• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Érdekes esetek, avagy mi is csak emberek vagyunk...

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
277 hozzászólás • Oldal: 1 / 19 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 19

Érdekes esetek, avagy mi is csak emberek vagyunk...

HozzászólásSzerző: Wharadak » 2005.12.15. 19:28

Ide gondoltam mindenfele kalanddal kapcsolatos dolgot leirni, ami esetleg baki/poen, stb. Ha nem tetszik az otlet, akkor torolni!:P

Kezdem is:

MESÉLŐ: Beléptek a terembe... két osztag rohamtroll áll vigyázban és készek szétlapítani titeket... Tegyetek reakciópróbákat!
ELSŐ REAKCIÓ: Azt a jó k*rva anyádat!

Nekem nagyon bejon:)

Wharadak voltam.
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger
I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer
I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger
Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya

Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..."
Kanye West - Stronger

UT-s karakter generáló excel táblázat
Példakari a táblázathoz (egyelőre üzemen kívül)
Wharadak
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 337
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2005.12.15. 20:08

Egy tünde utolsó szavai

(Csak a testemen át, orkok!)
(Nézzétek! Egy sárkány! Egész békésnek látszik... )
(Utálom a törpöket!)
(Miért hívják Iszonyat Hegyének ezt a helyet?)
(De ronda kopasz fejed van, ork!)
(Itt vagyok, orkok! Úgysem kaptok el!)
(Gyertek! Ez a híd elég erős...)
(Ó, egy pók! Nem is egy. Kettő;. Három. Négy...)
(Nem élnek vérfarkasok ebben az erdőben, nem kell félned...)
(Ne félj! Az orkok ügyetlen íjászok...)
(Dobd ide a lándzsádat!)
(Tudok egy rövidebb utat a Bakacsinerdőn keresztül...)
(Nem mered megtenni.)
(Azt hiszem ez a sárkány halott...)
(Én át tudom ugrani ezt a szakadékot!)
(A törpök? Satnya népség!)
(Szeretnék inni abból a zöldből!)
(Megkötötted a kutyádat?)
(Dől a fa!)
(Megtaláltam a csapdááááááát!)
(Gyertek, vastag a jég!)
(Üdv néked troll!)
(Nem kell nekem létra!)
(Ne félj, ez az oroszlán szelíd, mint a...)
(Ó, milyen kedves kis vadmalacok! Hol lehet a mamátok?)
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2005.12.16. 16:33

Egysíkú gondolkodás:
Kb. 200 Ork körbevett egy elhagyatott kis erődöt, amibe négy kalandozó fészkelte be magát. A csapat összeült, hogy megbeszélje a védelmi taktikát.
A lovag ötlete:
- lovasroham.
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2005.12.19. 16:32

Ma délelőtt ezt gépeltem be nektek, úgyhogy úgy olvassátok. Már nem érzem az ujjaim. Kérek visszajelzést tavernában hogy tetszett e. Mert ha igen, akkor veszem a fáradságot és begépelem a másik felét is. :wink:

Az első 100 dolog, amit meglépek, ha gonosz kényúr leszek.

1. A Rettegett Légiómban rendszeresített sisakokon olyan plexiüveg arcvédő maszk lesz, ami nem takarja el viselője arcát.

2. A szellőzőcsatornáim olyan szűkek lesznek, hogy ne lehesen végigmászni rajtuk.

3. Dicső féltestvéremet, akitől a trónt bitorlom, nem börtönzöm be névtelenül és elfeledve valami eldugott alagsori cellába, hanem azonnal kivégeztetem.

4. Ellenfeleimnek nem akarok majd az agyonlövésnél kegyetlenebb halált kitalálni.

5. A hatalmam forrását jelentő varázstárgyat nem fogom a Tűz-folyón túli Kétségbeesés hegységében őrködő Örök sárkányokra bízni. A páncélszekrényemben fogom tárolni. Ugyanez vonatkozik a legféltettebb kincseimre is.

