Hali! Újdonsült MAGUS-ozo vagyok ill leszek, egyébként Schinter és Limenel jk-társa. 15 éves vagyok, Biatorbágyon élek, ami kb 15 km Budapesttől nyugatra, Bicske fele. Mint kiderült, még komolyabban nem magusoztam, azonkívűl szeretek még PC-s rpg-ket is játszani. Röviden-tömören ennyi, most nem nagyon van időm hosszabb bemutatkozást írni.
Le suilannon Könnyűléptű!
Itt fehérváron is van egy lovagrend. A IV. Béla lovagrend. Ez is ilyen hagyományörző jellegű.
Amúgy lehet, hogy én tévedek, de a könnyű léptű jelző a kráni elfeket illeti. Bár lehet hogy előtte Tokien is használta már. Na mindegy. Örülünk jöttödnek.
Harthon ad geveditham.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Ím, bemutatkoznék: 21 éves Dartonhoz hű JK vagyok, de nem áll tőlem messze a KM-i feladatkör, de mivel időm véges eme síkon, nem tudnám itt kamatoztatni a tapasztalataimat KM ként, hát maradok JK, s követem Istenem rögös ösvényét! A M*-on kívül 1-2 RPG ben vagyok még aránylag otthon. Remélem jókat fogunk itt együttjáccani!
ezt vehetem úgy, hogy igaz híve is vagy??Mert ha igen, akkor...Áldassék a Hétarcú összes orcája,hehehe //találtam még egy Domvik hitűt, jeee,...esetleg shadoni is vagy egyben??//