharadak
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 337
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2005.12.08. 21:31

-A szintfelmérés olyan hogy az alanyok ne tudják elvégezni, csak ha minden tudásukat bevetik. Ha együttműködnek akkor valószínüleg meg tudják csinálni, de egy varázsló egyedül pl. biztosan nem birkózna meg a fizikai részével... -Mondja miközben jelentőségteljesen néz Ryen felé -Természetesen ezek a küldetések nem a legjobb életbiztosítások, de tulajdonképpen ez az amiért megfizetik őket...

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
366 hozzászólás • Oldal: 22 / 25 • 1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25

Vissza: Régi Kalandok...