6. Nem fogom ellenségeimet kárörvendően bámulni, mielőtt ki nem végzem őket.

7. Ha egyszer elfogom az ellenfelem és ő azt kérdezi: "Nézd, mielőtt megölnél, elmondanád legalább, hogy mi ez az egész?" Azt fogom neki mondani: "Nem." És le fogom lőni.
Nem. most, hogy belegondoltam, először fogom lelőni aztán mondom majd, hogy: "Nem."

8. Miutánh elraboltam a gyönyörű hercegnőt, azonnal meg fogunk házasodni, valami csöndes, polgári szertartás, nem fogok tervem végső befelyezéseként pazar háromhetes látványosságot tartani.

9. Nem fogok önmegsemmisítő mechanizmust telepíteni, hacsak nem abszolút elkerülhetetlen. Ha mégis sor kerül rá, akkor nem egy nagy piros gomb fogja működésbe hozni, amire az van írva, hogy: "Veszélyes! Ne nyomd meg!". A nagy piros gomb egy golyószórót fog aktivizálni, ami kilyuggatja azt, aki elég hülye ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyja a figyelmeztetést.

10. Ellenfeleimet nem a belső szentélyemben fogom kihallgatni. Egy kis hotel, túl a határaimon, éppen olyan jó lesz erre a célra.

11. Felsőbbrendűségemet titokban fogom tartani. Ennek megfelelően semmi szükségem nem lesz arra, hogy nyomokat vagy rejtvényeket hagyjak magam után, vagy hogy - jelezve mennyire nem jelentenekszámomra veszélyt - meghagyjam gyengébb ellenfeleim életét.

12. Egyik tanácsadóm egy átlagos 5 éves gyerek lesz. Ha tervemben olyan hiba lesz, amit még ő is kiszúr, akkor azt még a terv végrehajtása előtt ki kell javítani.

13. Minden megölt ellenfelemet el fogom hamvasztatni, de legalábbis néhány tár lőszert beléjük fogok ereszteni, és nem fogom őket holtan egy szikla aljában hagyni. A haláluk bejelentését és az azt követő ünnepséget pedig az előbb említettek elintézése utánra halasztom.

14. A hős egyáltalán nem jogosult az utolsó csókra, cigarettára, vagy bármi egyébre az utolsó kívánság jogán.

15. Semmilyen digitális visszaszámlálót használó berendezést nem fogok alkalmazni. Ha ez valamiért mégis elkerülhetetlen, akkor az eszköz a 117es állásnál fog működésbe lépni, éppen akkor, amikor a hős akcióba lép.

16. Soha nem fogom kimondaniazt a mondatot, hogy: "De mielőtt megöllek, azt akarom, hogy tudd..."

17. ha egyszer már fölfogadtam tanácsadókat, legalább néha oda is fogok figyelni arra, amit mondanak.

18. Nem lesz fiam. Noha az a nevetséges kísérlete, hogy elbitorolja tőlem a hatalmat, nyilvánvalóan megbukna, ezzel éppen a legkritikusabb pillanatban okozhatna végzetes zavart.

19. Nem lesz lányom. Pont olyan gyönyörű lenne ugyan, mint amilyen gonosz, deegyetlenpillantás a hős nyers tekintetébe, és még saját magát is elárulná.

20. Mániákus röhögésemet elhagynám, annak ellenére hogy az bizonyítottan stresszoldó hatású. Amikor ugyanis épp ezzel lennék elfoglalva, túl könnyen elsiklanék azok fölött az események fölött, amit valami ravaszabb fickó ezalatt véghezvinne.

21. Felfogadnék valami tehetséges divattervezőt, hogy egyedi uniformist tervezzen a rettegett légiónak, ellentétben azokkal az olcsó, félbehagyott hacukákkal, amik miatt úgy néznek ki mint egy náci rohamosztag, egy római légió, vagy egy barbár mongol horda. Végül is mindegyikőjüket legyőzték, és én a saját csapataimban ennél pozitívabb életszemléletet szeretnék kialakítani.

22. Akármennyire is csábító a végtelen hatalom, soha nem fogok a fejemnél nagyobb energiamezőt felhasználni.

23. Külön raktárt fogok fenntartani az elavult fegyvereknek, és embereimet kiképzem a használatukra. Így még ha a hősök le is csapják a biztosítékot, vagy tönkreteszik az egyébként használatos energia-fegyvereimet, akkor sem tudja majd egy maroknyi barbár lándzsákkal és kövekkel felfegyverkezve legázolni a csapataimat.

