Schinter alapból egy elvetemült... ugyhogy nehéz vele kikezdeni
Domvik 7 arca igazán csábító, de erről tudni fog a halál istene is, ráadásul nem szereti ha előtérbe helyeznek ilyen pogány isteneket! szóval Darton vegye kézbe a lelked!
Ha rajtam múlik a lelked oda kerül ahová én küldöm
Nem intelem volt, csak fényeztem Schinter-t
Darton látja lelkemet, tetszik nékem, ahogyan félsz Istenemtől, de a halálútja egy és ugyanaz... a lelked pedig csak ő hintheti szét a lelkek síkján...
Lolz azért annyira nem vagyok elvetemült nem kell félni tőlem...viszont halkan megsugóm,hogy holnap az adminok igen csak idegesek lesznek,mert már mengint ebbe a topicba kezdtünk el dumcsizni a csevegő helyett
Ebben a "nem jó helyen csevegsz" ben nem értek egyet, hiszen ez ara van itt hogy megismerjuk az ujj tagokat, márpedig mi pont azt tettük hitvallási vita formájába öntve. (Bocsi ADMIN bácsi, de ezt most muszály volt, remélem nem kapok ki...)
Ergo: bocsi mindenkitől, az elkövetkezőkben máshol dumálunk....
Már 5 éve RPG-zem. Főleg MAGUS-t, de volt egy pár egyéb RPG hez is közöm, mostanság online nyomom társaság hiányában. Ha valakit érdekel még valami PM
Hello,
Most hogy körülnéztem egy kicsit majd regisztráltam gyorsan, be is mutatkozék.
20 éves vagyok (ill. leszek pár hét múlva) 5-6 éve "szerepjátszom", amit azért raktam idézőjelbe, mivel hiába ismerem a szerepjátékokat az elmúlt évek alatt nem túl sok minőségi játékban volt részem főleg a társaság hiánya miatt.Jelenleg online próbálkozom szerepjátékkal (Fallout).Majdnem minden rendszer érdekel ami a kezem ügyébe kerül melyek közül a M.A.G.U.S. volt az első és az egyik legjobb amivel játszottam.ETK szerint játszanék, a d20-at még nem ismerem...
Azt hiszem egyenlőre ennyit tudok mondani.
Domvikról meg csak annyit, hogy nála álszentebb istent még nem láttam. Ő a jó, az igazságos, a megértő, de a nevében a papjai mindent megtehetnek. Hasonló a kereszténységhez. Álszent szarság. Bocsánatot kérek a hívőktől. Bár sajnálom őket. Na mindegy
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."