24. Reálisan fel fogom mérni a gyengeségeimet és erősségeimet. Noha ez az egész eléggé lehangoló tud lenni, legalább nem fogomazt ordibálni: "Nem, ez nem lehet igaz! LEGYŐZHETETLEN VAGYOK!" (Ezek után ugyanis már csak a halál szokott következni, mégpedig villámgyorsan)

25. Akármennyire jól mutatna is,soha nem fogok olyan szerkezetet készíteni, tökéletesen elpusztíthatatlan, kivéve egy elméletileg nem megközelíthető, sérülékeny pontot.

26. Akármilyen elbűvölők is a felkelés egyes résztvevői, bizonyára akadnak legalábbilyen bájosak azok között is, akik nem akarnak mindenre elszántan megölni. Ezért kétszer is meg fogom gondolni, mielőtt egy rabot a hálószobámba vitetnék.

27. Semmilyen fontos dologból nem fogok egyetlen darabot készíttetni. Minden fontos készüléknek lesz egy második irányítópultja és tápellátása. Hasonló okokból állandóan két betárazott fegyver lesz nálam.

28. A kedvenc háziszörnyemet biztonságos barlangban fogom tartani, amibőlsem ő nem tud kijutni, sem én nem tudok véletlenül beleesni.

29. Világos és vidám színekbe fogok öltözni, hogy ellenfeleimet ámulatba ejtsem.

30. Minden fontoskodó intézőt, balkezes fegyvernököt, tehetségtelen bárdot és gyáva tolvajt azonnali hatállyal ki fogok végeztetni a birtokomon. Ellenfeleim előbb-utóbb biztosan fel fogják adni, ha végre megunják a bohóckodást.

31. Minden naív, nagymellű parasztlányt le fogok váltani a birodalmamban lévő kocsmákban barátságtalan életúnt felszolgálólányokra, akik sem erősítésnek, sem érzelmi érdekeltségnek nem lesznek alkalmasak sem a hős, sem pedig valamelyik haverja számára.

32. Nem fogok dühbe gurulni és nem fogom kivégeztetni a rossz hírt hozó küldöncöt, csak azért hogy bizonyítsam milyen gonosz is vagyok én tulajdonképpen. Jó hírt hozó küldöncöt sokkal nehezebben lehet szerezni.

33. A csapataimban lévő magas rangú hölgyeknek nem fogom kötelezővé tenni a rozsdamentes felsőrész viselését. A közhangulatot sokkal jobban emeli alkalmi viselet. A fekete bőrből készült szerelések pedig a hivatalos összejövetelekre lesznek fenntartva.

34. Soha nem fogok kígyóvá változni. Nem szokott bejönni.

35. Nem fogok kecskeszakállat növeszteni. Annak idején jó volt arra, hogy ördöginek nézz ki. Ma már csak arra jó, hogy az X generáció egy elégedetlen képviselőjének tituláljanak.

36. Soha nem fogom egy zárkába csukni ugyanazon csapat két tagját és egyedül hagyni őket. ha fontos rabok, akkor a cella egyetlen kulcsa nálam lesz, és nem fogok kiosztani minden senkiházi börtönőrnek egy-egy példányt.

37. Ha a szárnysegédem azt mondja, hogy a Rettegett Légió vesztésre áll a csatában, akkor ezt el fogom hinni neki. Elvégre ezért a szárnysegédem.

38. Ha az éppen megölt ellenfelemnek van valahol valami testvére, vagy leszármazottja, akkor azonnal megkerestetem és kivégeztetem, ahelyett hogy kivárnám míg öregkoromramegerősödik benne az ellenem táplált bosszúvágy.

39. Ha már végképp harcba kell vonuljak, nem fogok a Rettegett Légió élén lovagolni és nem fogom az ellenfelemet a saját seregei között felkutatni.

40. Se lovagias nem leszek, se sportszerű. Ha van egy kivédhetetlen szuperfegyverem, akkor olyan korán és olyan gyakran fogom alkalmazni, amilyen korán és amilyen gyakran csak lehet és nem fogom a későbbiekre tartogatni.

41. Ha hatalmam végre már teljes, akkor megsemmisítem azokat a bosszantó időgépeket.

42. Ha elkapom a hőst, vele együtt elfogom a kutyáját, majmát, vadászmenyétjét és minden körülötte mászkáló, émelyítően agyafúrt kisállatát, ami képes lehet arra, hogy elrágjon köteleket vagy elcsórjon kulcsokat.

43. Nem fogom feladni egészséges szkepticizmusomat, amikor elkapom a gyönyörű felkelőt, és ő azt állítja, hogy elbájlta a hatalmam és jóságom, és hajlandó arra, hogy elárulja bajtársait, ha beavatom terveimbe.

44. Csak olyan fejvadászokat fogok alkalmazni, akik pénzért dolgoznak. Akik a vadászat öröméért csinálják, néha hajlamosak olyan hülyeségeket elkövetni, mint például egyenlő esélyeket adni az ellenfének puszta sportszerűségből.

45. Egyértelművé fogom tenni, hogy ki miért felelős a csapatomban. Például, ha a tábornokom ügyetlenkedik, nem fogok előhúzni egy fegyvert, mondván "És itt a megérdemelt jutalmad", majd megfordulni és valami beosztottat lelőni.

46. Ha a tanácsosom egyszer azt fogja mondani: "De Uram, ez csak egy ember. Mit tehetne egymagában ön ellen?", akkor az lesz a válaszom: "Ezt"." és le fogom lőni a tanácsost.

47. Ha a fülembe jut, hogy egy éretlen kamasz az életemre akar törni, akkor addig fogom kivégeztetni, amíg még éretlen kamasz. nem fogom kivárni amíg ő jelentkezik.

48. Méltányosan és kedvesen fogok minden mágiával, vagy technikával sakkban tartott szörnyemmel bánni. Így akkor sem fognak azonnal nekem rontani, ha esetleg a technika vagy a mágia felmondaná a szolgálatot.

49. Ha megtudok valamit az egyetlen varázstárgy tartózkodási helyéről, ami árthat nekem, akkor nem fogok csapatokat küldeni érte. Ehelyett a csapataimat valami más után fogom kiküldeni és föladok egy hirdetést a helyi lapban.

50. A központi számítógépeimnek valami egészen speciális operációs rendszere lesz, ami tökéletesen inkompatibilis a normál IBM és Macintosh gépekkel.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2005.12.19. 17:46

Limenel:

Te figy ez csak 50 nem?Nem olvastam még végig csak a számozást néztem meg :lol:

Megtörtént eset:
Csapatunk(kedves baráti köröm) anno elmetünk a II rpg talira,ami pesten volt egy művházban.A kaland helyszinén kiderült,hogy kráni fejvadikkal kell nyomulni nohát gondoltuk nem lesz gáz...Egészen jól megoldottuk a kalandot és a végén meg is volt a főboss...egy aquir alalkváltó.Hát a messor elküldi a mortelt a szomszéd papokhoz kérni egy csend varit a tőrre addig at udvaron fel kell tartani az aquirt(aki vagy inakább ami egy kovács fiú álcájába bujt).Oda szól egy sequatornak,hogy na menj foglald leg egy időre.Odamegy haver az aquirhoz és köszön neki mire a km vissza köszön és már tágra nyilt szemmel várjuk,hogy mit fog mondani közben a másik haver rohan ezerrel a tőrrel.

sequator:"...őőőő elvesztettem a.......... pallosomat"

egy pillanatig néztük marha nagy szemekkel majd vki benyőgte az első hangos röhögést...

Km:"Őőő ok,akkor most te meghaltál..."

A végén vgül is kinyirtuk a főbosst,de ez azóta megmaradt.. :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2005.12.19. 17:58

Másik megtörtént esett szintén magus közben(gondolom nem volt nehéz kitalálni,hogy az előző is az volt:) ):

3-n védjük a hajót.

Jk1:kárdművész
Jk2:pajzso gladi.(ua,aki ellőtte a pallosos poént az rpg talin)
Jk3:ijjász (én)

No de lényeg,hogy a km meséli,hogy jön 5 ijjászos(h.ijj) fickó és tüzes nyilakkal elkezdi lőni a hajót.

jk1,jk3:"keresünk fedezéket"

Jk2:"RRRRRRRRROOOOOOOHHHHHHHAAAAAAMMMMM"

Km:"őőő figy nem biztos,hogy jó ötlet ám ijjászok ellen romaozni.Csúnya vége lehet :twisted: "

Jk2:"meg kell védenünk a hajót!!! ROHAM!!!!!!!! :x "

Km:"oké...akkor lőnnek rád..."

koca csörgetés és mi meg nagy szemekkel nézük:

Km:"khm...figy van egy 00-m,akkor dobok sebzést...jééé nézd ijjász szabály...Akkor ebből van egyszer 10 ép-d."

Jk2:"még élek megyek tovább nem gond és a pajzsomat magam előtt tartom! ROHAM!(2)"

Km:"jó,akkor lőnnek még rád"

koca csörgetés...

Km:"jéé nézd 99...Akkor ez is betalált ép-re dobok sebzést nahát még egy ijjász szabály...10 ép élsz még?"

Jk2: :shock:

Km:"na jó szóval látjátok,hogy a gladi elterül a földön és kéne neki menni helpni... :twisted: "

azóta emlegetjük szegény srácnak ezt az ijászos storyt...de azóta nem nem is igazán rohamozott ellenük :D

ui.:ja nálunk nem hal meg senki a gameben ha csak nem fatális hülyeséget csinlt......de akkor sem igazán csak kap egy kis büntit felszerelés illetve ellenségek ügyében...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2005.12.19. 18:04

poén3

Jk1 tüzvari ua. az a jk mint az előzőekben
Km én :twisted:

Km:"figy álttok az uton 2 oldal meredek sziklás fal rész előlröl jönnek felétek lovasok van kb 1 körötök mögületek nyilpityusok szintén van 1 körötök mit csináltok"

Jk1:belefgook egy variban.
többi jk:bizzunk benne és várjuk a lovunkon,hogy leléphessünk.
elvonulunk jk1-vel és megmondja mit szeretne.
jk1:akkor tüz eső(alapban 1 kör mire létrehozza) és az epicentrum legyen fölöttünk...
ekkor már mosolyogtam magamban :D
km:rendeben

vissza többiekhez

Km:hát látjátok,hogy bla..bla..bla na szóval lovasok melletettek tüzfelhők fölötettek és esni kezd :D

többi jktól hangos káromkodás a tüzvari felé,de végül is néhány égési sebbel megusszák a dolgot....
a srác azóta nem játszik tüzvarit :D

ui.:mint kiderült félre értelmezte a könyvet...Azt hitte,hogy 1 m-n belül nem lesz semmi és zónán belül mindenhol esik...nem tudom hogy sikerült ez,de nagy poén volt :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2005.12.19. 18:28

asztali játék(életút):
JK1:Kyel pap (abból a káosz-halál fajtából :D . Miután az akkor még kyelita ork gladiátorral pom.pom lányokat megszégyenítve mondták: "Mondj egy K-t, mondj egy Y-t, mondj egy E-t, mondj egy L-t, KYEL- KYEL-KYEL" teljesen befordultunk)
JK2:Dartonita paplovag(Raziel)
JK3:Quiasse L'imenel Aiy U'massyras (Igen ő az én karim volt: Kráni elf fejvadász, íjász)

A sztori: éppen legyaktuk az ellent, és a kis kúria melletti kis házacskát kellett már csak megtisztítani. JK1 hősiesen odalép az ajtóhoz, kinyitja, és talál benn egy teljesvértes lovagot, aki csak rá várt és rohamozik kifelé. JK3 felhúzza az íját, hogy kilője az ellenséges lovagot mielőtt elérné a papot. JK2 ráteszi a kezét JK3 vállára és csak ennyit mond: - Várjál. JK3 vár pár másodpercet, a lovag kiér és agyongázolja a papot. JK2 megint megszólal: - Most már mehet. Egy lövés sisakrostélyba és az ellen kimurdelt.
NO COMMENT

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2005.12.19. 18:34

Igazi dartonita :D
Egyébként ilyenkor poén még berakni azt a varit,hogy az ellen elszenvedi az első teljes sebzést :D vagy az uwel szolgáinak van oylanja?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2005.12.19. 19:14

Másik történet, ugyanez a csapat, ugyanezek a JK-k:

Mentünk boszorkányokat írtani. Megtudtuk hogy egy kisebb erődben vannak, és hogy kisebb katonaságuk is van.
Odaér a csapat az erődhöz. A kaput őrző katonák közül kilép az egyik:
- Kik vagytok és mit akartok?
Az ork odalép és benyögi:
- Kalandozók vagyunk és boszorkányra vadászunk. Azt mondták, hogy itt találhatunk párat. ... :?

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arantar » 2005.12.19. 19:44

Nem rég találtam egy karilapot. Asszem ez volt az első játék amit játszottunk a haverokkal, így még nem nagyon értettük a témát.

Szóval a karakter:
Udvari ork, harcos
Erő: 18
Gyorsaság: 14
Ügyesség: 12
kétkezes harc, fegyverek: mara-sequor, és tőrkard
fegyvertörés (tőrkardal) Mf :)
Arantar

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2005.12.19. 19:59

nem rossz kari :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2005.12.21. 2:51

Mondjuk ez tipikus példája az első kari kifejezésnek.
Nekem az első egy dorani vigyázórendi lovag volt. Akkor még csak kívülről láttam az ETK-t amikor elkezdtem vele játszani. Szóval csak mostanában olvastam hogy elvileg NJK lovagkaszt. De biztos sokan kezdték hasonlóan.
Basszus. ork+mara-sequor+rapír. jujj. Ráadásul rapírral fegyvertörés. Most szereztetek nekem néhány jó percet :lol:

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2005.12.21. 2:57

Ha emlékeztek még az előző írásomban szereplő orkra. a gladiátorra.
Éppen várat védtünk a toroniak ellen, és fenn voltunk a várfalon. Az ork már teljesen fel volt tüzelve. Volt a csapatban egy druida. Az aki a korábban már említett Kyel pappal is játszott. A druida elkezdett magyarázni az orknak, hogy nem is kellene összetűzésbe kerülni a toroniakkal. Végül is ők is érző lények. Ugyanolyan emberek mint mi. Oda kellene hozzájuk mennünk és megbeszélni a problémáinkat. Az ork fogta magát és segített a druidának lemenni a várfalról hogy tárgyalhasson. Csak éppen a rövidebbik úton. :cry:

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2005.12.21. 3:18

Ez mostanában történt. Életút. Bejött a srác egy tűzvarival 1-es szinten. Ugyancsak zászlóháború, Erigowtól nem messze megint várvédés. Fenn vannak egy bástyán és verekednek a darálóba küldött orkokkal már jó ideje mikor bejön a játékba a tűzvari. Felcaplat a bástyára, hogy sogron szent tüzével árassza el toron kutyáit. Nálunk ilyen nagy csatában szokás dobatni ostromfegyverekre. Én három körönként szoktam. K100-on hogy egyáltalán eltalál e valami, aztán K10-en hogy mivel lőttek meg, és még egy K10-en hogy hol talált el. Namár most a lehetőségek az egyszerű nyílpuskától a tribucsetig(nem tom hogy írják, ezért lett fonetikus) terjednek. Mikor felért a bástya tetejére, pont dobtunk a többieknek is. Nála: 01-->abszolút találat, 0-->tribucset, 8-->mellkas.
Leírása. Mivel a mellvéd mögött állt, ezért nem a 1,5 tonnás kőgolyó találta telibe, hanem a mindössze majdnem 1 tonnás kiszakadó mellvéddarab alatt tűnt el. Következmény: új kari. LOL. Pedig isten látja lelkemet, én nem akartam megölni.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

Következő

Hozzászólás küldése
277 hozzászólás • Oldal: 1 / 19 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 19

Vissza: Csevegõ